reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

justyna u Ciebie ja jestem przekonana, że to fasola, ale nie zapeszam, nie gratuluje, jak zrobisz test i będziesz pewna to nam powiesz. :)
póki co trzymam &&&

aniu co do lekarza- najważniejsze, że wiesz iż pęcherzyk na swoim miejscu, reszta się okaże przy następnej wizycie, więc uszy do góry. ;)

ilonka- Twoja mama próbuje Cię chronic przed bólem i cierpieniem jaki już przeżyłaś- nie dziw się- też byś tak zrobiła na jej miejscu; jak w końcu jej powiesz że się udało to zobaczysz w jej oczach łzy szczęścia- gwarantuję

madlen- ja niby wiem, a jednak czlowiek w takich sytuacjach strasznie glupieje. z jednej strony historia bobofrutka- najpier plamienie, test negatywny, beta za mała, a po kilku dniach bladziusienka kreseczka i dzisiaj zdrowo rozwijająca się ciąża. z drugiej strony nie chcę sie tak łudzić, bo będzie bolało. każda kropla krwi na wkladce czy papierze toaletowym będzie jedna slona łzą żalu czy smutku że się nie udało, że pod moim serduszkiem nie rozwija się nowe, wytęsknione, wyczekane życie...

chyba powinnam z lekarzem porozmawiać o badaniach np. moich jajowodów, a wlasciwie jednego. :-(bo tylko tyle mam. prolaktynę i progesteron zrobilam dzisiaj, jeszcze tarczycowe hormonki chyba warto zrobić, prawda?

reklama
Karolina oczywiscie ze tak, to właśnie pisałam poniezej, ze nie chcą nas ranić tylko chcą nas uchronić, ale jak powiedzielismy ze jestem w ciązy to nie było rodości, był jedynie szok i nic wiecej, po paru dniach juz była radość ale potem juz tylko słyszałam abym nie próbowała dalej, ze mam jedno dziecko i powinno mi to starczyć ale ja nie chce tak, sama mam rodzeństwo, ona tez ma rodzeństwo, nie chce aby mały był sam kiedys jak nas zabraknie, poza tym my chcieliśmy miec trójkę ale teraz modlimy sie o dwójkę bo tak naprawdę nie wiadomo czy bedzie nam to dane jeszcze, a jak bedzie to bedzie to CUD dla nas !!!!!!!!!!
justynka trzymam kciuki &&&&&&&&&&& czasami test robiony jest za wcześnie ale to nie znaczy ze nie ma ciązy wiec póki nie ma "pampersa" w majtach jest nadzieja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Karolinka wkoncu sie uda ;-)..a badania hormonalne dobrze zrobic,jesli masz taka mozliwosc ;-)
justynka objawy moga byc przed @,ja je mialam :tak:..wiec ja o tym,ze jestem w ciazy,wiedzialam juz nim test pokazal 2kreseczki..,test robilam tylko dla formalnosci,aby miec dowod :-D
Ilonka tez mysle,ze twoja mama chce cie uchronic przed bolem i cierpieniem..to normalne..,wkoncu matka jest sie cale zycie,a nie tylko na poczatku ,jak dziecko sie rodzi ;-)

karolinko, no ja też jak już pisałam miałam takie kłucie. takie kilkusekundowe i tylko przez krótki czas- może to fasolka mościła sobie gniazdko? mam nadzieję. wczoraj wisiałam nad kibelkiem a dziś cucuchy zaczynają mnie boleć również po bokach. a tym testem się nie przejmuję bo był robiony zupełnie bez sensu.
no i vivat teściowe! moja właśnie dzwoniła żebym dzieci jej dostarczyła wieczorem na weekend żebyśmy mogli cieszyć się sobą- jak ja kocham tą kobietę!

JA TEZ NIE POWIEDZIALAM NIKOMU Z RODZINY ZE SIE STARAMY JAK BEDZIE FASOLKA TO DOPIERO POWIEM ALE ZE STRONY MOJEJ RODZONY TO BEDE TYLKO SLYSZALA ZE PO CO TO NAM JAK BEDZIE ZNOWU CHLOPAK CO INNEGO TESCIOWA MA 13 DZIECI:happy::happy::happy: WIEC MNIE JAK NAJBARDZIEJ ROZUMIE A JEZELI CHODZI O MOJEGO MEZA TO TROCHE PRZESTRASZYL SIE BO CO BEDZIE JAK BEDZIE CHLOPAK(WIDZIAL JAK PLAKALAM PRZEZ 1 DZIEN KIEDY W 36TYG LEKARZ ZMIENIL ZDANIE CO DO PLCI I OZNAJMIL MI ZE CHLOPAK) wybeczalam sie caly dzien ale nie przez to ze synek tylko przez lekarzy bo wiedzieli ze mam 3 synow i prosilam zeby upewnili sie na 100% zanim mi powiedza wiec jak lekarz pokazal mi wargi sromowe :szok: a po 10tyg jajka i siusiaka to myslalam ze padne ale ten moj najmlodszy to taka moja przylepka i w zyciu nie zamienilabym go na coreczke WIEM ZE MAZ PRAGNIE CORECZKI NIE ZABEZPIECZAMY SIE A JAK SIE TRAFI FASOLKA TO ZAWSZE MOGE UDAC CIAZE Z ZASKOCZENIA NO NIE???????

__
confused.gif
Staraczki
confused.gif

...........justynka7177.............24............ ..02.11.....................1..............
.............Tymuniek............... 27............. 04.11......................3.............
.............karol_in-a.................28..............04.11........... ..........5..............
..............losiczka72................39........ ......13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
...............nosotros.................27........ .......17.11....................3.............
..............marysia77................34......... .......18.11....................2...............
................ilona24..................24....... .........26.11....................4...............
..............Karolekk..................30........ .......?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ....?????....................2.............
............piąteczka...................31....... ........?????.....................1..............
................MałaMi....................25..... ..........?????....................5?.............
.............ada6.1984................27.......... .......?????....................3?..............
..............Dzoana.a.................29......... ........?????....................3?..............
.............KatyB...............30...........
......26.11....................12............
.............agnes2704...............29...........
......28.11....................4.............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........9.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........8.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

Specjalnie dla Katy

losiczka72 a pewnie udawaj "wpadkę" jak coś :) co ich to interesuje :D u mojego wujka też były jaja z płcią... miał mieć syna, wujek był za granicą a my dzwonimy i mu gratulujemy córeczki, a on jakiej córki?? przeciez syn miał być :D

reklama
losiczka to teściowa ma zdrowie!!! wow! mój też liczy na córkę no i obie staramy się o piatego dzidzisia- trzymam mocno&&&&&&&&&&&&

Do góry