reklama
Z
zZagubiona
Gość
:-):-):-) ale cicho sza bo jeszcze uslyszy i nie bedzie mnie wolala hehe
Taka cisza, że opowiem wam po krótce tą historię. ona chciała dziecka od zawsze, ale czekali do ślubu aż razem zamieszkają itd. po ślubie jakoś nic się nie udawało, więc zaczęli jeżdżenie po klinikach leczenia niepłodności. ona zjadała tony leków hormonalnych, ciągle dostawali skierowania na badania.oczywiście w każdej z klinik trzeba było zrobić osobne. stwierdzono u niej policystyczność jajników, zrobiono zabieg i dalej nic. ostatecznie stwierdziła, że ma dość i odstawiła wszystkie hormony i leki którymi lekarze ją faszerowali. po jakimś czasie znów powtórzyli badania, z których wynikało, że wszystko jest w normie. zabrali je do lekarza, który stwierdził, że wszystkie są fatalne i jej jajniki nigdy nie wyprodukują dobrych jajeczek. badanie, które przeprowadził było najbardziej bolesnym w jej życiu. lekarz stwierdził, że jedyna rada to in vitro i to z komórką jajową innej kobiety. nie pytając ich o zdanie wypisał im jakieś recepty i skierowania na zastrzyki. ona w tym czasie zaczęła czuć się fatalnie, więc podejrzewała tysiące chorób spowodowanych przyjmowaniem kilogramów leków. oczywiście dzieci nie mogła mieć, więc nie wie nawet co ją podkusiło żeby zrobić test. wyszły II, drugi test, znów II. poleciała do pierwszego lepszego lekarza żeby tylko potwierdził że jest w ciąży. okazało się,że jest w 9 tygodniu!! a specjalista od niepłodności nic nie zauważył... mówi że do końca ciąży nie wierzyła, że ma w sobie dziecko i była nastawiona, że i tak musi je stracić bo przecież dzieci mieć nie może.... po pół roku od porodu znów zaszła w ciążę
a teraz ich dzieci mają 6 i 7 lat.

Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
ja tez takie programy lubie hihi
wiecie co zauwazylam ze kobiety przez cala ciaze chodza glaszcza brzuch mowia moje malenstwo skoneczko itp a jak rodza to slysze w tych programach tylko wyciagnijcie ze mnie "to" hihi a ja juz po wszystkim to "to" znowu jest malenstwem skarbem itd
wiecie co zauwazylam ze kobiety przez cala ciaze chodza glaszcza brzuch mowia moje malenstwo skoneczko itp a jak rodza to slysze w tych programach tylko wyciagnijcie ze mnie "to" hihi a ja juz po wszystkim to "to" znowu jest malenstwem skarbem itd
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ja też zawsze robie sama pizze, troszkę roboty z tym jest, ale jakos my takie wolimy,a ja lubię stać przy garach
i ze świerzych zawsze drożdzy bo bałam sie zawsze kupic suszone
czubek ze mnie
\
Roszpunka- co za historia

Katy ja tez oglądam
az mi sie mój poród przypomniał 
ja chce jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze az się poryczałam naprawde, chce jeszcze raz to przezyć !!!!!!!!!!!!! Boże daj mi tą możliwość i każdej z WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ze świerzych zawsze drożdzy bo bałam sie zawsze kupic suszone

Roszpunka- co za historia

Katy ja tez oglądam

kurcze az się poryczałam naprawde, chce jeszcze raz to przezyć !!!!!!!!!!!!! Boże daj mi tą możliwość i każdej z WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
KatyB
Fanka BB :)
Ja tez lubie tego typu programy,
Porodowka
Jestem w ciazy i...
Ciaza z zaskoczenia
Izba przyjec
a teraz dla odmiany Modelki Mam ten komfort ze moge sobie lezec i patrzec na tv klikajac jednoczesnie na laptopku :-)
Dobranoc Roszpunka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porodowka
Jestem w ciazy i...
Ciaza z zaskoczenia
Izba przyjec
a teraz dla odmiany Modelki Mam ten komfort ze moge sobie lezec i patrzec na tv klikajac jednoczesnie na laptopku :-)
Dobranoc Roszpunka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
zZagubiona
Gość
a ja wlasnie dostalam plyte andrea bocelli swiateczna i sobie przesłu****e hihi uwielbiam go i il divo a jak mam dola albo jakis ponury humorek to wszyscy w domu o tym wiedzia hehe bo na cala pare ich slucham :-)
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka- zawroty głowy???????? ojoj szybkie te objawy masz
hehe
mam nadzieje ze to TO !!!!!!!!! DOBRANOC :* eeeeee tam ja nie mogę sie doczekać następnego porodu !!!!!!!!!!!!! ojjjjj ja o czymś nie wiem??? za 9 miesięcy????
hehe , DAJ MI BOŻE JAK I WAM !!!!!!!!!!!!!!!
Katy widze ze preferujemy te same programy
NO nic uciekam na łóżko !!!!!!!
DOBRANOC :*

DO JUTRA :*

Katy widze ze preferujemy te same programy

NO nic uciekam na łóżko !!!!!!!

DOBRANOC :*

DO JUTRA :*

Podziel się: