reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
właśnie zadzwoniłam do laboratorium- pani mi tylko powiedziała, że wszystko jest w normie, ale czy ja tam wiem czy można jej wierzyć- mężunio mi dzisiaj odbierze te wyniki to zobaczę co i jak.

wiesz co ja mam PCO czyli mam dużo pęcholków tylko małych i dlatego lekarz dał mi clo(clostiberg)biore go od 3 do 7 dc i po nim pęcholki mi rosną i właśnie ok 12-14dc ide do gina i on sprawdza czy sa pecholki czy nie.no i mi po 1 tabl clo pechl=olki rosną tak ze mam owulke.powiem ci ze w poprzedniej ciąży sie nam udało za pierwszym razem z braniem clo.więc mi pomaga napewno.ale to mosisz z ginem skonsultowac i on ci dac recepte bo to tylko na recepte jest

Gin powiedziała wczoraj, że też mam dużo pęcherzyków. Stwierdziła, że to mógłby być zespół policystycznych jajników, więc trochę się przestraszyłam. Ale później powiedziała, że nie, bo nie ma żadnych torbieli. A wiecie może, czy jak jest ból owulacyjny to zawsze wtedy jest owulacja??

Roszpunka ja Tobie nie pomogę- bo sie nie bardzo po prostu na tym znam.
ciesze sie, że clo pomaga- może mój lekarz też zdecyduje że powinnam brac i wtedy może sie uda? jeśli tak to wizytę mam za tydzien i od następnego cyklu bym mogla zacząć przyjmować, ale oczywiście to decyzja gina :) może na urodzinki sprawie sobie prezent?

kochane ja uciekam póki co więc życzę wszystkim miłego dlugiego weekendu- dla starających sie- oby byl owocny, dla testujacych- oby był satysfakcjonujący, dla ciężaroweczek- oby był spokojny :)
a dla tych trzymających nas ciągle w niepewności- wytrwalości i pozytywnych wyników :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) hi hi. to niech sobie tam jeszcze chwilkę pomieszka- bezpieczniej:-)

a ja jestem już dziś wykończona. maluchy tak mi dały popalić, że patrzę tylko na zegarek, żeby położyć do łóżek i mieć chwilę spokoju

reklama
cześć dziewczyny
przepraszam, ale miałam taki kocioł w pracy, że szok.
postaram się nadrobić wasze posty...choć oczy zalewają mi się łzami - właśnie wróciłam od mojego lekarza. Niby wszystko Ok, ale akcja serca powinna być już wioczna, a u mnie NIE MA. Zrobiono mi usg, jest pęcherzyk,... niby 5 tc 4 dzień. Następne USG we wtorek - ciekawe jak ja mam do tego wtorku wytrzymać... oczywiście mam się nie martwić, ale... jak mam się nie martwić??????????????
jestem w 6 tc i powinno być echo zrodka... po takich słowach mam się nie martwić ????

postaram się tu wpaść do WAS i poczytać o Waszych problemach...

całuje WAS i trzymam za WAS kciuki :*

Do góry