reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

powiem szczerze ,że ciekawa jestem taka moja natura niepotrzebnie się nakręcam(tylko czuję jak coraz bardziej mnie brzuch pobolewa) ale chciałabym już wiedzieć, gdybym jeszcze mogła gdzieś dostać ten test Acon to bym zrobiła jutro rano a jeśli nie to chyba podjadę do laboratorium i zrobię betę. bo czekając zwariuję:crazy:

reklama
piąteczka po anty szanse na ciąże mnogie większe :)

co do moich wyników hormonów- muszę poczekać do 10-11 i użyć wszelkich swoich sposobów by te wyniki poznać :)

Wlaśnei dzwoniłam do labaolatorium i beta hcg 40zł :szok: a jest jeszcze badanie test ciążowy z moczu kosztuje 17zł ale pewnie to to samo co te testy z apteki tzn na tej samej zasdzie i pewnie mniej dokładne jak myślicie :confused:

dziewczyny wyniki właśnie mi podyktowano wyniki: fuck
badanie robiłam w piątek 33 dc jeśli nie liczyć plamienia :)
prolaktyna 17,53 ng/ml (norma 5,18-26,63)
progesteron 3,70 ng/ml (faza lutealna 1,2-15,9)

no i co?

piąteczka Ty chyba byłaś mistrzynią w tych normach :) plis- pomożesz?

reklama
losiczka :-) jak nam się uda to przed wyjściem z domu będziemy rzucały komende kolejno odlicz, żeby o nikim nie zapomnieć:-)

no właśnie bo szukam i szukam ILONKO!!!!!!!!!

Do góry