reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hejka,
Byli dziś u nas znajomi i czas przeleciał między palcami, nie wiadomo kiedy. Dziewczynki ładnie sie pobawiły, tylko jutro został mi do posprzątania bałagan w pokoju z zabawkami niestety... coś za coś!

KatyB - no my na szczęście mamy ten luksus, że sami wynajmujemy cały dom, mieszka nas na stałe 3, teraz juz 3,5!! na ferie tylko albo w wakacje przylatuje syn mojego męża, albo czasami moja córka - a tak to 4 sypialnie do naszej dyspozycji!!!! Można codziennie gdzie indziej!!!

reklama
WITAJCIE PONIEDZIALKOWO:-)

A JA DOLINE ZALAPALAM PONIEWAZ MOJA WYSOKA TEMP POSTANOWILA SOBIE SPASC O CALE 2,5 STOPNIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A TAK BYLO PIEKNIE:zawstydzona/y: WIEM WIEM ZE DO TERMINU @ 6 DNI ALE NIE PODOBA MI SIE TO :wściekła/y: MAM NADZIEJE ZE OD JUTRA ZACZNIE ROSNAC
PIATECZKA TAKIEGO MEZA TO POZAZDROSCIC :-):-):-) NO I POZAZDROSCIC CIERPLIWOSCI KOCHANA JA BYM JUZ PEWNIE ZE 3 TESTY ZROBILA;-) JAK @ SIE U MNIE NIE POJAWI W WEKEND TO DOPIERO KUPIE TEST W PONIEDZIALEK BO JAK KUPIE W PIATEK TO NA BANK ZROBIE GO WCZESNIEJ A JAK PRZYJDZIE @ TO 15ZL W KIESZENI;-);-);-) CHOC WOLALABYM UZYC TESTU I ZOBACZYC II PIEKNE KRESECZKI:-) ACH ALE SIE ROZMARZYLAM OD RANA

MILEGO DNIA CIEZAROWECZKA I STARACZKA ZYCZE

AGA DZIEKI ZA NAMIAR

dzień dobry dziewczęta z nowym tygodniem... :)

u mnie złe wieści: dzisiaj rano @ się rozkręciła na całego i umieram z bólu. :(
no ale za to ten cykl będzie już pod ścisłą kontrolą lekarza z wynikami badan pójdę i będziemy myśleć, żeby przygotować mnie jak najlepiej do tej ciąży. Mąż popatrzyl dzisiaj na mnie zwijającą się z bólu i westchnął tylko, że szkoda, bo ciągle mial nadzieję :)

piąteczka- męża zazdroszczę- mojego też mogłabym przysłać na nauki, choć jesteśmy krótko po ślubie to nie mam co liczyć na wariactwa. może dlatego, że tak jak katy nie mieszkamy sami tylko w pełnym domu i wszędzie na każdym kroku możemy na kogoś wpadać :(
piąteczka jeśli Ty z testowaniem dotrwasz do 19ego to ja chylę czoła :)

Karolina,tule mocno kochana ..
Losiczka ja sie zabardzo na tem.nie znam,ale trzymam &&&,aby jednak malpa nie pojawila sie !!!
a my z mezem dalej dzialamy,bo ja to niebardzo wiem,czy ta owu juz sie skonczyla,czy jest w trakcie:zawstydzona/y:..wiec wole nie przepuscic tego momentu..a potem czekam na wynik staran..mam nadzieje,ze pozytywny,bo jak nie to sie zaplacze...
ale mysle,ze juz byla..wiec ..czas pokaze..i teraz kilka dlugich dni przede mna...jak ja tego nie lubie !!!..tego czekania..

witam porannie :)
karo-li-na trzymaj się.... :*
piąteczka - no pozazdrościć fantazji partnera !!!! :-):-):-):-):-):-)
losiczka głowa do góry ... :* będzie OKI :) wzrośnie...:-)

bobo ja też byłam lekko przeziębiona i poradziłam sobie rutinoscorbinem, niestety... większość leków zabroniona :(

ach,takie czekanie jest meczace..chociaz ja niby cierpliwa jestem..
ide wlaczyc piec,bo za pol godziny budze moje dzieci do szkoly i musi sie nagrzac w chalupce..po tygodniowej przerwie ciezko bedzie ich z lozka wygonic..tak slodko spia,az mi zal ich budzic..a jeszcze tak zimno u nas,wrrr
Piateczka &&&& mocno zaciskam,aby byly 2kreseczki !!!
Losiczka ja tez mysle,ze test kupisz szybciej :-D...ty nie wytrzymasz kochana
Karolina dobre podejscie ,lekarz zobaczy wyniki,a potem kolejny miesiac przyjemnosci przed wami,a masz testy owu ?..bo ja ostatnio myslalam,aby sobie zakupic..bo ciezko liczyc,jak cykle sa roznej dlugosci...

madlen no więc własnie ja z tymi testami dwa cykle spędziłam. w pierwszym cyklu nic a nic mi nie pokazały, co oznacza, że nie było owulacji. w poprzednim cyklu test pokazał dwie grubaśne krechy i co? @ przylazła. :( więc ja juz nie wiem o co chodzi? może jejeczkowanie bylo, ale za słabe by dotrzeć do celu i opadło z sil po drodze?
wcześniej jak mierzyłam temperaturę to też owulacji nie było więc wiem już że nie mam ich w każdym cyklu :((:)-:)-:)-(

właśnie próbowałam się dodzwonić do laboratorium po wyniki, ale nikt nie odbiera :( spróbuję za kwadrans to może mi podadzą jaką mam prolaktynkę i progesteron. :)

dziewczyny tak głupio zapytam czy cykl liczyć od dzisiaj jak @ się rozkręciła na maksa czy od pierwszego dnia dziwnego plamienia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kurcze dziewczyny- jestem taka pełna nadziei. wciąż obmyślam plany jak powiem mężowi, zastanawiam się co mu kupić, jak dobrac słowa itd itd. jak powiemy teściowej to już sobie wymarzyłam , że kupimy jej coś pod choinkę- nie wim może body z jakimś napisem typu kocham moją babcię. oj nakrecam sie.
no i jeśli się uda to będe dla Was ciekawym przypadkiem badawczym:-)

któras z nowych dziewczyn pytała o odstawienie- mój gin kazał wybrać do konca opakowanie i przystąpic do dzieła

Do góry