reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

LORELAIN TEN CHINSKI KALENDARZ DLA MNIE TO SCIEMA PISALAM JUZ ZE WG NIEGO POWINNAM MIEC 3 CORKI TO PYTANIE GDZIE ONE SA HA HA :-D:-D:-DTAK TYLKO SOBIE NAPISALAM :sorry2:

reklama
u mnie do grudnia wychodzi dziewczynka, :-p z małym zaszłam w styczniu i tylko wtedy mi wychodził synek , potem cały rok były by dziewczynki, wiec mi sie sprawdziło hehe, ale to taka zabawa oczywiście :) ale fajnie w to wierzyć :) tym bardziej ze sie planuje czy marzy o konkretnej płci :)

Lorelain to u Ciebie bedzie córa bo w koncu na córeczkę strzelaliście :)

aha bo zapomniałam a tabelki dawno nie było.....Lorelain to Wasz pierwszy cykl?????????????

Ostatnia edycja:
fuksiara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
a poza tym....... dopiero jutro masz termin @ ????????????????????????????/

PIERWSZY CYKL :sorry2::sorry2::sorry2: OCH MARZENIE MI TO 5 LECI :-( NO ALE MALEGO 7 ROBILISMY WIEC NARAZIE SIE NIE MARTWIE :happy:
ILONKO MOZE TO NASZ DZIEWCZYKOWY CZAS :sorry2:

dziewczyny to ja wam życzę bardzo bardzo tych dziewczynek. ja tam nie mam takich marzeń. bo to pierwsze dzieciatko i ważne aby w ogóle było.

No to szczęściara z Ciebie Lorelain :-):-):-) Mi leci 5 cykl bez zabezpieczania a 3 już konkretnego celowania... a dłuży się to niemiłosiernie :-p Mi też wychodzi dziewuszka, może niedługo będziemy miały ich wysyp :happy:

Oj kochanie nawet nie wiesz jak bym chciała, ale moim zdaniem to nie realne, ze nie jest mi dane az takie szczęscie, tzn ta córeczka, bo co tu ukrywać marze o córuni ale jesli w ogóle bede miec to nie ważne co ......!!!! chce miec dziecko , a wiem ze az takiego szczęścia nie bede miec, wiec jak zajdę bede raczej oczekiwac synka !! :tak:

ja tak naprawdę staram sie teraz 7 cykl ogólnie przez ten cały ROK starań, !!!!!!!! bo teraz 4 cykl, z aniołkiem 3 cykle, po zabiegu od razu zaszłam w ciąże wiec to nie były starania :p

Ostatnia edycja:
Suonko moj m mial to padanie. Rano sobie sam poradzil :-D:-D:-D bo jak wstalam to juz byl w domu z powrotem. Zdecydowal ze woli to zrobic w domu i mial 20 min na dostarczenie fiolki tyle ze trzeba utrzymac ja w temperaturze ciala. Wynik byl bardzo szybko, badanie bylo prywatnie i zaplacilismy 100 zl.
Ps. wynik byl bardzo dobry

reklama
Katy mój N. miał w dzieciństwie powikłania po śwince, lekarz powiedział mu wtedy, że może to grozić bezpłodnością, powiedział że on może być spokojny, że jemu to nie grozi... Ale teraz się boi jak nam nie wychodzi i może dla pewności warto by było zrobić... Nie potrzeba żadnego skierowania na to badanie? Jak nam w tym cyklu się nie uda to może się przebadamy

Do góry