reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona - spróbuj tez jabłka, ale ze skórką, może kafir, albo maślanka... nie wiem co podpowiedzieć, bo ja takich problemów nie mam.

reklama
DZIENDOBEREK WIECZORKIEM JAK MNIE TU NIE MA SAME FAJNE RZECZY SIE DZIEJA:-):-):-)

SILENE GRATULUJE KOCHANA A WIESZ TAK SOBIE MYSLALAM ZE ZNIKNELAS NAM NAGLE A TU PROSZE POWROT I TO W JAKIM STYLU Z FASOLKA W BRZUSZKU :happy::happy::happy:A JAK SIE CZUJESZ???
KATRINO ZAGUBIONA MATKO JAK TEN CZAS LECI JUZ PRAWIE 2 TRYMESTR ZACZYNACIE :-)A JA ZACZYNAM ALE DNI PLODNE NA NOWO :-(

MILEGO DNIA

Cześć dziewczynki ;-)
silene gratulacje:-)
Ja wczoraj nie wytrzymałam zwolniłam się z pracy wymusiłam wizytę u mojego lekarza no niby wszystko ok pęcherzyk jest prawidłowo umieszczony ale zawcześnie aby powiedziec cos więcej następna wizyta za 2 tygodnie.Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu :szok:
Ze względu na te bóle mam przyjmować luteinę 2x dziennie po 2 tabl. i nospę 3x1, brzuch jeszcze mnie boli, no i kazal mi odpocząc więc jestem na zwolnieniu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry dziewczynki mój dzionek zaczął się od dyskusji z sedesem,dzieciaczki już wstały i zaraz śniadanko i wymarsz do szkoły.Zimno sie u nas zrobiło aż się wychodzić z domu nie chce.

agnieszka_dk dziękuję ci kochana
Suonko dzięki i przesyłam zamówione fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
losiczka dziękuję moja droga.Czuję się dość dobrze mam lekkie zawroty głowy i nudności ale nie jest tak tragicznie.
anaber wielkie dzięki:-)

hej dziewczynki

silene gratulacje!!!!!!

katy właściwie płec jest obojętna- ale wiem , ze w głębi duszy M chciałby córeczkę- taką małą królewnę tatusia- stąd moje kombinacje

bietka - a nie mówiłam, że nie ma co się martwić? ciotka piąteczka prawdę Ci powie hihi

całuje Was mocno wszystkie bo zapomniałam co miałam napisać

co do Waszej wcozorajszej dyskusji na temat lekarzy- ja osobiście podzielam zdanie większości z WAS- czyli- pierwsza wizyta na nfz, żeby te najdroższe badania zrobić za free a później to juz niestety prywatny gabinet- wszystkie ciąże prowadziłam w ten sposób a mój gin daje swoim ciężaróweczkom nr tel na prywatną komórkę i można do niego dzwonic o każdej porze dnia i nocy- zawsze mówi , że woli zostać obudzony, niz , żeby jego pacjentka przezywała stres - są tacy lekarze- jeśli nie znacie takiego- to poczytajcie opinie na stronie dobrylekarz, znanylekarz- mogą okazać się pomocne

A! mija @ chyba się na mnie mści za wczasu, że próbuję się jej pozbyć na 9 miesięcy- jeszcze do końca nie odpuściła- wredota

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PIATECZKO WITAJ MIALAS USTAWIC KOMENARZE POD WYKRESEM :tak:

ANABER ODPOCZYWAJ ILE SIE DA BEDZIE DOBRZE :-)

SILENE JA TEZ CHCE TE NUDNOSCI BO ZAWROTY GLOWY TO JA MA PARE DNI PRZED @ :-):-):-)

witajcie dziewczynki! SILENE gratuluje i zdrowej dzidzi zycze!! ANABER jak lekarz kazal odpoczywac to trzeba posluchac,wiec milego relaksu:tak:. wczoraj przeczytalam na necie ze najnowsze badania dowodza iz ,,zolnierzyki,, potrafia przetrwac nie jak mowiono 72 godziny,ale nawet 2 razy tyle! ale cos mi sie nie chce wierzyc zeby az takie sprytne byly...:sorry:. ide cos przegrysc kochane zycze milego dnia!

witam Was. rzadko piszę, ale codziennie jestem z Wami.
przewidywany termin @ to niedziela, ale po ostatnim miesiącu gdy @ spóźniła się 2 dni, boję się,że sytuacja znowu się powtórzy. zakupiłam testy Acon i planuję go użyć w sobotę.
Wiem,że teraz już nie mam wpływu na sytuację, i raczej nie liczę ta ten cykl, a i tak strasznie się boję.
pozdrawiam

reklama
Do góry