reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie dziewczynki!
ale się znów rozpisałyście. mam sporo do nadrobienia. mój skarbek juz sobie pojechał i znów jestem tylko z dziećmi.
muszę Wam się pochwalic, że to zabranie dzieci przez teściowa to był spisek!!!!!!!!!!!!! mama specjalnie mnie zwabiła i przetrzymała odpowiednio długo- jak wróciłam do domu to dom tonął w kwiatach a mój maż juz na mnie czekał- wrócił dzień wcześniej i zrobił mi niespodziankę- chyba go kiedyś zjem z miłości

reklama
No no.......... Piateczka faktycznie slodziak z niego :-) moge mojego podeslac na korepetycje z zaskakiwania zony w sposob romantyczny :-D bo juz po 10 latach malzenstwa troszke sie zmienilo , dawniej to byl z niego wariat :cool:

Bobofrutek
ogladalam kiedys pewien program medyczny i doktor mowil o zbawiennym dzialaniu maliny pod kazda postacia podczas przeziebien, udowodniono naukowo ze jest o niebo lepsza niz rosol :tak:

Agnieszka
dzieki wielkie zaraz sobie tam wejde i poszukam mojego :tak:

Ostatnia edycja:
oj:eek: wszystko przeczytałam ale mi się chyba już wszystko pokreciło:cool:
no ale:
:-) witam nowe staraczki
:-) widzę, że brzuszki rosna, więc jest ok- gratuluję ciężaróweczkom
:-) na choróbki, jak juz było *spam* i... jak macie możliwośc porady babć i stare babcine sposoby( proponuję sok z buraka- duzy burak, odcinamy górę, wydrążyć środek, nasypać cukru, czekać na sok- działa)
eeee...zapomniałam co jeszcze chciałam napisać:wściekła/y:

katy:-) zapraszam !!!!!!! ale dałaś mi do myslenia kurcze - zaraz po ślubie a dziesięć lat po ślubie to prawie to samo , ale prawie czyni wielka różnicę:-).

A może i my z czasem jestesmy inne???????? jak myslicie???????

Witajcie :)
Weekend spędziłam w szkole a teraz Was nadrabiam :-p
Bobofrutek życzę szybkiego powrotu do zdrowia, może spróbuj jakiś naturalnych metod walki z przeziębieniem. Oby szybko Ci przeszło
agnieszka_dk dziękuje za link do wykresu ;-) u mnie temp do góry :-p
losiczka testujemy w podobnym terminie choć nie wiem czy wytrzymam, ale mam nadzieje, że obie zaznaczymy na końcu piękne plusiki :-):-)
piateczka masz skarb w domu!! Bardzo romantyczny ten Twój mąż :-p i fajnie, że Teściowa Wam pomaga ;-)

witam wieczorowa pora ;-)
Piateczka to ci maz niespodzianke zrobil ,fajnie :-D
Katy moj po 10 latach tez mniej romantyczny,chiciaz jeszcze zdarzy moj sie jakis mily gest ;-)..ale my to znowu nie mamy z kim dzieci zostawic,wiec o romantycznych chwilach we dwoje to moge sobie pomarzyc...:-(..
Bobo plukanie gardla woda z sola,jak pisala aneczka,nawet jak masz odruch wymiotny..<ja nie jestem w ciazy,a tez mam ;-)>,mleko z miodem i czosnkiem tez pomaga,no i jak juz dziewczyny pisaly maliny i sok z buraka ;-),a tabletek to lepiej nie brac bez zgody lekarza !!!
Zagubiona a kto ci mowil o tym,ze nie mozna siedziec w wannie ???,bo ze nie mozna brac goracych kapieli,to rozumiem,ale zeby nie moc siedziec w wannie dluzej niz 15 min.....?:szok:

He he he napewno jestesmy inne :tak: samo jakos tak z wiekiem przychodzi :tak: ja tam mam wieksza fantazje niz moj m. We mnie jeszcze tygrysica drzemie :-Dale moj czasami mogl by sie obudzic ze snu zimowego:-D i zaskoczyc. Ja tam potrafilam go zaskoczyc...............az mu grzywka z wrazenia skoczyla :szok::-D
No ale napewno troche gorzej jest takie swoje fantazje spelniac jak sie mieszka w domu pelnym ludzi . Sa wszedzie nad naszym pokojem , obok, pod nami masakra........... ja chce mieszkac sama !!!! Brak prywatnosci to jest glowna przyczyna nie zrobisz tego w domu pelnym ludzi co moglabys zrobic jesli bys sama mieszkala;-)
Oj tak mi sie marzy z golym dupskiem polatac po chacie piekac paczki :-D

dzięki dziewczynki. tak się tu zachowuję ja paw z powodu mojego skarba a przeciez inne wiesci sa do przekazania, mianowicie:
@ brak
nie testowałam- byłam bardzo dzielna w tej kwestii- zreszta nie bardzo miałam czas na myslenie bo w kinie nie bylismy hi hi
no i mam silne postanowienie nie testowania "do wyjasnienia " lub do czasu powrotu tatusia czyli do 19 - ale ja herezje wypisuje- tyle nie wytrzymam- ale będę się starać

reklama
madlen jest wiele artykulow otym "Ponadto kąpiel w wannie nie powinna trwać dłużej niż kwadrans. Dłuższa zamiast rozluźnić i zrelaksować, osłabia organizm. Dobra wiadomość jest taka, że można kąpać się codziennie" no i lekarz mi to powiedzial bo uwielbiam wylegiwac sie w wannie

za 12 min misiek moj ma urodziny ledwo na oczy patrze hehe ale czekam bo zrobilam mu mini torcika i chce go obudzic :D bo rano sie nie widzimy :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry