reklama
K
karol_in-a
Gość
ania- aneczka- jeśli w tym szalenstwie jest metoda to ja może tez zacznę brac tabsy by za chwilke je odstawic i zafasolkować? a ty piąteczka nie dolinuj- nic się nie martw- patrz na anię- wie co mowi i racje ma więc uszy do gory na święta zrobic niespodziankę 
violu- przepraszam za ciekawość, ale qrcze chyba powinnam zacząć robić notatki na zaś, bo później nie odszukam... możecie mi przypomniec jak się ten krem nazywał a???
violu- przepraszam za ciekawość, ale qrcze chyba powinnam zacząć robić notatki na zaś, bo później nie odszukam... możecie mi przypomniec jak się ten krem nazywał a???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
piąteczka
Gość
karolinko preparat na wciągnięcie brzuchola
ania-aneczka
Fanka BB :)
Elancyl - baaaardzo dobry preparat
MOja mama używala - rewelacja. Tylko drogi.
Czase są świetne jego promocje z SUPERPHARM
Czase są świetne jego promocje z SUPERPHARM
K
karol_in-a
Gość
a czy on działa bez ciąży? 

bo mi się troszke przytyło i gdyby tak mi go wessał znów do kręgosłupa bliżej to byloby fajnie....- dobra przesadzam z tymi glupowatymi żartami
ale dziękuje dziewczęta- zaraz zanotuję

ale dziękuje dziewczęta- zaraz zanotuję
P
piąteczka
Gość
jetem potworem!!!!!!!!
przeczytałam co napisałyście o cyklach i szansach i wykonałam dramatyczny telefon do mojego małżonka
odegrałam swoją rolę oscarowo:-)
kilka sztuczek i dopięłam swego:-)
powiedział, że jeśli będzie trzeba to stanie na rzęsach i zatańczy ale do końca roku nie rusza się z PL!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
karolinko właściwie natychmiast skóra robi się bardziej sprężysta i taka, że tak powiem gęściejsza

przeczytałam co napisałyście o cyklach i szansach i wykonałam dramatyczny telefon do mojego małżonka

odegrałam swoją rolę oscarowo:-)
kilka sztuczek i dopięłam swego:-)
powiedział, że jeśli będzie trzeba to stanie na rzęsach i zatańczy ale do końca roku nie rusza się z PL!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
karolinko właściwie natychmiast skóra robi się bardziej sprężysta i taka, że tak powiem gęściejsza
jesli moge wtracic sie do tematu o roztepach to dodam tylko ze moja 30 letnia siostra,dowiedziawszy sie ze jest w ciazy(starala sie tylko 2 cykle-szczesciara!:-)) od razu zaczela stosowac olejki dla dzieci,bo tak polecily jej kolezanki z pracy- jak i ona.pielegniarki. i teraz jak byla u mnie na wakacjach i poszlysmy na plaze to bylam w szoku bo wyglada rewelacyjnie! mowila mi ze tylko to stosowala i nic wiecej,ale codziennie. wiec mysle dziewczyny ze warto sprobowac

K
karol_in-a
Gość
piąteczko- oczyma wyobraźni wlaśnie widziałam Cię na czerwonym dywanie w cannes
nie ważne środki, ważne, że cel osiągnięty- a w Twoim przypadku kochana nie możesz sobie pozwolic na zmarnowanie sznasy. podejrzewam, że małżonek nie tylko będzie dla ciebie z tej okazji tańczył nago w półmroku świec, ale będzie Cie na rękach nosił, że będziecie mogli spędzać więcej czasu wspolnie.
masz naprawdę fantastycznego męża- może mogłabyś jakies fluidki przesłać do mojego???
masz naprawdę fantastycznego męża- może mogłabyś jakies fluidki przesłać do mojego???
ania-aneczka
Fanka BB :)
Piąteczko no to...DOSTAJESZ OD NAS FORUMOWEGO OSKARA:-):-):-)
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Hej kobietki moje, żyję.... ale ciągle kłopoty w internetem, !!!!!!!!!!!!!!!! Mam wynik prolaktyny- w NORMIE !!!!!! czyli wracam do punktu wyjścia ~...ehhhhhhh...... no nic dalej próbujemy, tym razem z luteina zobaczymy co z tego bedzie, !!!!!!!!!!! buziaki kochane, mam nadzieje ze niedługo juz będe tu częściej wpadać, na razie jestem zła ze sie knoci internet !!! trzymam kciuki za staraczki, testującym życzę powodzenia a brzuchatki całuje w brzuszek :* :*:* 

Miłego dnia 
Podziel się: