reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka
ja jestem dzielna w tym cyklu i nie skusze się wcześniej. w piątek jadę na weekend do teściów tak więc nie będzie mnie nic kusić. najwcześniej w poniedziałek spróbuję. ale to zależy od temper. bo jak w weekend zaczną spadać a tak niestety czuję to nie testuję wcale i czekam na @

a ty masz jakieś objawy? ja nie czuję się ani okresowo ani ciążowo

reklama
hej girls,
nie mam w ogole czasu, żeby uczestniczyć na forum:( i wcale mi sie to nie podoba :(
u mnie nie bardzo.... absolutnie nic nie wskazuje, że ten cykl zakończe sukcesem....

mam wszystkie objawy zbliżającego sie okresu :(:(
agnes2704 - u mnie termin@ - 25.11, jak możesz to popraw proszę. a ja postaram się odezwać, jak tylko cos będę wiedzieć.

serdecznie pozdrawiam wszystkie starające się pary!! i za każdą z was mocno trzymam kciuki!!
nosotros

dziewczyny- czy któraś z WAS mi wyjaśni dlaczego na testach owu cały czas są dwie kreski? przeciez już w czwartek coś tam było a dziś mamy środę

Tak wczoraj pisałam o tym, że skan tu późno i nie wiek kiedy będę miała - już wiem, dostałam list - 4/01/2012.
Dokładnie na początku 20 tyg.

Hej Staraczki, chwilę mnie nie ma i później nie mogę się wyrobić z nadrobieniem lektury:-D Piszecie jak szalone, a ja po nockach całymi dniami śpię, później coś zjem, znów idę spać, zjem coś i idę do pracy:angry:
I jak tu mieć coś z życia? Mam wrażenie, że zasypiam jeszcze jest ciemno, wstaję już jest ciemno. Czekam na 26.11. ze zrobieniem testu, chociaż strasznie mnie korci, żeby zrobić wcześniej.
A od kilku dni mi ciągle burczy po prawej stronie brzucha. Czy to zjem czy nie, burczy i burczy. Masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kochane ale naskrobalyscie od rana czesciowo was nadrabiam ...teraz dopiero moglam wejsc n a kapa bo dzis ajkos sporo roboty mialam w domku hehe ale jestem

pamela: Sto lat sto lat i oczywiscie gratukuje fasoleczki i 9 wspanialych miecy do porody , szczesciara z ciebie prezent nie mugl byc lepiej wymarzony

powiem wam ze dzis powinnam dostac @ ale narazie nic nieme ... Oby tak dalej i sie nie przesunela .... Pozdrawiam was i buziaki przesylam .... To dzis koktajlowa impreza nas czeka hehehe:-)

:-)

zrobilam sobie herbatke i weszlam zobaczyc co tam slychac jutro na ta wizyte i w nastepnym tyg pewnie na usg bo gadalam z kolezanka ktora u niego chodzila to on daje usg i ma sie 2tyg na zrobienie takze moja decyzja kiedy pojade ale napewno szybko

I właśnie doczytałam, gratulację dla wczesnych Ciężaróweczek:-D:-D:-D:-D:-D:-D pamela i lorelain trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę&&&&&&&&

Piateczka co??????:szok: Nadal masz owu??????:szok:
Kurcze no dziwne to.....nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, a moze te testy sa jakies nie teges????

Asiek
to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte oby wszystko bylo dobrze :tak::-)

Malutki blad mi sie wkradl :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki :)
pamiętacie mnie jeszcze ???
Gratuluje Lorelain i Pamela !!!!!!! :-)
u mnie wszystko OK. Oprócz tego, że mdłości i wymioty męczą. Chodzę do pracy - a jak wracam jestem padnięta... nie mam siły otwierać laptopa i pisać do Was :* ale czytam Was codziennie :*
Nie piję kawy- więc czasem poboli mnie głowa, ziewam 100 razy na minutę i mogłabym spać cały dzień. Na szczęście z dzidzią wszystko OK. Następna wizyta 05.12.
Jak tylko mi się polepszy wrócę do WAS - obiecuję :)
wybaczcie....

myślami z WAMI :*

Do góry