reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy b bo to ostatnia niska tempka przed skokiem po owu. u ciebie to 15 dc.

losiczka a ty działaj kobieto bo chce u ciebie II krechy zobaczyć.

uciekam papatki

KatyB jak długie masz cykle? bo z tego co widzę na wykresie jesteśmy na tym samym dniu chyba, a u mnie owulki ani widy ani słychu... temperatura nie spada...

Ilonko jak się pojawisz to zerknij na mój wykresik. czy temperatura spada przed owulką czy w dzień owulki, bo u mnie nie spada w ogóle.... nie wiem co się dzieje:-(

Ostatnia edycja:
roszpunko wydaje mi sie ze 14dc mialas owulke jakbys zaznaczyla wlasnie ten dzien to dzisiejszy spadek bedzie i tak wyzej

agnes na ja zaczynam sie starac :-)

Zaraz tam zajrze jeszcze raz, tylko ja ten wykres mam troszke nie tak 3go byl moj 7dc wpisywalam dobrze a jakos mi daty przeskoczyly:eek:
dzisiaj mam 22 dc a cykle mam "zwykle" 30-31 dniowe

Juz zmienilam mam nadzieje ze teraz jest juz ok , dzieki dziewczyny ze macie reke na pulsie
Pierwszy raz mierze temperature a tym bardziej prowadze tabelke troche zielona jeszcze jestem a to dla Was
buziak.jpg

Ostatnia edycja:
katy cholipka zaznacz kreche na 15 d c !!!!!!!! Nie 16 TO COFNIJ SIE DO PIERWSZEGO DNIA CYKLU JAK POJAWI CI SIE TABELKA W GORNYM PRAWYM ROGU JEST ZNAK @ JAK NACISNIESZ TO CI SIE POLACZY CYKL

Ostatnia edycja:
KatyB,:-D:-D:-D nic się nie stało
agnes,do poniedziałku :(
Lorelain,mnie też ciągnie jak co wieczór
Moje potworki już w łóżkach,a starszy na kompie a M nagrywa bajki dla niuni i ciszaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

Hmm, ale ja mam długie cykle... liczę tak średnio 32-35 dni... a faza lutealna ma być niezmienna... jeśli to prawda i owulka była 14 to już po ptokach i na Mikołaja dostanę @@@:wściekła/y:
Ale jestem tępa z tych wykresów! wrrr!:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry