reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

BIETKO TRZYMAM MOCNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&

MADLEN A JA ZJADLAM 2 WIELKIE KAWALKI TORTU BRZDACOWEGO
:-p:-p:-p JEDEN ZA SIEBIE DRUGI W IMIENIU @ :-):-):-)

reklama
Losiczka ja jestem pelna jak balon,teraz powinnam ubrac sie w dres i biegac,ale nie chce mi sie..:no:...zbedne kg zgubie jak dzieci pojda spac.
a u ciebie juz @ na dobre sie rozkrecila ?,a co z tymi badaniami,kiedy chcesz robic ?

suonko tak bardzo mi przykro a juz czytajac i nadrabiajac myslałam ze gdzies napiszesz ze pojawiły sie wymarzone dwie kreseczki:(

my z mezem w sobote bobo seks:) zobaczymy co z tego wyjdzie:) moze dzisiaj znów boboseks??:)
powiedzcie mi kiedy moge zrobic test ciazowy??:):):) bo ja naleze d niestety ale to bardzo niecierpliwych ludzi:) hehe

poltora dnia mnie nie bylo a wy juz tyle napisałyscie:p

to jeszcze troche czasu w zyciu nie wytrzymam tyle czasu:)
ale ogolnie mozemy normalnie sie kochac i próbowac robic dzieci codziennie tak??:) hehe:)

Karla TAK :-D..ale zajsc w ciaze mozna tylko w dni plodne..;-)
no niestety czekanie na testowanie ciagnie sie w nieskonczonosc...a nie ma zadnego przyspieszacza czasu....

Witam wszystkie kolerzanki , wlasnie nadrobilam z grubsza wczorajsze posty zanim sie wylogowalam od nas ... :-) Widze ze zapachnialo u nas wypiekami mniam,, ja tez dzis zjadlam kawaleczek tortu smietankowego nasaczonego alokocholem byl tez pyszny , babcia mojego merza ma 75 lat ale muwie Wam jakie robi pyszne ciasta ze ja wymiekam zawsze jak jedziemy do tesciow i licze kalorie bo nie dawno udalo mi sie zrzucic ok 15 kg od czerwca tego roku wic musze sie badzio pilnowac by utrzymac linie dalej tak ;-) najgorszze to zawsze ze ja sie zrzuci teg zbedne kg to potem wiele wyrzeczen albo do min jedzenia czyli troszke .... hehe zawsze tyo cos :) Lorealain : cio do imion to tez juz od duzszego czasu sie nakrecmy z mazusiem, dla chlopca oliwier, jas lub aleks a co do dziewczynki to malwina, maja . bietka : trzymaj sie cieplutko i nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze, ja tez mam stresa przed jutrzejsza wizyta w tej klinice w katowicach ale zdam napewno relacje... trzyma kciuki i tez bym juz tak chciala jak ty :) SUONKO:JA TEZ TAK MIALAM OKOLOroku temu wszystko nam z M. sie wydawalo na fasoleczke wszystkie podstawowe objawy a tu kupilam test i nic ... nie wiemczemu tak tez moglo byc ale glowa do gory jestesmy tu poto sie wzajemnie wspierac :)

witam was niedzielnie musze troche was nadrobic bo caly dzien mnie nie bylo ..

u mnie niedziela jak niedziela nenistwo na maxa nawet chlopa nie moglam wypedzic na spacer chyba ma meski okres:-D:-D milego wieczorku

Witam kobietki. Dziś znów mam smutny dzień bez mężusia i bez boboseksu :-( powiedzcie mi proszę, czy płodny śluz jest całkiem przezroczysty czy może być mętny? bo wiem tylko tyle, że ma się rozciągać jak białko jajka. dziś się taki pojawił, a mężusia brak :-(

Według kalkulatorów owulacja powinna być najprędzej w piątek, ale nie wiem czy mam im wierzyć...

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka : powiem ci ze ja tez slyszlam o tym i olie jak dobrze wiem to ma byc przerzroczysty ... my z mezusiem od kilku dni dzialamy intensywnie czyli mozemy dzialac do 19 .11 :) moze sie wkoncu uda powiem ze po wczorajszych przytulamkach z mezem mialam takie smaki ze na maxa juz mialam mysle za moze a nuz sie udalo :) mialam ochote na korniszony , tortille a i rownierz sok pomidorowy i makrele .... :-)

Do góry