reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pOLU -JA W PIERWSZEJ CIĄŻY TEŻ WIEDZIAŁAM ŻE JESTEM NA 100% W KOŃCU 3 LATA SIĘ STARAŁAM:sorry2:
teraz TEZ PO CICHUTKU ZACIESZAM ALE RÓŻNIE MOŻE BYĆ PRZEPRASZAM ZA CAPS LOOK:blink:

Wiecie co ja chyba nie miała bym sił do testów owulacyjnych moja kol która również poroniła i ciężko jej było zajść korzystała z testów owu namawiała mnie przez całe 2 lata na testy a ja powiedziałam nie JAKOŚ PRZESTAŁAM LICZYĆ DNI PŁODNE POROBIŁAM BADANIA I POSZLIŚMY NA Wesele DO PRZYJACIÓŁ I ZASZŁAM:-)
WIĘC CZASEM warto wrzucić na luz bo jak się czegoś bardzo chce to ciężko to wychodzi ...śmieje się teraz bo za 2tyg,mamy następne wesele i może już będzie wiadomo co mnie będzie czekało:-):rolleyes:

reklama
Oj było co nadrabiać, nie miałam już czasu, żeby później w ciągu dnia zajrzeć.

bietka - mi w pierwszym cyklu, kiedy wydawało mi się, że mam objawy ciąży, a jej nie było, za skarby świata nawet cień cienia sie nie pokazał, w drugim cyklu, tez nic... a w trzecim zrobiłam ciut przed spodziewaną @, bo chciałam wiedzieć, czy "mam prezent" na mężowskiego urodzinki i była juz cieniutka, bladziutka kreseczka, czyli jak nic nie ma, to nawet cień sie nie pokaże, musi być hormon, żeby kreseczka sie pojawiła,

Dobrej nocki i kolorowych snów!!!!

hej dziewczyny :) pewnie dzisiaj nikogo tu nie zastanę - taki dzień. Ja też idę zaraz się zbierać... na cmentarze.
kochane zrobiłam dziś test - sikany ( został mi w szufladzie jeden)- ponieważ dzisiaj jest dzień nadejścia @
01,11- 20 minut.JPG

także Tymuniek porównaj sobie ze strony 328- dzień przed @ i dzisiejszy czyli w dzień @. Jest różnica prawda ??? Przynajmniej dla mnie dzisiejszy test jest wyraźniejszy. Tobie też będą na teście kreski ciemniały z dnia na dzień :):-)
Jest bladzioch - poczekaj do piątku a pojawi się krecha jak byk... :) :-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

katyB ja ten cykl testowałam testami owu i jak widać udało się :) moje cykle również wynoszą 30 dni, ja zaczęłam 13dc.
13, 14 negatywne- 15 dc - krecha grubsza od kontrolnej - pozytyw jak nic! czyli owu wystąpiła po 24-28 godz., reasumując miałam owu 16 lub 17 dc.:-)
w poprzednim cyklu też testowałam i miałam same negatywne, więc chyba nie miałam owu.

katrina popieram Cię - jak nie było ciąży- to NIC a NIC nawet żaden cień się nie pojawił.

Dziewczyny to jest cudowne uczucie widzieć 2 krechy ... kiedy pięć kolejnych miesięcy widziało się tylko jedną.

życzę wszystkim a by udało się szybciej niż mi!!!!

Cześć wszystkim!! ;-)

No Bietka krechy coraz wyraźniejsze!! Jeszcze raz gratuluje. :-p

Ja uciekam na cmentarz i do rodzinki. Życzę wszystkim cieplutkiego i miłego dnia! :-)

Czesc dziewczyny
Ja coprawda na cmentarz nie pojde bo wszyscy chowani w Polsce ale do kosciolka na 19.00 pomykam z mezem

Bietka no piekne te twoje krechy :-):-):-)

a tu na forum pale swieczuszki dla naszych aniolkow

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

milego dnia i do potem;-)

reklama
Bietko piekne krechy sa.GRATULUJE:) Przepraszam, ze nie pisze polskich znakow ale komp mi sie kompletnie przekrecil i nie moge nic wpisac na forum jesli uzywam polskich znakow, tak samo ciezko mi was czytac bo sie jakies dziwne znaczki pojawiaja:)

Co do paskow owulacyjnychP tez ich uzywalam w cyklu w ktorym zaszlam w ciaze.ale nie wiedzialam jeszcze czy mam cykle 28-31 dniowe dlatego od 10 dnia cyklu juz zaczelam robic.takimi z allegro za 1zl jeden pasek.i tez mnie nie zawiodly.ale i bez nich wiedzialabym kiedy mam owulacje.

Milego dnia i rowniez zapalam swiatelka dla Waszych aniolkow (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Do góry