reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam wieczorowa pora
kochane wroce do was za kilka minut,musze mlodemu przeczytac ksiazke na dobranoc ;-),jak syn zasnie to nadrobie was :tak:
a teraz tylko napisze wam ,co moj kochany malzonek dzisiaj kupil..padniecie...zabawke do wozka :tak: taka,ktora mozna przyczepic..,pytam sie go po co to ??,a on, no jak po co..przyda sie..:happy:..a ja nawet nie wiem,czy w tym cyklu sie udalo,a ten juz mi zabawki kupuje..achh ci faceci..ale przyznam,ze slodkie to ..jak widze,jak on to przezywa..na swoj sposob..i bedzie bol,jak test pokaze 1kreske...:-(.....
na razie uciekam,ale za chwile wracam..mam nadzieje,ze jeszcze ktos tu bedzie ? :confused:

Halo, halo jest tu jeszcze ktos ???
Widze ze duzo tu wpisow i w sumie wszystko przeczytalam ale juz sie pogubilam co mialam komu napisac :baffled: Bietka kochana glowka do gory bedzie lepiej niz dobrze :tak:
Piateczka widze ze u ciebie na pasku dzisiaj same jedynki ;-)

madlen- oczywiście że to piękne i takie czułe, kiedy mężczyzna nie może się doczekać i świruje czasem bardziej jak my, ale musze Tobie powiedzieć, że faceci jednak wykazują się olbrzymim darem przewidywania i ja bym to potraktowała jako dobry znak, ale cicho sza... niczego nie zapeszam :)

piąteczka- najważniejsze- by znaleźć pozytywy w każdej sytuacji- mi zawsze jednak było bliżej do Kłapouchego (mój idol) niż radosnego Tygryska czy beztroskiego Kubusia Puchatka :)
kochana uwielbiam Cię czytać :) po prostu dla mnie jesteś właśnie takim rozbrykanym Tygryskiem :)

katy- ja też jestem zdziwiona ciszą jaka tu zapanowała- obawiam się, że jak jutro do was nie zajrzę, to nie dam rady nadrobić :)

bietka- halo- głowa do góry :)

lorelain- bo Ty chyba celujesz w dziewczynkę tak? qrcze myślisz, że trzy dni będzie oki? czy oby nie za wcześnie i biedna biała armia nie dotrwa do ostatniej bitwy oddając zwycięstwo @ walkowerem, ale ja się za bardzo nie znam. :) niby mówią, że maja żywotność 72 godziny w dobrych warunkach, ale qrcze wiesz jak jest- nauka nauką a życie swoje :)

moja @ moglaby się skończyć, bo ... bo tak i już- na męża mam ochotę :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina ale się znów usmiałam! ładny mi kłapouchy- ale trafiłaś jeśli chodzi o mnie- rzeczywiście ze mnie to taki tygrysek- lubię pobrykac hi hi

lorelain ja tez chcę dziewczynke, ale jak napisała karolina obawiam się, że :-) kijanki mojego meża to już nie armia tylko podstarzała armia weteranów ze sklerozą:szok: dam im więc szansę doczołgać się do bazy i zadziałam natychmiast jak zobacze dwie kreski na owu- moze te 24 czy 36 godz jakos wytrwają na polu bitwy

ps. a później żeby zakamuflowac mój diabelski plan z testami przez dwa dni będzie " bolała mnie głowa"

przeczytalam i jestem w szoku,ze tu tak cichutko dzisiaj :szok:
Bietka nei denerwuj sie,na pewno wsio jest dobrze...;-)..wiem,ze sie martwisz,ale pewnie niepotrzebnie ..
Piateczka @ za niedlugo sie skonczy i do dziela !! &&&&&&
Karolina nie zapeszaj,ale kciuki mozesz trzymac ;-)
sama jestem ciekawa,czy uda mi sie w tym cyklu..oby...a jak nie,to bedzie kolejny..:tak:...,ja dzisij caly dzien czuje sie,jakby mnie walec przejechal..,jakos tak dziwnie...mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej..dobrze,ze weeeknd przed nami,co wkoncu sie wyspie,bo ostatnio to z malzem malo spimy...:zawstydzona/y:..

eeeeh no nie wiem i dla tego będzie wyczekiwanie....naczytałam sie że na dziewczynke bezpiecznie jest najlepiej na 3 dni przed owu. Śluz płodny mam od 7 dc a dzisiaj to już mega bardzo dużo. Z synkiem jak zasłzam w ciąże to też przytulanka były zaraz po @...co ciekawe jest z tego chłopiec a nie dziewczynka ;) ... z tego co wiem losiczka też robiła stop przytulankom jakoś 4 czy 3 dni przed owu a wszystko zapowiada że będzie miała II kreseczki na tescie to jestem dobrej myśli :)

reklama
no juz niedlugo bedzie wiadomo,czy u Losiczki jest mala fasolka :-),najdalej w poniedzialek ;-)
Lorelain trzymam &&& ;-)

Do góry