reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka spokojnie- to jeszcze baaaaaaaaardzo wcześnie i tak może być. na tym etapie ciąży sytuacja zmienia się właściwie non stop- więc jak pójdziesz we wtorek to już będzie wszystko widać.

reklama
Bietko z tego co wiem to normalne...nie wszystkie kobiety widzą serduszko w 6 TC moja koleżanka zobaczyła dopiero w 7TC...tu z dnia na dzień może się coś zmienić. Ale nie będę pocieszać i prawić farmazonów bo sama bym w głowe dostała...już dostaje..Będzie dobrze :*

bietka - nie wmawiaj sobie choroby, a co ja mam powiedzieć, jak usg (pierwsze) dopiero ok. 20 tyg. i wcześnie nie mam na nie szans, a ostatnio jak byłam (w 11 tyg.) to taki zwykłym urządzeniem do słuchania serduszka dzidzi Pani doktor jeszcze nic znaleźć nie mogła, bo sama powiedziała, że tym to tak ok. 13 tyg. może usłyszeć - i co?????? mam się zalewać łzami????? muszę się uzbroić w cierpliwość, bo mój niepokój zaszkodzi dziecku - a po co????

na pewno wszystko jest w porządku - przestań się zamartwiać i spokojnie poczekaj do wtorku i tak nie masz na nic teraz wpływu

bietka uszy do góry- dużo spokoju i cierpliwości, bo teraz to jest najważniejsze, każdy stres może zaszkodzić nie tylko Tobie, więc zrób sobie gorącej herbatki przegryź jabłko i poleż sobie słuchając relaksującej muzyki.

losiczka- trzymam kciuki i życzę wytrwalości

piąteczka jak u ciebie? jak się czujesz?

odebrałam wyniki z laboratorium- niby w normie poza lh- wyższe, więc nie wiem czy dobrze.

dzięki karolinka własciwie to dobrze- ciesze się tym , że przynajmniej tego mojego pracoholika troche w domu będę miała-tyle chociaz z @ korzyści

a Tobie bietka jeszcze raz powtarzam, że to jak najbardziej normalne- kiedy miałaś ostatnią @ a kiedy owulkę?

reklama
Cześć ;)

ja na szybko piszę że dzisiaj nagle na teście owu wyszły mi mega grube dwie kreski więc jutro będzie owu. Czyli ostatnie przytulanka wypadają na 3 dni przed owu to idealnie na dziewczynkę. Teraz już tylko pozostaje mi czekanie i odliczanie.

lecę nadrabiać ;)

Do góry