reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain :-D:-D:-D
Agniueszka Ilonka ma cos z kompem albo netem...jakby co napisz do niej pod wykresem,bo tam codziennie czyta wiadomosci ;-),ty chyba ostatnio pytalas o tempke ?,jak dobrze pamietam..ale my to takie czarne masy..Ilonka jest ekspertem w tych sprawach ;-)
ja dziczyzny nie jadlam,ale z checia bym posmakowala,bo slyszalam,ze jest b.dobra..wiec kochane..te ktore maja w domu mysliwych..wprosze sie kiedys do was na obiad :-p

reklama
Roszpunka : no pewnie ze tak ;-)a cio do tych kalkulatorow to powiem ze niekture stronki od wujka google to myla sie bo i np na jednej wypadalo wlasnie od 9.11 dni plodne a z drugiej znow stronki wykazalo mi ze juz od 4 .11 listopada ale ogulnie misci sie w okresie dni plodnych jakby ie bylo wlasnie nie wiem jak to jest z tymi stronkami Czy ktoras z was kochane tez tak ma ... i wie dlaczego tak obliczaja ?

anusia owu jest na 14 przed @..wiec jezeli masz cykle regul.to mozesz sobie sama obliczyc,kiedy wypada ci owulka ;-)..tylko trzeba wziac jeszcze pod uwage to,ze czasami moze sie przesunac ..dlatego fajnie zaopatrzyc sie w testy owu ;-)
chociaz ja przy mojej dwojce nie uzywalam zadnych testow,nie mierzylam tempki,nie liczylam dni..a dzieci sa ;-)..i jakos nam szybko z mezem to poszlo..tylko teraz cos szwankujemy :-(

MADLEN79: oj dziekuje ci :-) niech bozia ci w dzidzi wynagrodzi :) ja do niedawno nie moglam doliczyc tych dni plodnych :);-) My z M. tez ale staramy sie o pierwsze dzidzi i najgorzej ze juz od roku i narazie nic :-(ale jestesmy dobrej mysli juz nawet sie zapisalismy do prywatnej klinici gycentrumjutro mamy wlasnie pierwsza wizyte ....:-) zobaczymy jak przebiegnie wizyta...

dzieki anusia ;-)
jak pojdziecie do tej prywatnej kliniki to pewnei was nam dobzre pokieruja,zrobia wszystkie badania i doczekacie sie upragnionego skarbka ,trzymam kciuki &&&&& ;-)
zajscie w ciaze nie jest takie latwe,jakby sie moglo wydawac..kobieta nie ma wiele dni plodnych w ciagu roku..i trafic w ten odpowiedni moment..czasami graniczy z cudem..a nawet jak sie trafi,to niekoniecznie musi dojsc do zaplodnienia....

Modlen: dziekuje ci za wsparcie , wczesniej pisalam ogulnie i jak do bietki ona jutro jedzie na usg serduszka ciekawa jestem jak tam bedzi sie czula ja chyba bym ze emocji sie rozplakal jak bym uslyszala bicie serduszka mojej fasoleczki cudowne przezycie dla karzdej z matki, jutro musze wyciagnac ksero moich badan ktore zrobilam, razem zawsze razniej :-):-);-)

madlen to ja zapraszam na ten "rartyas"odstąpie ci nawet swoja porcje bo ja dziczyzny nie trawie;-)
losiczka kurcze ekspercie jeden cos tam popstrykałam tak jak pisałś i juz chyba mozna pod moim wykresem pisac komentarze;-)
anusia w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejsza wizyte i za same dobre wieści!!!

Agnieszka : dziekuje ;-) a co do dziczyzny to chetnie bym tez sie chetnie wprosila na malutka porcje bo tez nigdy nie prubowalam :) i nie wiem jak smakuje .Jak tylko przyjade i bede mogla sie dopiac do kapa jak mnie mzeulek pusci bo on tez maniak kaputerowy jak ja choc mamy dwa kapy ale j net czyli 1 mg na glowke:)

agnieszka mi 2razy nie mowic , jak stane u ciebie w drzwaich razem z moja bonanza,zebys sie nie zdziwila :-D
tu sie anusia z toba zgadzam,ale najpiekniejsze dla mnie bylo,jak urodzilam moje dzieci i polozyli mi je na piersi..tego uczucia nie mozna z niczym porownac...dla mnie jest to najpiekniejsza chwila !!! wszystko inne sie chowa..
poklikabym jeszcze z wami,ale maz zamowil kompa..trza sie dzielic..,wiec ja zaraz uciekam do wanny,polezec w cieplej wodzie z piana..i bede sie relaksowac..milej nocki kochane..:-)

reklama
Modlen : ne pwenie ja tez uwielbiam sie relaksowac w wannie a najbardziej jeszcz ajak dodam oljeku lawendowego ai zapale malutkie swieczki zapachowe az niechce sie wtedy mi wychodzic z wanny , moglabym w niej spac hehe:tak: a dzis M. bylismy w ikai aja kubilam sobie blender do pianki do pienienia mleczka hmm ewszystko mi sie juz gupawkla powazna wbija do guwki ... i oczywiscie swieczki o zapachu lesnych owocow, a tak ogulnie rozgladalismy sie za meblami do salonu i parkietem tez zeby troszke nie myslec tak o dzidzi bo dolujace jest to jak sie widzi malutkie dzidzi dzis tak wlasnie takie malutkie dzidzi lezalo sobie w wuzeczku tym krutki i mama je wiozla spacerujac po skl po ikej az sie serduszko Nam Krajalo:-:)-(

Do góry