reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam was kobietki!

u mnie pomału bardzo pomału tempka pnie się w górę czyli owulka za mną i zostaje czekanie co dalej. ale tak intuicja podpowiada że niestety nie tym razem zobaczę II kreski. no trudno. poczekamy co będzie i będziemy się starać dalej. jakoś już bardziej na luzie podchodzę do tego.

silene
gratki wielkie.

anaber odpoczywaj jak możesz

piateczka skoro @ mija to do roboty

losiczka ty masz krótkie cykle więc pewnie zaraz też zaczniesz działać

reklama
ada6.1984 wiem ze Ci ciezko,znam ten bol ,ale nie trac nadzieii i trzymaj sie dzielnie:tak:! ja nie mam zrobionego wykresu,ale tempka nadal wysoka na tym samym poziomie 36,7...mimo to czuje ze nici z tego cyklu,cos mnie z rana pesymizm dopadl:no:

witam
mi mdlosci przeszly,czyli to byl falszywy alarm :wściekła/y::wściekła/y:..a juz sie ludzilam..:-(..no coz,trzeba poczekac do tego 25 ,a jak bedzie 1kreska to zaczac nowy cykl staran ;-)
piateczka,losiczka do dziela &&&&
aguska oby jedank byla fasolka &&&& !!!
sielne gratuluje !!!!:-)

madlen79 jak my wytrzymamy do tego 25! ja u siebie zadnych oznak nie widze,ale juz raz bylam w ciazy(tylko 5 tygodni:-() i wtedy nawet przez mysl mi nie przeszlo,ze mam fasolke,chociaz okres sie spoznial...tak wiec czekamy do 25. 23 mam urodziny,wiec to bylby najpiekniejszy na swiecie prezent!!!:rofl2:

Pamela damy rade ;-)
ja juz testy mam,ale nawet na nie nie patrze,aby sie do mnie nie usmiechaly
Losiczka kombinuj kobieto i oby sie udalo !!!

losiczka72 mam nadzieje ze jakos dotrwam,no chyba ze predzej zejde na zawal:-D.madlen79 ja testow nie mam i nawet nigdy nie uzywalam,bo ta @ takie mi znaki daje juz przed nadejsciem,ze do tej pory testow nie potrzebowalam. obym wreszcie ich potrzebowala! ja kochane spadam do pracy,sciskam Was mocno!|

pamelo bedzie dobrze jak nie w tym cyklu to w nastepnym :-):-):-)

dziewczynki wlasnie 500 stron zapisalysmy :-):-):-):-):-)

a w tych 500 stronach ile fasolek sie posypalo wiec ja sobie i wam zycze ze jak 1000 str bedzie to wszystkie bedziemy juz w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam kochane.

SILENE GRATULKI WIELKE:)

Mnie od rana coś głowa boli,echhh. Widzę,że nam pół tysiączka stuknęło hehe jak szybko . Czyli jak będziemy koło 1500 strony to zaczniemy się rozsypywać;)

Bietka a ty na L4 się nie wybierasz?

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze staranka i miłego dnia:)

Do góry