reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania głowa go góry. beta piękna więc wszystko jest ok. a w środę mam nadzieję zobaczysz bobo

anaber
moze to fasolka w tobie rośnie? trzymam &&&&&&

dziewczyny kończę na dzisiaj pracę i uciekam do domku. jako że nadal nie mam w domu internetu tak więc wpadnę do was w poniedziałek. owocnego starania dla starczek, spokojnego weekendu dla przyszłych mamusiek. Trzymajcie się cieplutko.

reklama
agnes2704 dzięki :-) mam taka nadzieję, ale mam mieszane uczucia pewnie jak większośc z nas jak oczekuję tej niechcianej @
ja równiez trzymam za wszystkie staraczki &&&&&&&&&, kiedys wszystkie dołączymy tylko kwestia czasu na ta dolną część listy:tak:

bietka dziękuję czuje sie dobrze, @ sie skonczył, ale na razie nie bedzie staranek, lekarz na pewno mi zabroni, bo bedzie chciał zrobić badania, poza tym ja musze sie za siebie wziąść , znaleść przyczynę i dopiero wtedy działać, nie chce juz 4 raz przezywac tego samego, to juz nie na moje siły, ale na razie czekam na wizytę (wtorek) i zobaczymy jak sie bedzie sytuacja rozwijać :tak::-)
Katy ty kochana to jestes przed owu nadal!!!!!!!!!! temperatura w I fazie zawsze jest bardzo niska dopiero PO OWU idzie do góry, najpierw bedzie spadek -owulacja- wzrost temperaury, bo progesteron rośnie dopiero jak jajeczko sie uwolni nie wcześniej :-p nie wiem jakie masz cykle jak długie, ale np Ja mam 28 dniowe i przeważnie mam owulkę 14-15 dzien cyklu, długoś fazy lutealnej może wynosić od 12 do 16 dni ale przeważnie jest ona 14 dniowa, wiec od skoku temperatury okres powinnaś miec po 14 dniach :-p ale mam nadzieje ze juz nie bedzie @ :p
agnes dziękuję, tez bym chciala szybko i szczęśliwie zajśc ale przede mną długa i kręta pewnie droga wiec TY juz może urodzisz zanim mnie sie uda szczęśliwe donosić :-p
Justynka spokojnie, jeszcze nic straconego , !!!!!! nie ma w gaciach "pampersa" ????? no nie ma ...... tak wiec głowa do góry, cyce do przodu i czekać spokojnie !!!!!!!!! może nadal test za wcześno robiony, do 12 dni ma czas zarodek aby sie zagniezdzić, a dopiero po 48 godzinach wytwarzany jest hormon beta hcg , poza tym piszesz ze 24 dnia pokazał test owu II kreski wiec tak naprawdę to dziś powinnaś miec termin @?? tak??? bo sie pogubiłam juz z tymi terminami !!!!!!!!! ja trzymam kciuki !!!!!!!&&&&&&&&&&&

Dziewczyny ja mam prośbę, niech ta tabelka bedzie edytowana tylko przez jej założycielkę czyli naszą kochaną zagubioną , bo tak to sie wkrada do niej ciągle jakiś bałagan,
jak zagubiona nie bedzie mogła czy coś to wtedy powie ze na razie niech ktoś inny ją pilnuje ale skoro ONA ją założyła to niech TYLKO ONA ją zmienia i edytuje dobrze????????????????? tak bedzie chyba najlepiej :-):-):-):-)

U mnie nadal net szwankuje ...... napisałam rano i dopiero teraz sie strona załączyła !!!!!!!!!!!! ehhhhh :wściekła/y::wściekła/y:
dla wszystkich buziaczki , życzę udanego weekendu, starającym tradycyjnie życzę TRZĘSIENIA ZIEMI, a mamuśką spokoju i prosze pogładakć od cioci Ilonki domki maluszków :-D:-D

Lilian odezwij sie do Nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widzę ze wykres prowadzisz a o nas zapomniałaś :-:)-( po dupsku Ci sie nalezy niezłe lanie :-p
poza tym jestes juz po owu wiec mam nadzieje ze zmajstrowaliście COŚKA :-D trzymam kciuki !!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki

Nie miałam czasu dziś od rana wpaść tutaj.

