K
karol_in-a
Gość
qrcze dziewczyny ale Wam zazdroszczę tego tłumu w domu 
u nas tloczno, ale ja się czuję tak jakos zbędnie i ciągle nieswojo
no ale nic- teraz się zaczytuję kiedy mogę robić badania na estradiol, tarczycę (TSH i te dwa male 3 i 4), LH, FSH i będę miała komplet
jutro do laboratorium na badania- od rana i na czczo
już będę miała chyba caly komplet wszystkich badań i jak pójdę do ginekologa to już będzie miał przegląd poniekąd mojego organizmu.
tymbardziej, że to będzie pierwsza wizyta u tego lekarza, bo niedawno sie przeprowadziłam i zmieniam lekarza.
nie chcę też tracić czasu najpierw na wywiad i pogaduchy, potem i tak skierowanie na badania, i kolejna wizyta, a tu juz zobaczcie ile czasu zaoszczędzę i skoczę już na następną wizytę
czy to oby nie jest nadgorliwość?
zzagubiona- uszy do góry- wszystko będzie dobrze.
roszpunka- niech listopad należy do nas i naszych pociech pod serduszkiem
u nas tloczno, ale ja się czuję tak jakos zbędnie i ciągle nieswojo
no ale nic- teraz się zaczytuję kiedy mogę robić badania na estradiol, tarczycę (TSH i te dwa male 3 i 4), LH, FSH i będę miała komplet
jutro do laboratorium na badania- od rana i na czczo
już będę miała chyba caly komplet wszystkich badań i jak pójdę do ginekologa to już będzie miał przegląd poniekąd mojego organizmu.
tymbardziej, że to będzie pierwsza wizyta u tego lekarza, bo niedawno sie przeprowadziłam i zmieniam lekarza.
nie chcę też tracić czasu najpierw na wywiad i pogaduchy, potem i tak skierowanie na badania, i kolejna wizyta, a tu juz zobaczcie ile czasu zaoszczędzę i skoczę już na następną wizytę
czy to oby nie jest nadgorliwość?
zzagubiona- uszy do góry- wszystko będzie dobrze.
roszpunka- niech listopad należy do nas i naszych pociech pod serduszkiem
Ostatnio edytowane przez moderatora:

jutro już do pracy chciałabym aby sie wyklarowalo do jutra, dziś mam dzień szkolny na 15 na zajęcia
nie chce misie ale trzeba. Kurcze aby to bylo takie łatwe do rozszyfrowania czy się jest czy nie. Pamietam. że w poprzedniej ciąży wiedziałam od początku ,ze się udało jakoś to czułam a teraz nie wiem może już za stara jestem
latka lecą ....
no 30 wiosen juz mam najlepiej zachodzi sie i rodzi przed 30 
obijam się ostatnio