reklama
KatyB
Fanka BB :)
Dzien dobry ...no mam nadzieje w sumie ze bedzie dla Wszystkich
Piateczka niezly ten kawal he he he

ale prawie tak jest
zak zaplacisz to masz wszystko a jak nie to sobie radz sam
Losiczka jeszcze nic nie przesądzone wiec &&&&&&&&&&&&&&& aby sie Twoje marzenie spelnilo a lista staraczek sie skrucila ;-)
Pamela kurcze Tobie siemarzy ta wigilia tak jak mi ..... w sumie jeszcze nic straconego no nie??? ;-)
Na razie uciekam do pracy jak mi sie uda to pozniej zajrze a
wszystkim testujacym zycze dzisiaj usmiechu na twarzy :-)
Piateczka niezly ten kawal he he he

Losiczka jeszcze nic nie przesądzone wiec &&&&&&&&&&&&&&& aby sie Twoje marzenie spelnilo a lista staraczek sie skrucila ;-)
Pamela kurcze Tobie siemarzy ta wigilia tak jak mi ..... w sumie jeszcze nic straconego no nie??? ;-)
Na razie uciekam do pracy jak mi sie uda to pozniej zajrze a
wszystkim testujacym zycze dzisiaj usmiechu na twarzy :-)
-Lorelain-
bietka - na następnej wizycie już na pewno będzie biło serduszko...musisz być cierpliwa!...wszystko będzie dobrze.
pamela - no jest duża szansa że Ci się udało
.... faktycznie święta to byłby wymarzony moment na taką nowinę
losiczka - jeszcze nic nie jest przesądzone...ja nadal trzymam kciuki, a może zrób sobie test owulacyjny jeśli Ci jeszcze został. Nawet tak z ciekawości czy cały czas są dwie kreski.
pamela - no jest duża szansa że Ci się udało
losiczka - jeszcze nic nie jest przesądzone...ja nadal trzymam kciuki, a może zrób sobie test owulacyjny jeśli Ci jeszcze został. Nawet tak z ciekawości czy cały czas są dwie kreski.
agnieszka_dk
ja mam przed świetami ten cykl i nastepny bo jak tym razem sie nie uda to potem jakos w swieta mam testowac....mysle ze sie uda na świeta..
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
lorelain zrobilam 3 dzien to samo ii kreski
agnieszka_dk
losiczka ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła tescior albo betke...
P
piąteczka
Gość
witajcie
ależ optymizmem i marzeniami powiało........ :-)
no to teraz kolej na mnie- a mi się marzy , żebyśmy wszystkie bez wyjątku mogły na święta rozpowiadac wszystkim wszem i wobec, że spodziewamy się dzidzi, żebyśmy mogły opowiadać już tylko u serduszkach, USG, terminach porodu i wyganiać mężów o drugiej nad ranem z łóżka po kiszone ogórki i czekoladę :-)
losiczka- coś czuję, że się udało
ależ optymizmem i marzeniami powiało........ :-)
no to teraz kolej na mnie- a mi się marzy , żebyśmy wszystkie bez wyjątku mogły na święta rozpowiadac wszystkim wszem i wobec, że spodziewamy się dzidzi, żebyśmy mogły opowiadać już tylko u serduszkach, USG, terminach porodu i wyganiać mężów o drugiej nad ranem z łóżka po kiszone ogórki i czekoladę :-)
losiczka- coś czuję, że się udało
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Freya1
Witajcie dziewuszki!
Losiczka spadek o kreseczkę to żaden spadek tym bardziej, że dzisiaj masz termin @, tak? Ehhh mam nadzieję, że już niedługo będziemy się chwalić zdjęciami naszych fasolek

Ale się rozmarzyłam...
Bietka zobaczysz na następnym usg będzie serducho jak dzwon!! Trzymam kciuki!! &&&&
madlen a Ty kiedy testujesz?
Losiczka spadek o kreseczkę to żaden spadek tym bardziej, że dzisiaj masz termin @, tak? Ehhh mam nadzieję, że już niedługo będziemy się chwalić zdjęciami naszych fasolek

Bietka zobaczysz na następnym usg będzie serducho jak dzwon!! Trzymam kciuki!! &&&&
madlen a Ty kiedy testujesz?
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
suonko termin @ jutro cyklu 26d w niedziele 27d
Podziel się: