reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziewczyny widzę że wy to wysportowane jestescie. mnie zawsze szybko opuszczają chęci :wściekła/y:

ale teraz mam zamiar sie zabrać za siebie bo potem na wiosnę przybędzie kilka kilogramów

no chyba że przybędzie za sprawa fasolki to się nie pogniewam

pomału kończe pracę i uciekam do domu. zawitam do was jutro. miłego popołudnia i owocnego wieczoru

Co dziś na obiadek robicie? Ja mam grillowanego fileta z kurczaka z kaszą jęczmienną i sosem jogurtowo czosnkowym i suróweczka z pora jabłka marchwii i kukurydzy z dodatkiem majonezu :D no i brukselka :)

ania- aneczka a czy ja mogę do Ciebie na obiad sie wprosic dzisiaj??? :-)
uwielbiam takie zestawienia i takie obiady...

dziewczyny ja pikole te bóle znów wracają, więc zaraz uciekam sobie by cokolwiek na nie poradzić.

losiczka- mam dla Ciebie wiadomość dnia: mam plamienie w kratkę :szok: to znaczy jest @ w kolorze standardowym, ale poza nią jest jeszcze takie brązowe nitkowate coś, więc mniemam, że to jest wlaśnie ta kratka o której wspominałaś :-D
ja myślę, że mi sie wszystko mogło pokichać po tym paskudztwie co sie przypałetalo jakiś czas temu- niby na krótko, ale spustoszenie mogło zdążyć zrobić.

co do tego tamponu na basenie- nie ma opcji żeby wypadł- chyba że jest w kieszonce jakiejś zamiast... :):-D

proszę trzymać kciuki za mnie o ok 17,30 :-p:-p:-p:-p:-p mam nadzieje ze pomoże mi lekarz !!
BOJE SIE :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ja sie szykuje pomalutku, zaprowadzę małego do znajomej i pójde wcześniej zająć sobie kolejke !!!!

trzymam &&& ilonka głowa do góry :)
daj znać jak wrócisz co i jak- na pewno pomoże- zaleci coś co zaoowocuje zdrową ciążą :)

Witam was dlugo nie pisałam bo byłam w szpitalu trafiłam tam w sobote poniewaz mialam lekkie plamienie, lekarz potwierdzil 5 tydzien ciazy dostalam duphaston mocna dawke i lerzenie dzis wyszlam biore duphasto na podtrzymanie nospe i mam lezec narazie nic sie nie dzieje, bylo lekkie rozwe brudzenie na papierze ale jak to zobaczylam do odrazu szpital, ale spoko mnie przyjeli i potraktowali taze ciaza potwierdzona tylko czekamy na serduszko i oby bylo oki, jutro jade do swojego ginka zeby on zobaczyl co i jak a jeszcze dostalam zapalenie dróg moczowych i antybiotk bralam, dlatego tez niech zbada mnie, rano badania zrobie takze z wynikiem pojade do swojego ginka i tak to u mnie jest teraz leze i moje spacery tylko do WC Pozdrawiam was wszytskie

Hejka:-) Chwilę mnie nie było i tu tyle wpisów:szok: Nadrobienie zajmie mi chyba miesiąc. Mamy jakieś nowe ciąże? Pozdrowionka i buziaki dla wszystkich Staraczek

poszlam do szkoly po dzieci,po drodze jakies zakupy i mi sen minal ;-)
Aneczka ja zrobilam placki,bo moje smyki uwielbiaja ,a dla meza mam ziemniaki i golabki ;-)
Losiczka o tamponie do nie slyszalam,czego to moze sie czlowiek dowiedziec ;-)
Karolina oby bol szybko przeszedl ;-)
Ania odpoczywaj kochana i jak najmniej stresu,trzymam kciuki aby wsio bylo OK,:blink:..no i jeszcze raz gratuluje !!!:tak:
Ilonka trzymam &&& i zaraz po wizycie daj znac ;-)
Agnes do jutra ;-)
Dzoana witaj,gdzie sie podziewalas ?..a ciaz to my mamy w tym miesiacu duzo...:-):-)...wsumie to juz sie pogubilam,tyle ich jest..,ale dobrze,niech bedzie jak najwiecej ;-)

reklama
Witam wszystkie mamy i te przyszłe , jestemm tu nowa czy mogę się do was przyłaczyć ? wczoraj odwiedzilam tak poprosyu po serfowaniu po necie na ta stronke bardzo mnie zainteresowala i postanowilam się zarejestrowac . Może troszke opowiem o sobie : od roku z mężem staramy sie o dzidzi o narazie nic :( jest naw coraz cieżej z tym i nasza psychika jest coraz słabsza nato. Maż muj zrobil badanie nasienia i ma 85 % ruchliwych plemnikow a 15 % nie ruchliwych , ja natomiast zrobilam te podstawowe mocz , krew itp a i równierz cytologie , usg dopochwowe, poziom estradiolu , w tym tygodniu zrobie prolaktyne i musze jeszcze koniecznie zrobic te badania na tarczyce . DZIEWCZYNY powiedzcie bo moze sa jakies badania kture powinnam zrobic a jeszcze nie wiem ... pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za starania sie o nasze fasoleczki :) :)

Do góry