reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anusia - zamiast analizować tempke to ja bym zrobiła na twoim miejscu jutro rano test i z głowy ;-)

Ilonka - ja wierze się u ciebie udało! :tak:

ja już jestem ...robiłam dzisiaj pyszny obiadek. Mięso z łopatki w marynacie miodowo, musztardowo czosnkowej z kluskami śląskimi i sałatką jaaaaaaaaami :-)

reklama
anusia- hmmmmmm. dla jest OK i powiem szczerze ze widzę u Ciebie fasolkę PONIEWAŻ masz termin @ a temka sie ładnie utrzymuje , no i ten spadek o 4 kreseczki 17,11 mogło to być zagniezdzenie, aleeeee........ nie chce robić CI nadziei, bo naprawde tempka moze spać w dniu @, wiec ja CI mówię RÓB TEST !!!!!!!!!!!
Lorelain dziękuję, TY miałaś szczęście fuksiaro ze mną nie jest tak łatwo juz !!!!!!!

anusia przepraszam ale mnie sie te temp tak pomieszały ze naklepałam głupot ale wszystkie mi sie zlały !!!!!!!!!!!!! czekaj zaraz sobie je zapisze i przeanalizuje ale jedno jest pewne nie spada wiec jest OK !!!!!!!!!!!!

Ilonka - no nie wiem, ja mam przeczucie że to tylko jakieś głupoty się dzieją w moim organizmie, ale nie spowodowane ciążą ... jutro nasikam do wszystkiego co mam w domu :ninja2: ... mogłam nie robić tej nieszczęsnej bety to bym tyle nie myślała :wściekła/y:

Lorelain a może jak masz kasę zrobisz bete?????? bedzie na bank juz wiadomo na czym stoisz !!!!!!!
anusia napisałam Ci na priv !!!!!!!!!! na wykresie to tak ładnie juz nie wygląda ale mam nadzieje ze sie mylę albo TY żle mierzysz tą tempkę,albo to bezowulacyjny cykl :( mam nadzieje ze sie mylę bo nie jestem eksperetem

ale się rozpisałyscie:-):-)
zagubiona moja siostra robiła te pizzerinki i powiedziała, że są super, ja plauje w sobotę wieczorem zrobic:-)
pamela moje gratulacje:-) i 100 lat. Prezent super!!!!!!
Lorelain będzie dobrze, nie martw sie i dla pewnosci zrob jutro bete i będziesz miała z głowy:-):-)
a propo tego chińskiego kalendarza, co to jest? nigdy o tym nie słyszałam:-)

reklama
no właśnie nie zrobię bety (już dawno bym ją powtórzyła) bo badania robi sie w laboratorium do 10:00 a wtedy mąż jest w pracy a ja jestem z chorym dzieckiem i nie chce go ciągać po laboratoriach, gdzie sa chorzy ludzie i jeszcze on bedzie mi marudzić z nudów.

Do góry