Mąż szedł na popołudniu do pracy więc z rana zakupy obiad itd ,no i byliśmy w sklepie z ciuszkami dziecięcymi i musze się pochwalić że kupiłam pierwszego ciuszka dla mojego dzidziusia:tak:

Później wkleję fotkę:)

Miłego weekendu życzę :)

czesc kochane ilonko dzieki ;p
wklejam tabele katyb jestes w niej

wiele dziewuszek sie nie pojawia mamusia kasiunia gdzie jestes bo trza tc zmienic u ciebie jak i u reszty ciezaroweczek no i staraczkowe tez prosze o posty jakie zmiany mam wprowadzic

violu mnie tez korci by cos kupic ale kurcze wszystko mam :crazy:

..............anaber....................30...............08.11......................1.............
..............losiczka72................39........ ......13.11.....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
...............nosotros.................27........ .......17.11....................3.............
..............marysia77................34......... .......18.11....................2............
................ilona24..................24....... .........26.11....................4.............
.................KatyB....................30...... ...........26.11....................12...........
.............agnes2704...............29........... ......28.11....................4.............
.............Roszpunka...............25........... ......02.12....................3............
..............Karolekk..................30........ .......?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ....?????....................2.............
............piąteczka...................31....... ........?????.....................1..............
................MałaMi....................25..... ..........?????....................5?.............
.............ada6.1984................27.......... .......?????....................3?..............
..............Dzoana.a.................29......... ........?????....................3?..............
...........justynka7177.............24............ ......?????....................2?..............
.............Tymuniek............... ..27...................?????....................4?.............
.............karol_in-a.................28....................?????...................6?..............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011......10.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ......10.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........8.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

Agnes ja mam cykle zwykle ok 30, 31 dni a wzrost LH mam ok 13.14 dnia cyklu

Iwonka dzieki za rozjasnienie tak myslalam ze nie mam owu bo zwykle pojawia sie tez sluz (biore wiesiolka) tylko ja kupuje testy bardzo tanio i postanowilam ze zaczne sprawdzac dosyc wszesnie zeby sprawdzic co i jak sie dzieje w moim organizmie bo czasem sama nie qmam:baffled::baffled::baffled: ps. skad ty bierzesz takie fajne emotki :szok:
Zagubiona sorki za zamieszanie :blink: ale dzieki za wciagniecie i mnie , mam nadzieje ze bede sie dopominac nie dlugo o wpis do tej drugiej :-D

Cześć,
pozwolę sobie skopiować moją wiadomość z innego wątku i przywitać się również u was. Będzie mi raźniej ;)

ja również rozpoczęłam w tym miesiącu starania. Przez dwa miesiące będziemy próbować na dziewczynkę, a potem to już jak leci ;)

Dużo stresu i niepewności, czy to oby odpowiedni moment, ale ja w życiu wyznaję zasadę że ten kto nie ryzykuje ten nie ma
biggrin.gif

Za dwa miesiące kończy mi się umowa i powinnam dostać na czas nieokreślony. Mam nadzieję że się po drodze nic nie wydarzy i umowę dostanę a nie wyląduję na lodzie. Najbezpieczniej byłoby poczekać do stycznia, ale wolałabym mieć termin porodu latem bo wtedy miałabym mamę do pomocy.
No ale ja sobie mogę wyliczać a życie i tak samo zweryfikuje
rofl.gif
Kto wie ile będę musiała się starać
dry.gif

Jeszcze żeby było zabawniej to zawsze miałam cykle 26 dniowe a ostni był 29 dniowy poniewaz 3 tygodnie bralam antybiotyki na zapalenie płuc. Wszystko mi sie rozlegulowało i teraz nie wiem kiedy mi wypadnie owulacja wiec nie wiem kiedy sie starac na tą dziewczynkę
rofl.gif

Lorelain- witam :) jestes drugą laseczką która celuje na dziewczynkę, wiec życzę bardzo dużo cierpliwości, ale mam nadzieje ze w ciągu tych wyznaczonych sobie 2 miesięcy sie uda :) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&
Katy- zawsze mylisz moje imię hihi, ale spoko Ilona Iwona to prawie to samo :-p:-p
Viola no to czekamy na malutkie cudeńko które kupiłaś :-D

Ja też celuję na dziewczynkę i idąc tym tropem chciałam wycelować w 3 dzień przed owulką, ale nie udało się i wypadło w 4 dzień przed owu, ale mam nadzieję, że może będzie z tego fasoleczka!!! Wciągnijcie mnie też dziewczyny na listę:
wiek 31
cykl 1
Czy któraś z Was zaskoczyła 4 dnia przed owu???

reklama
ILONKO KOCHANA TY TO MASZ CYKLE 28D A NIE 48 ;-);-);-)

LORELAIN WITAJ NO TO JA JESTEM TA LASECZKA( ILONKO DZIEKUJE;-)) KTORA STARA SIE O CORECZKE :-):-):-) CHYBA JA:baffled:

Do góry