reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

MADLEN DZIEKUJE OJ ZEBY TO BYLO TAKIE OCZYWISTE OD CHWILI OWULACJI A TAK TO TE DWA TYG TO MASAKRA CHOC JAK POPATRZYLAM SOBIE NA WYKRESY DZIEWCZYN NA 28 DNI KTORE MAJA CYKLE 45D :szok: A OWULACJE NA 30D TO NIE MAMY CO NARZEKAC PRZYNAJMNIEJ JA PRZY SWOICH KROTKICH CYKLACH WIECEJ STARANEK WYCHODZI TO JUZ MOJ 4 CYKL Z SZYMONKIEM ZASZLAM W 7 CYKLU A TERAZ CELOWANKO W DZIEWCZYNKE TO PEWNIE JESZCZE Z ROK BEDE MUSIALA KOMBINOWAC :baffled::baffled::baffled:

PIATECZKA TO KTORY TY MASZ DZISIAJ DZIEN CYKLU? BO JUZ SIE POGUBILAM NO I CZUJESZ SIE CIAZOWO?

Ostatnia edycja:
reklama
karolinko ekspertem nie jestem ale wydaje mi się, że od pierwszego dnia- może być przecież w tej sytuacji tak, że @ da Ci popalić jeden dzień i jutro juz sobie pójdzie- swoja drogą dziwne to wszystko trochę

losiczka takie podchody ha ha przynajmniej na poczatku moga być bardzo eeee.... bardzo

Karolina nie wiem,bo ja tez tak czasami mam..ale tych plamien nie biore pod uwage...moze to blad...najlepiej zapytaj gina..no i trzymam &&& za dobre wyniki !!!!!,a slyszalam,ze to normalne ,ze czasami nie ma owu,byle to nie bylo zbyt czesto ;-)
Piateczka mi sie czasami sni,jak jezdze z wozkiem..,a czemu bedziesz ciekawym przypadkiem badawczym,bo chyba cos mi umknelo :sorry2:

losiczko właśnie doczytałam, że dzień cyklu powinnam liczyć od pierwszego dnia krwawienia z odstawienia czyli u mnie od 5 pażdziernika. czygba zmienię suwaczek bo sama się juz gubię
madlen w temacie "czy prawdą jest, że po anty zwieksza się płodność"

losiczka CZUJĘ SIĘ CIĄŻOWO I TO NAWET BARDZO-wymioty, osłabienie i to coś w środku, że sie udało- no ale przeciez to może być tylko autosugestia

Witam:)

Losiczka mi też tak spadła tempka a potem troche podskoczyła i już się tak utrzymała.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

piąteczka super mężuś no i teściowa też:)pozazdrościć....

bobo na ból gardła na pewno możesz tantum verde to jest homeopatyczny lek na 100% można, no i czosnek jest zbawienny,ja jadłam kanapki z czosnkiem i piłam mleko z miodem i pomogło.

Wczoraj byliśmy u znajomych u małego Fabianka, dziś kończy tydzień. Ale nie mogłam się na niego napatrzeć, teraz to już nie mogę się doczekać, taki mały szkrab fajny i słodki ahhhhh.....Ponosiłam go wycałowałam ,super maluch.

Piateczka ach to o to chodzi :-D..no oby ci sie udalo &&&&
dobram ja juz uciekam,budizc moje szkraby do szkoly...,a tak slodko spia....nie mam sumienia..ale jak mus to mus..
milego dnia ,nie wiem kiedy do was zajrze,bo u mnie po weekendzie wyglada,jakby tajfun przelecial,wiec zamaiast siedziec przy kompie czeka mnie sprzatanie..,a potem jeszcze zakupy i jakis obiad trzeba wyczarowac.,

Witam porannie wszystkie dziewczynki :-)
piąteczka trzymam &&&&&&&&&&&& aby to nie była autosugestia ;-)

bobofrutek jak się czujesz :confused:

Karolinko głowa do góry przed Tobą następny cykle i się uda :happy2:

U mnie dzień przed @ tem. 37,2 ale cycki tak jakby mniej mnie bolały więc podejrzewam że @ zawita

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie też kopnijcie w tyłek i zagońcie do nauki- nim się obejrzę sesja a systematycznośc to podstawa- ale mi się nieeeeeeeeeee chce

reklama
piateczka za 9 miesiecy to juz bedzie was 6 :-):-):-)
violu dzieki za pocieszenie
anaber pachnie mi tu fasolka:-)

karolinko jak beda wyniki zaraz daj znac kochana

a gdzie nasza ilonka????

Do góry