reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
No to wychodzi tak samo synus :-)
K
karol_in-a
Gość
hmmmm.... przecież to się może mylić, prawda?
sprawdzalyście na swoich dzieciaczkach czy się sprawdziło?
sprawdzalyście na swoich dzieciaczkach czy się sprawdziło?
Witam was jestem narazi spokojna, bylam wczoraj u swojego lekarza i tak jest to 5 tydzien i 7 dzien ciazy liczac od dnia ostatniej miesiaczki, dzidzius ma 3 tygodnie juz i mierzy 3 mm a p;echerzyk ma 13 mm serduszko juz malutkie jest i bije lekarz widzial i mi pokazywal takze karte ciazy mam juz zalozona za 2 tygodne kolejna wizyta boje sie ale wiem ze bedzie juz dobrze dostalm antybiotyk cefaleksyne na zapalenie ukladu moczowego i zurawit pije tez herbatke z zurawiny, i oczywiscie duphaston 3x1 tab. i lezenie w lozku, odpoczynek zero stresu i robienia czegokolwiek takze pisze do was z łóżka ściskam was bardzo mocno w ten zimny dzionek
losiczka72
KAROLINKO PISALAM WCZESNIEJ ZE WG TYCH HOROSKOPOW POWINNAM MIEC 3 CORKI
I 1 SYNKA :-) WIEC U MNIE NIE WYCHODZI
NO I DOBRZE MOZE TERAZ JAK SIE UDA ZNOWU BEDZIE NA OPAK 
ANIU DBAJ O SIEBIE I O MALENSTWO A WIEM CO TO JEST CHORY PECHERZ MASAKRA:-(

ANIU DBAJ O SIEBIE I O MALENSTWO A WIEM CO TO JEST CHORY PECHERZ MASAKRA:-(
Losiczka a jak ci wychodzi z obraczki ??
bo u mnie ta wrozba wychodzi caly czas tak samo..a pierwszy raz robilam ja ,nim jeszcze zaczelam byc z moim mezem,to juz wiedzialam,ze bedzie trojka dzieci..:-)..i wlasnie taka kolejnosc..,potem tez tak samo..no ale na to trzecie to czekam...i mam nadzieje,ze sie wkoncu doczekam
a ja sie dzisiaj cos zle czuje..poce sie i jest mi niedobrze..chyba cos mi zaszkodzilo..bo nawet gdybym byla w ciazy,to na objawy za wczesnie..i bardzo zle wygladam na buzi..jakies pryszcze,plamy
..nawet znajomy sie pytal,czy wszystko OK u mnie,bo zle wygladam..uuu..
bo u mnie ta wrozba wychodzi caly czas tak samo..a pierwszy raz robilam ja ,nim jeszcze zaczelam byc z moim mezem,to juz wiedzialam,ze bedzie trojka dzieci..:-)..i wlasnie taka kolejnosc..,potem tez tak samo..no ale na to trzecie to czekam...i mam nadzieje,ze sie wkoncu doczekam
a ja sie dzisiaj cos zle czuje..poce sie i jest mi niedobrze..chyba cos mi zaszkodzilo..bo nawet gdybym byla w ciazy,to na objawy za wczesnie..i bardzo zle wygladam na buzi..jakies pryszcze,plamy

losiczka72
MADLEN Z TYMI WROZBAMI TO U MNIE WSZYSTKO NA OPAK MOJA SIOSTRA CHODZI DO JAKIES BIOENERGOTERPEUTKI
I JAK BYLAM W CIAZY Z MALYM TYM OSTATNIM DZWONI DO MNIE I PYTA JAK TAM JEJ SIOSTRZENICA??? ZJECHALAM JA BO CO JAJA SOBIE ZE MNIE ROBI
A ONA NA TO ZE TEJ PANI BIO WYCHODZI ZE WKONCU BEDZIE CORA :-) A JAK URODZILAM MALEGO DZWONIE DO NIEJ I MOWIE GDZIE TA CORA? A PANI BIO WYMYSLILA ZE MOJ SYNEK MA ENERGIE DZIEWCZYNKI A CHLOPAK Z NIEGO NA MILION % WIEC JA TAM W TAKIE RZECZY NIE WIERZE ALE WROZKA WYWROZYLA MI ZE BEDE MIALA SAMYCH SYNOW 

K
karol_in-a
Gość
losiczka-
przepraszam- jeśli chcesz tą córke to ją bedziesz mieć przecież
ja wrożka esmeralda Ci to mowię 

aniu- uważaj na siebie i dbaj o was- to szczególnie ważny czas.
madlen- doczekasz się- zobaczysz, a może Twoje złe samopoczucie to właśnie fasolka?

aniu- uważaj na siebie i dbaj o was- to szczególnie ważny czas.
madlen- doczekasz się- zobaczysz, a może Twoje złe samopoczucie to właśnie fasolka?
Karolina nie ludze sie,ale jak okaze sie,ze jestem teraz w ciazy,to bede przeszczesliwa !!!
Aniu dbaj o siebie i malenstwo i uwazajcie na siebie ;-)
Losiczka,co ma byc to bedzie,wszystko zapisane w gorze ;-)..jak jest ci ta cora pisana,to ja bedziesz miala..&&&& :-)
Aniu dbaj o siebie i malenstwo i uwazajcie na siebie ;-)
Losiczka,co ma byc to bedzie,wszystko zapisane w gorze ;-)..jak jest ci ta cora pisana,to ja bedziesz miala..&&&& :-)
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Losiczko czuje, że będzie dobrze :-):-):-)
PIĄTCZKO to jest Twój pierwszy naturalny @ po odstawieniu tabsów?
PIĄTCZKO to jest Twój pierwszy naturalny @ po odstawieniu tabsów?
Podziel się: