reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc kochane

pamela
po pierwsze wszystkiego najlepszego po drugie napewno bedziesz miala swoja upragniona dzidzie ;*

lorelain zaraz kopniaka w tylek ci dam i tyle jest fasola i koniec ja w dniu @ mialam kreche ni blada ni ciemna w pierwszej i drugiej ciazy a ty masz taka przed terminem wiec kochana gleboki wdech i sie ciesz

karolinka zdjecia usunelam ;p dlatego nie otwiera ci

reklama
Witajcie dziewczynki!! :happy:

Nie pisałam dawno, ale regularnie Was podglądam ;-) Wszystkie macie piękne zdjęcia ślubne, aż się rozmarzyłam jak ja będę wyglądać w sukni ślubnej... Mój ślub za dwa lata, po drodze chciałabym dzidzię i później rok na dojście do siebie po ciąży ;-)
Lorelain widzisz to forum jest szczęśliwe!! W pierwszym cyklu z nami udało Ci się zafasolkować, bo ja wierze mocno, że mieszka już w Tobie mała fasoleczka :laugh2:
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&
pamela Wszystkiego najlepszego!!! a przede wszystkim spełnienia marzeń w postaci fasolki w brzuszku!! ;-)
Zobacz załącznik 410529

Ostatnia edycja:
pamela sto lat dla ciebie! wierzę że pojawi się u Ciebie ten upragniony prezent.

lorelain bądź spokojna. za kilka dni już będzie krecha bardzo widoczna. poczekaj na termin @ i testuj.

ilonka ja Cię widzę jednak w ciemniejszych włoskach. może nie czarne ale jakiś ciepły brąz

dziewczyny zdjęcia macie super. zagubiona twoich nie mogę otworzyć:no:

Ostatnia edycja:
Boze dziewczynki ja zwariuje! mam wynik i jak Boga kocham widze druga kreske! ale ja nigdy testu nie robilam,cholerka nie jest gruba ale jest! no dobra spokojnie,jak maz wroci z pracy jade po nastepny test.robilam first response podobno to dobry test

reklama
P1040481.jpgok,szukam kabla od aparatu zeby zrzucic fotke

Ostatnia edycja:
Do góry