reklama
Z
zZagubiona
Gość
2008/9
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja mieszkam całe życie na Śląsku...ale w genach mam morze. Cała rodzina ze strony mojego taty pochodzi z okolic Kołobrzegu, no mój tata oczywiście też. Kocham Polskie morze i każde inne akweny wodne
dla tego ja i mój mąż jesteśmy żeglarzami :-) mogłabym całe życie pływać po oceanach i nigdy nie wracać do szarej rzeczywistości.
Za górami kiedyś nie przepadałam, ale po prostu musiałam do nich dorosnąć. Koniecznie będziemy zabierać Matiego w góry jak nie Szczyrk to do Żywca na nauke jazdy an nartach na jakiś polnych łączkach ;-)
Za Mazurami nie przepadam, nie w sezonie zadupie takie że nic tam nei ma a w sezonie tak ogromna komercja ze nie potrafię się wyłączyć i odpoczywać no i brudne okropnie.
Zagupiona - śliczna sesja nadmorska!

Za górami kiedyś nie przepadałam, ale po prostu musiałam do nich dorosnąć. Koniecznie będziemy zabierać Matiego w góry jak nie Szczyrk to do Żywca na nauke jazdy an nartach na jakiś polnych łączkach ;-)
Za Mazurami nie przepadam, nie w sezonie zadupie takie że nic tam nei ma a w sezonie tak ogromna komercja ze nie potrafię się wyłączyć i odpoczywać no i brudne okropnie.
Zagupiona - śliczna sesja nadmorska!
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
hehe moj myslal ze sie nie dowiem co tam robil ale na swoje nieszczescie udokumentowal to na zdjeciach haha jak je ogladalam (znalazlam je gdy myszkowalam w jego laptopie) to sikalam ze smiechu
Katy nie chialabys wiedziec
moj ma do dzisiaj z jednym kumplem z woja kontakt i czasami chlopaki gadaja na skype i wspominaja stare czasy..a ja wtedy dowiaduje sie 'przypadkiem'nowych faktow,o ktorych wczesniej nie mialam bladego pojecia 

anusia88sc
Fanka BB :)
ROSZPUNKA : sesja sliczna, tez mis iekiexys marzy zeby w plenerze byla :-) masz super wloski tez teraz zapuszczam , mam zamiar na lato przefarbowac sie na ladny blad lubie eksperymentowac z kolorami hehe
ZZagubiona: swietna tez sesja na morzem oj jak romantycznie
MODLEN :WIESZ mojemu M. tez w pazdzieniku stukla 30
ja tem sie ciesze bo dalej jest szalony jak ja hehe:-)
kochane wpadne potem ide szykowac kolacyjke M. bo do pr idzie niedlugo ....
ZZagubiona: swietna tez sesja na morzem oj jak romantycznie
MODLEN :WIESZ mojemu M. tez w pazdzieniku stukla 30
kochane wpadne potem ide szykowac kolacyjke M. bo do pr idzie niedlugo ....
reklama
Podziel się: