reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziewczyny tak sie zastanawiam, bo jakis czas temu dostalam od gina tabletki anty Yasmine zeby rozpedzic swoja "plodnosc" . Nadal mam te tabletki i tak sobie mysle czy nie zaczac ich brac z powrotem tak na 3 miesiace jak wczesniej ale tak bez konsultacji troche sie boje bo nie naleze do osob samowolnych :nerd:
co wy o tym myslicie???

Katy nie pamiętam jak długo się staracie?

Nie wiem czy to dobry pomysł bez konsultacji z lekarzem..nie mnie oceniac.

Dziś lekarz powiedział mi, ze dobrze że się zdecydowaliśmy od razu po odstawieniu tabletek, brałam Yasminell bo oni często stosują taką metodę właśnie gdy ktoś ma problemy z zajściem w ciąże. To tylko opinie moja lekarza...

Ania-Aneczka wlasciwie to nie wiem ile, bo juz chyba ze 3 lata ale z przerwami na dwie ciaze i tabletki leczenie, laparoskopowe i inne sytuacje ktore nam przeszkodzily wiec tak na zdrowy rozum to chyba okolo 12 miesiecy

Wiem Aniu i ja jestem tez osoba ktora nie bierze lekow od kolezanek itp ale jak to sie mowi tonacy brzytwy sie trzyma

Ostatni raz bylam w ciazy w dokladnie rok temu od tamtej pory sie staramy (nie w kazdym cyklu udawalo sie nam wstrzelic w dni plodne) mialam juz wszystkie hormony wyrownane, wyleczona nadrzerke, moj mial badanie nasienia ja jeszce dodatkowo sprawdzanie droznsci jajowodow ( raczej jednego) i najgorsze jest to ze nie jestem w Polsce a tutaj wszystko jest chorendalnie drogie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

aneczka wyslalam ci priv.wiadomosc,zerknij ;-)
katy zrobisz jak uwazasz,ale lepiej nie brac lekow na wlasna reke..tak uwazam ;-)

ide poczytac ,co tutaj napisalyscie przez caly dzien :-)

Kurcze gdybym byla w Polsce to latalabym z kazda drobnostka do lekarza a tu??? £60 kazda wizyta tyle samo kazde badanie krwi, wiec chcacy zrobic sobie hormony to np 4 hormony plus wizyta £300 mam tu ubezpieczenie ale coz nie jest tutaj latwo dostac sie na takie badania ot tak , bo mi sie chce.

W Polsce lekarz mi zaproponowal jeszcze raz laparoskopie ale tym razem zeby zobaczyc moje narzady i ocenic je czy prawidlowo sa zbudowane itp. i myslalam sie zgodzic ale nie mam ubezpieczenia w Polsce i jak uslyszalam ile to kosztuje to na razie zrezygnowalam 4 tys zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
zalamalam sie wtedy

reklama
Bobo- kochanie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!!!!!!! Przede wszystkim bezproblemowej ciązy, szcześliwego rozwiązania oraz spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!

Wiecie dziewczyny ze ja sama mysle o anty teraz ..... przed małym brałam pare lat , zaszłam w 3 cyklu starań,i wszystko było idealnie, nie miałam zadnych problemów, bólów, skurczów itd a teraz tak sie poknociło wszystko i nawet nie wiem dlaczego, niby cykle regularne ale ciągle porażki , sama nie wiem co robić:-:)-( mam nadzieje ze mój gin mnie juz pokieruje jakoś, czytałam ze nalezałoby zrobić przy poronieniach nawracających badanie antyfosfolipidowe i brać acard czy heparyne , na własną reke nie bede tego brać , ale moze w tym jest problem, bo juz sama nie wiem :-( no ale nic najpierw konsultacja z ginem a potem jak mi nie bedzie chciał pomóc bede kombinować sama !!!!!!!!!
Mój net ciut lepiej juz chodzi ale i tak strona wgrywa sie długo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:
Dziś nocka lepiej przespana, juz nie miał ataków kaszlu mały wiec wyspani jestesmy :-D:tak:

Do góry