reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam
po nocy chyba sie net sam zrobił :szok: tzn laptop bo Pani stwierdziła ze to wina komputera no ale zobaczymy !!!!!! chyba mam małe krasnale w domu i go zrobiły, a dziś byłam umówiona na sformatowanie GO,:baffled: hehe
anaber gratuluje
bietka- juz powinno być serduszko :)
Katy domek cudo !!!!!!!!!
losiczka- tak jak pisałam, może ten spadek wczorajszy to zagniezdzenie :p bo dziś pieknie podskoczyła do góry :) no i niech nie waży sie spaść !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ( jupi w koncu moge emoty wstawiać hihih ) :-):-):-):-):-)

przepraszam ze nie wszystkim odpisuje ale mam sporo zaległości, a teraz czas zrobić sniadanie małemu głodomorkowi i temu większemu ( hehe czyli mnie ) :-D:-D:-D:-D
kurcze do wizyty jeszcze tyle czasu buuuuuuu.......... ja juz chce wiedziec co mam dalej robić, !!!!! ehhhh

reklama
ANABER :-):-):-):-):-)

ILONKO JA TAKIE ZAGNIEZDZENIA MAM OD 4 CYKLI HE HE MAM NADZIEJE ZE TEN CYKL INNY OD POZOSTALYCH PRZYNIESIE MI RADOSC Z II KRESECZEK BO JAK NIE TO KOMBINOWANIE MI POZOSTANIE :baffled::baffled::baffled:

KAROLINKO A TY MASZ TE @ ??? CZY NADAL PLAMISZ ???

Karolina Ja zawsze służę pomocą, na ile bede mogła to zawsze pomogę:-D:-D mam nadzieje ze teraz bedę tu częstszym gościem :tak::-D
No mnie tez było szkoda czasu, bo chciałam wczoraj zrobić choć prolaktynę aby isc dziś juz z wynikiem i w razie czego juz coś działać ale postanowiłam ze sama nie bede nic robić, on bedzie wiedziec jakie badania zlecić w razie czego, wiec sobie czekam spokojnie, i juz nastawiona jestem ze ten cykl bedzie bez boboseksów, no trudno, w tym roku juz nie zobaczę II kreseczek, ale może to i lepiej bo rok 2011 nie jest mi dany na ten cudowny stan ale wierze ze początek 2012 juz tak :) :-D:-D:-D

losiczka u mnie @ od wczoraj na całego i ból jaki jej towarzyszy jest nie do zniesienia.... masakra jakaś :(

ilonka- ja własnie w piątek zrobiłam sobie prolaktynę i progesteron, a jutro zrobię sobie te tarczycowe 3 plus LH, estradiol i FSH; poza tym będę miała piątkową morfologię ogólną, więc chyba nie będzie najgorzej :)
ja szczerze mówiąc też nie wierzę w II w tym roku, no ale może do wakacji jakimś cudem je zobaczę :)

karolina nie wiem czy prolaktyny nie robi sie ok 3 dnia cyklu, a progesteron 7 dni po owulce, dlatego z tej prolaktyny zrezygnowałam bo u mnie dzis 10 dzien cyklu, ale moze nie ma konkretnego dnia do zrobienia jej
losiczka- no zobaczymy, ale TY prędzej zajdziesz z tą córa niz ja w ogólę :-p:-p wiec ja tu bede ostatnia i sama zostane w koncu jako staraczka :-p:-p
BB mi sie zawiesza wiec trzeba iśc i ten laptop sformatować nie ma wyjscia ehhhhhh!!!!!!!!!!!

losiczka po mojemu to już jest zafasolkowana :)

ilonko- sama to Ty tu nie zostaniesz na pewno, więc uszy do góry- ja też nie będę miała łatwej drogi, ale nie mam zamiaru sie poddawać i Was opuszczać bez względu na termin w jakim fasola się pojawi :)
o hormonach czytałam dużo i rzeczywiście takie jest wskazanie, a że byłam na badaniach i tak to zapytałam w laboratorium o opinię i wiesz co? pani laborantka powiedziala, że prolaktyna nie ma terminu- można w każdej chwili- byle na czczo. :) a progesteron ma normy przypisane do fazy, więc w zależności od tego w której fazie jesteś- taką norme sprawdzasz, ale może co laboratorium to inne opinie.
ja zrobiłam i zobaczę co mi ginekolog powie- jeśli uzna, że zrobiłam za późno, za wcześnie albo jeszcze coś to i tak każe mi powtórzyć :)
a Ty dzisiaj masz wizytę? daj znać koniecznie jak będziesz już po :)

Czesc dziewczynki chwile mnie nie bylo - w sensie pisania bo czytam Was caly czas :) Gratuluje nowym "wystaranym" i 3mam kciuki za cala reszte.
Ilonka - formatuj drania i wracaj
Anaber - gratulacje
Piateczka - wzruszajaca historia ale jestes silna kobieta jak widac - poprosze troche tej sily :)
karolinka - @ sie skonczy i tym razem sie uda zobaczysz
jesli kogos pominelam - bo jest Was tak wiele -to przepraszam ale za wszystkie 3mam kciuki u rak i nog :)
a tak na marginesie to ja tez marze o dziewczynce :) a do @ jeszcze 10 dni jak mnie sie ten czas niemilosiernie wlecze eh

reklama
witam serdecznie dziewczynki.

anaber gratulacje. są II krechy jest fasolka

losiczka nie mam podglądu na twój wykresik ale jak idzie do góry to może ta córa będzie. trzymam &&&&&&

ilonka dobrze że wróciłaś bo u mnie owu niedługo i kto pomoże z temperaturami?

piateczka rób testa bo czuje że to fasolka. powodzenia

karolina
jakoś musisz wytrzymać @ a potem do dzieła

ja tez nikomu nie mówię że się staramy bo tylko bym mnie wkurzały te pytania czy już ale analizowanie dlaczego się nie udaje. wiem ja i mój m. i co ma być to będzie. ten miesiąc postanowiliśmy zawalczyć więcej a jak się nie uda to następny odpuszczamy i zaczniemy w nowym roku.
dobrze ze mam was na forum bo mojego m już pomału wkurza to ciągłe te ciągłe gadanie. więc muszę się wam wyżalić. buźka i miłego dnia:biggrin2:

Do góry