reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Silene kochanie tak bardzo mi przykro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie jestesmy z Toba ale nie uciekaj od nas!!!!!!!
Wyplacz swoje i wroc do nas, bo wszystkie razem mamy szanse przetrwac takie straszne chwile!!!!!!!

Ale co sie wlasciwie stalo??? Dostalas jakis mocniejszych plamien czy bolu???Kurcze to takie wszystko pochrzanione!!!!

Silene tule mocno kochana......:-:)-:)-(
Marysia przykro mi z powodu @,oby w nastepnym sie udalo ,;-)
Lorelain trzymam &&& za jutrzejsza bete,a nie chcesz najpierw zrobcic test ?
Katy :-)

Roszpunka i jak tam,dzialasz ??:-D,widze ze okres plodny u ciebie jeszcze 2dni..trzymam &&&
a ja czekam na 25...a nie czuje sie ani ciazowo ani okresowo...,chcialabym aby byl juz piatek....:tak:

Hej Madlen kurcze wiem jak sie niecierpliwisz :tak:
Ja bede chyba testowac dzien po tobie chyba ze cos mnie znow zaskoczy :eek:
Wiesz, tak strasznie mi przykro z powodu Silene :sorry: chcialabym jej jakos pomoc, tylko jak????

nie wiem...ja tez zawsze przezywam,jak maly Aniolek odchodzi...,nie przezylam czegos takiego,ale jestem matka i moge sobie wyobrazic,co sie w takim momencie czuje :-(...jak bylam w ciazy z synkiem i uslyszalam,ze niewiadomo czy urodze zywe dziecko..to drzalam o kazdy dzien...nawet ciaza mnie nie cieszyla..:no:...smutne sa takie wiadomosci...jakis taki dziwny nastroj teraz zlapalam...:-:)-(
silene jak bedziesz miala sile pisac,odezwij sie..

reklama
Silene pamietaj ze jesteśmy z Tobą, wiem z własnego doświadczenia że bezcennę są nawet takie słowa....!!!!!!!! a dla Twojego aniołka zapałam świeczuszkę
[*] Loreiain- bete nie trzeba na czczo robić, np u mnie można ją wykonywać do 10 do rano bo tylko wtedy są pobierane materiały do badań, nie wiem jak u Ciebie jest :) trzymam kciuki !!!!!!!!!Oj jak mnie jest smutno.......... biedna Silene !!!!!!!!!!!!!!!!!:( wiem co czuje teraz, sama to przechodziłam 3 tyg temu :((((((((((((((((((((((((((((((((((( bądz silna !!!!!!!!!!! Czekamy na Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedz ze my tu myślimy o Tobie !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry