reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bietko ja właśnie jak na kacu i też ziewam - skutek niewyspania, poszłabym spać ale mam pracę więc nie mogę... Oprócz tego objawów brak więc dobrze się czuje;) Niespokojna, ale cóż tak już będzie:)

reklama
ania-aneczka u mnie zalerzy od dnia przedewszystm duzo zachcianek na kwasne wszystko przesalam a samopoczucie jednego dnia fajnie nastepnego stagiczne mdlosci i zawroty glowy a tak to wszystko oki

Ostatnia edycja:
karolinko glowa do gory kochana ja ci powiem ze te pierwsza trojke to bez stresu planowalam a ostatniego to sie nameczylam 7 cykli a teraz to juz wogole szalenstwo mierzenie temp witaminki liczenie dni a nawet godzin czy nie zablisko owu szalenstwo totalne potem odliczanie dni i mysli czy przyjdze wredna @ czy nie ale warto naprawde i tak jak mowisz przytulenie dziecka po narodzinnach bezcenne:-):-):-)
moje duze chlopaki to uciekaja ode mnie jak sa w domu bo ciagle ich przytulam jak ida to kleje sie do maluchow:-):-):-)

JUSTYNKA CZYZBY CHLOPAK?

jezeli moge wtracic tylko nie obrazcie sie na mnie, ale uwaza ze zaabardzo sie spinacie zabardzo chcecie zabardzo wa zalezy wyszytko jest u was ZA BARDZO. Wiem ze latwo sie mowi ale mialam tak samo z Alanem tak bardzo chcialam ze nie wychodzilo 3 cykle zmarnowane byly a jak powiedzialam ze mam w nosie nie bede calego zycia sprowadzac do tego ze chce i ma byc odpuscilam i mialam zaskoczenie miesiac po odpuszczeniu teraz tez sie nie staralismy zbytnio jedynie co to uznalismy ze jestesmy gotowi ale nie planowalismy w tym cyklu ktorym zaszlam kochalismy sie w sierpniu tylko 2 razy 9ze wzgledu na to ze mi sie nie chcialo wiecej) to ze misiek zrobil co zrobil nie bylo planowane i nawet troche zla bylam, tak ze staran typowo nastawionych na bobasa nie bylo a 2 krechy we wrzesniu byly czyli trza kochane totalnego spontana zrobic i przestac sie kochac tylko po to by bylo dziecko. Wiem to nie tylko na swoim przykladzie wiele dziewczyn zachodzi nie dlatego ze nie chca tylko dla tego ze nie swiruja i poprostu sie kochaja bez myslenia w trakcie mam nadzieje ze teraz sie udalo !!!
Jak dla mnie to niektore dziewczyny popadaja w chorobe zwana ja chce to dziecko, niestety jest ich coraz wiecej i niedlugo zamieni sie to w przypadek kliniczny.

Szczerze to nie dziwie sie dziewczyna ktore przestaly sie tu udzielac albo robia to bardzo zadko kiedys rozmawialysmy tu o wszystkim i o niczym, a ostatnimi czasy co rusz tylko jedno testy owulacyjne temperatura itp. Jeszcze nie dawno pisalysmy co na obiad robimy itp przez co nie bylo tego calego swirowania do bolu i jakos wydaje mi sie ze mniej przezywalyscie ze sie nie udalo, dlatego dziewczyny uciekly bo zamiast gadania tylko o dziecku interesowalo nas tez normalne zycie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona ale po to jest to forum po to tu jestesmy zeby o tym mowic :-) ja calkowicie rozumiem o co ci chodzi ale pomysl np o mnie ja planuje dziewczynke i nie moge tak po prostu isc na zywiol musze liczyc mierzyc mam juz 4 spontany w domu :-):-):-)

A Z OSTATNIMI 4 LINIJKAMI TO SIE NIE ZGADZAM Z TOBA NIE KTORE DZIEWCZYNY DOTKNA TWOJE SLOWA OJ OJ

Ostatnia edycja:
losiczka sa przypadki ktore maja uzasadnienie swoich planowanych przytulanek obserwacji masz 4 chlopow i marzysz o corze ja to rozumiem ale te dziewczyny ktore poprostu chca kolejne dziecko czy pierwsze przesadzaja i to bardzoo

ach!!!!!!!!!!! NO RAZ JESZCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LISTOPAD MIESIĄCEM LUUUUUUUUUUUUUZUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

karolina nie chce nikogo obrazac powiedzialam tylko co mysle i wiem o tym ze to forum jest po to by o tym pisac ale nie mozna calego zycia do jednego sprowadzac. A co do tego co niby zacytowalas to nie napisalam ze przez swiruski uciekly tylko przez swirowanie. One tez swirowaly i zrozumialy ze to nic nnie da w tym sensie to pisalam.

losiczka z moimi achciackami trudno stwiedzic
przy pierwszym nic mi sie nie chcialo moze sledzia raz ale wszystko jadlam i nie mialam odzydzenia
przy 2 drugim codziennie pizze musialm zjesc i raz mi sie zdazylo ze zjadlam parowki z nutella ale chyba bardziej slodkie jadlam teraz zeby cos zjesc musze miec na to ochote ale przewaznie kwasne lekko pikantne i najbardziej kurczaka z curry w chinskiej knajpie to bym mogla codziennie wie c co ciaza to inaczej

reklama
karolinko prawda jak jest sie matka to do konca zycia !!!!! Tylko mi tu nie uciekaj prosze !!!!!!!! Kazdy moze powiedziec co mysli i odnies sie do tematu ale zagubiona jezeli pragnie zostac sie matka to wszystko inne jest niewazne dziecko przewroci twoje zycie do gory nogami wszystko bedzie sie krecilo wokol niego mowiac takie slowa naprawde zranisz nie jedna z nas staraczke :-:)-:)-(

Do góry