reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ha ha. mój biedaczyna dziadziuś do końca osiwieje! no ale co tam- nawet mi się to podoba:-)

a teściowa tez juz ma 75 wiosen , więc nie ma na co czekać:-D

reklama
piąteczka- ile lat nie mieliby nasi rodzice/teściowie zawsze czekaja na wnuka i ciesza się nim jak nie wiem co, więc dla ich radości i błysku w oku stanę na rzęsach by maleńtas do nas zawital w przyszłym roku :)

masz rację karolinko

pyszczek mi się cieszy bo postanowiłam kupic testy owu, ale m się nie przyznam:-) niech sobie myśli, że to taki spontan jak go zaatakuję w najmniej spodziewanym momencie:-)

zdaje się, że to ja jestem czarownicą:szok:

karolina dobrze, że już nie boli.
losiczka ja nie będę z tobą płakać, bo się udało . a jak ta paskuda @ się zjawi to wtedy będziemy rozmawiać :happy2: trzymam &&&&&

Suonko zazdroszczę, że zaraz będziesz na dole tabelki:-)

ania to leż w łóżeczku i nie wyłaź! nie zazdroszczę zapalenia... ała. jeśli mi kiedyś będzie dane zobaczyć serduszko to chyba się popłaczę.

piąteczka ja mojego mężusia też tak nakręciłam, że ostatnio zanim zdecydował kiedy pojedzie na delegację, dzwonił do mnie zapytać kiedy mam jajeczkowanie hi hi :-D

niestety już jutro jedzie, więc przed samym wyjazdem przytulanko,a następne dopiero w czwartek. szanse niewielkie w tym cyklu, ale nie tracę nadziei.

Aha, czy któraś z was dziewczynki wie jak wygląda badanie nasienia?

no niestety nie dam rade was nadczytac za duzo tego a ja dzis taka senna ze padam oczy same mi sien zamykaja!!!
byłam u gina dziś pecholek jest i na sobotke powinna owulka byc... ciekawe co bedzie z moja tempka czy ja pokarze...ciekawi mnie tezten wczesniejszy skok i spadek....czy mozliwe ze mogła byc owulka z prawego jajnika a teraz bedzie z lewego czy tylko z jednego zawsze jest???

piąteczko- to bardzo dobry pomysł by nie mówić.
wiesz dlaczego? jeśli oboje bardzo pragniecie dziecka, a przeciez tak jest, to zrobicie wszystko by tą fasolkę w koncu ujrzeć, czy to w postaci II na teście, czy pęcherzyka na usg, a potem embrionika by w końcu przytulić małe różowiutkie cialko. jeśli pragnienie jest tak silne to cos się może zablokowac psychicznie i trudno jest powiedzieć mężowi: kochanie dzisiaj mam owulacje musimy się poprzytulać. to czasem może dzialać wręcz odwrotnie, bo facet zamiast o rekreacji podczas seksu będzie myślał o prokreacji i du...a z tego będzie, a na pewno nie przyjemnosć. dlatego jesli wiesz tylko Ty- to przeciez możesz go zachęcić tylko sobie znanymi metodami a on nie do konca się zorientuje- będzie miał przyjemność, a później niespodziankę :)
chyba zakręciłam maksymalnie ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi i co chciałam powiedzieć :)

ja w każdym bądź razie tak wlaśnie bedę robić- nic a nic mu nie powiem- znaczy powiem tyle ile konieczne, a potem... tajna broń kobieca i do dzieła mój rumaku!:rofl2::rofl2::rofl2:

dziewczyny chciałam was zapytac czy któraś brala cokolwiek na stymulację owulacji- by ją poprawić, clo lub coś innego?

ha ha ha:-):-):-):-)

kalolina jestes niesamowita! masz całkowita rację! raz działania rekeacyjne a raz sporty ekstremalne :-) oj się bedzie działo:-)

piąteczka- jakiekolwiek by to nie były działania najważniejsze są ich efekty!!!:-D:-D:-D

agnieszka- Ty mów mi wiecej o tym Twoim pęcherzyku, bo ja za tydzien do gina idę i chyba tez bez minitoringu się nie obejdzie- jak to wygląda- jak często chodzisz, co Ci zalecil itp. mów mi tu wszystko jak na spowiedzi bo ja bardzo zainteresowana wszystkim jestem :)
no i raczej owulki jeszcze nie było więc bierz sie do dzieła i bedzie dobrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o qrcze... agnieszka bo wiesz co? mój poprzedni gin (przed przeprowadzką) mówil, że ja mogę mieć 3-4 owulki w ciagu roku i jesli clo poprawia ten wynik to może to dla mnie tez by bylo jakies rozwiazanie, co myślisz?

zaraz dzwonię po wyniki do laboratorium, a może Ty mogłabyś mi napisac co i jak?

Do góry