reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ojojoj senna pani zmienny nastroj ostatnio z tego co kojaze jakies problemy z zoladkiem pachnie fasolowo ;p

Zzagubiona moze i ta nasza Ilonka tez cos zadzialala:-)................oby!!!!!!!

Ilona ja tez tak chodze spac jak jestem w Pl.................Spij slodko Kochana ;-)

Natanek .......to sliczne imie :tak:

dziekuje katy od razu gdy uslyszalam to imie spodobalo mi sie a jeszcze bardziej jego znaczenie" dany przez Boga"

lorelain witaj

Witam was kochane czesciowo was nadrobilam , ale sie rozpisalyscie ze hoho , przepraszam ze mnie nie bylo troszke ale mam male problemy w domu u rodzicow moich i musial to troche zalagodzic i nie mialam jak wejsc na forum nasze.... ale sie juz postaram byc na biezaco , gratuluj zafasalkowanym kolerzanka..... a co do tesciowych to ja tez juz wczoraj zdazyla sie pokucic z nia wiecie co ona nam powiedziala .... ze my za czesto sobie kupujemy ciuchy i ze powinnismy oszczedzac no smiech mnie ogarnal i ja jej pow ze ja jej nie wyliczam z pensi jej meza i nie pytam sie co i kiedy kupuje poprostu zenujace eh :angry: mezuj muj poszedl do pr na 22 wic mam teraz czas dla siebie.. :blink::happy2::blink::happy2: pozdrawiam Was drogie :-)

Czesc Anusia oj widzisz tak to juz jest czasami rodzice czy tesciowie zapominaja ze juz dawno jestesmy dorosli:tak:. Ja na tesciowa nie moge narzekac ale tesciu troche jest jak choragiewka:baffled:

Katy : OJ KATY JA JESTEM WUBUCHOWA DO JAKIEGOS DUZSZEGO CZASU ... ZAWSZE JAK ONA COS MUWILA TO ZAWSZE WOLALAM PRZEPALAKAC W PODUSZKE A MAZ MUWIL CZEMU SIE NIE ODEZWE A TERAZ MAM TO CZESCIOWO GDZIES , SZANUJE JA ALE NIE DAM SOBIE PO NASZYM MALRZENSTWIE JECHAC I WPIERDZIELAC SIE W NASZE FINANSE ... TESCIA MAM SUPER ZATO :-) MUJ M ZAWSZE MUWI ZE ON TRAFIL NA SUPER TESCIOW HEHE ALE COZ MUSZE Z T . JAKOS ZYC BO NIEDUGO BEDE Z NIA MIESZKAC WAZNE ZE W OSOBNYM MIESZKANIU NA PIETRZE WYZEJ NIC ONA:-):-)

reklama
Piateczka : widze ze weekendzisl w sypialni sie udal ... posciel i swieczuszki tez swoje zrobily teraz tylko cierpliwe czekanie na test :-) trzymam mocno kciuki kochana:-)

Do góry