reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Piateczka ani sie obejrzysz a bedziesz miec pasek "Jeszcze tylko 1 miesiac 1 tydzien i 1 dzien do konca pierwszego trymestru " :tak::tak::tak:

No to teraz cos na poprawe humoru :

Ojciec i syn widzą przepieknego bociana. Ojciec korzysta z okazji, aby uświadomić malca:
- Wiesz synku, to jest bocian, który przyniósł Ciebie...
Na to synek:
- Tato, to Ty już wtedy nie mogłes?!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki,ja juz dzisiaj zegnam sie,do jutra :-)
nie mam sily siedziec przy kompie,plecy bola,literki skacza i sie tak dziwnie czuje..,milej nocki ;-)

dobranoc madlen

katy ha ha - niezłe

katy przez ten dowcip i niedawną tu dyskusję na temat prywatnych lekarzy i tych na NFZ przypomniało mi się

Chirurg pyta pacjenta leżącego na stole operacyjnym:
- Znieczulonko prywatnie czy z Funduszu Zdrowia?
- No, panie doktorze, płacę składki... To chyba z Funduszu.
Na to lekarz:
- A-a-a, były sobie kotki dwa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczka - spokojnie, mój mąż ma 43 lata, a uwierz mi żołnierzyki jeszcze całkiem silne!!!! i chyba bez sklerozy, bo trafiły do celu!! hihihi (może ślepe i na węch trafiły, ale dotarły na miejsce) i z moich notatek w kalendarzu - całkiem jeszcze żywotne!!!! więc nie przekreślaj męża armii z racji wieku...

dzięki katrina my wciąż się śmiejemy i wymyślamy coraz to nowe głupoty na temat różnicy wieku między nami. chociaz właściwie nie jest az taka ogromna

DZIENDOBRY DZIEWCZYNKI

CZYTAM TE WASZE WCZORAJSZE POSTY WSZYSTKIE NIE MOZECIE SIE DOCZEKAC MOJEGO TESTOWANIA A MI DZISIAJ TEMP SPADLA O 1 ST OSTATNIE 4 DNI WYKRESU TO U MNIE TAKI ZYGZACZEK GORA DOL GORA DOL :baffled: ALE NOCKA TO KOSZMAR BUDZILAM SIE CO CHWILE A RAZ NAWET OBUDZILAM SIE ZLANA POTEM ZE SPIE Z TERMOMETREM W POCHWIE :szok::szok::szok: NORMALNIE CHYBA NIE ZDAZE ZATESTOWAC BO ZEJDE NA ZAWAL ;-)KRZYZE TROCHE BOLE :-(NO I CIAGLE TEN HELIKOPTER W GLOWIE:baffled: JUTRO @ ZAWITA JAK NIC I MOJA DROGA PIATECZKO ZEJDE NA DOL TABELKI ALE Z POWROTEM DO STARACZEK DLA MNIE BEDZIE NOWA KATEGORIA STARACZKA-KOMBINACZKA ;-);-);-)

DZISIAJ MNIE TU MALO BEDZIE BO MEZUS W DOMU ALE JAK TYLKO BEDE MOGLA TO WPADNE CHOC NA CHWILKE:-)

MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH NO I SMACZNEGO ROGALA:-p

witam was wczoraj was nie odwiedzial bo mial dzien zalatwiania spraw wrucilam do domu kolo 2 zanim objad zanim ogarnelam potem padlam nawet objadu nie mialm ,ale dzis jest luzniejszy dzien jedynie mam godzine jazd zobaczymy jak wyjda :-):-)

losiczka ale ty masz cierpliwosc trzymam &&&&&&&&&&

milego dnia kobitki

reklama
dziendoberek dziewczynki! losiczka trzymam kciuki bardzo mocno aby @ zla nie przyszla! ja juz tak od rana mysle czy na swieta do domku jechac i zlapalam dola bo znowu sie zacznie...a kiedy bedziecie miec w koncu dziecko? itp...moja rodzinka wie ze sie staramy ale rodzina meza a zwlaszcza tesciowa juz sie dopytuje czy ze mna przypadkiem jest cos nie tak.........

Do góry