jezeli moge wtracic tylko nie obrazcie sie na mnie, ale uwaza ze zaabardzo sie spinacie zabardzo chcecie zabardzo wa zalezy wyszytko jest u was ZA BARDZO. Wiem ze latwo sie mowi ale mialam tak samo z Alanem tak bardzo chcialam ze nie wychodzilo 3 cykle zmarnowane byly a jak powiedzialam ze mam w nosie nie bede calego zycia sprowadzac do tego ze chce i ma byc odpuscilam i mialam zaskoczenie miesiac po odpuszczeniu teraz tez sie nie staralismy zbytnio jedynie co to uznalismy ze jestesmy gotowi ale nie planowalismy w tym cyklu ktorym zaszlam kochalismy sie w sierpniu tylko 2 razy 9ze wzgledu na to ze mi sie nie chcialo wiecej) to ze misiek zrobil co zrobil nie bylo planowane i nawet troche zla bylam, tak ze staran typowo nastawionych na bobasa nie bylo a 2 krechy we wrzesniu byly czyli trza kochane totalnego spontana zrobic i przestac sie kochac tylko po to by bylo dziecko. Wiem to nie tylko na swoim przykladzie wiele dziewczyn zachodzi nie dlatego ze nie chca tylko dla tego ze nie swiruja i poprostu sie kochaja bez myslenia w trakcie mam nadzieje ze teraz sie udalo !!!
Jak dla mnie to niektore dziewczyny popadaja w chorobe zwana ja chce to dziecko, niestety jest ich coraz wiecej i niedlugo zamieni sie to w przypadek kliniczny.
Szczerze to nie dziwie sie dziewczyna ktore przestaly sie tu udzielac albo robia to bardzo zadko kiedys rozmawialysmy tu o wszystkim i o niczym, a ostatnimi czasy co rusz tylko jedno testy owulacyjne temperatura itp. Jeszcze nie dawno pisalysmy co na obiad robimy itp przez co nie bylo tego calego swirowania do bolu i jakos wydaje mi sie ze mniej przezywalyscie ze sie nie udalo, dlatego dziewczyny uciekly bo zamiast gadania tylko o dziecku interesowalo nas tez normalne zycie.