reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam was dziewczynki :-).....
powiem Wam ze zrobila dzisi wyszlajedna czerwona krecha:-( ale w dalszym cigu niemam @ .... . NIE wiem co sie dzijeez tym moim organizmem , tempka rano 36.4 ... ale glowe podnioslam do gury i bede dalej z m.dzialac , nie wolno sie PODDAWAC :-) a dowcipy rewelacyjne heheh usmialam sie na maXa poprawil misie odrazu humorek :tak:

ROSZPUNKA ; no niesamowitata historia .... naprawde ...

LORELAIN:JESZCZE RAZ GRATULUJE, POZYTYWNEGO TESTU :-):-) SUCHAJCIE WPADNE POD WIECZOR BO WESZLAM NA CHWILE NARAZIE .... TESCIOWA MNIE ODWIEDZILA UUU AZ MI TCHU BRAKLO JAK JA ZOBZCZYLAM....

reklama
___________________________Staraczki
confused.gif

.............anusia88sc................23......... .......23,11.....................1............
...........agnieszka_dk...............23.......... .....25.11.....................3............
.............Dzoana.a..................29......... ......26.11.....................3..............
...........agnes2704..................29.......... .....28.11.....................4.................
................ilona24..................24....... ........29.11.....................4.............
.............Roszpunka................25.......... ......06.12.....................3............
..............losiczka72...............39......... .......08,12.....................5..............
..............justynka7177...........24........... .....08,12......................2..............
..............karol_in-a...............28.................09,12........... .........6.............
..............marysia77................34......... ......13,12.....................3............
............Suonko87..................24.......... .....14,12......................5..............
................MałaMi...................25...... ........18,12......................7.......... ..
...............nosotros.................27........ .......30,12.....................4................ .
.................KatyB...................30....... ........??????....................13...........
..............Karolekk..................30........ ...........???.....................1..............
............piąteczka..................31........ ...........???.....................2..............
.............Tymuniek..................27......... ..........???....................4? .............
................lilian......................26.... ..............????....................4?.......... .. .

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.............. 10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08 .2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2 011 .............03.06.12..........
......Bobofrutek..................27........03.09. 2011..............10.06.12..........
.......bietka84...................27........02.10. 2011...............04.07.12..........
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........ .......08.07.12..........
........anaber.....................30........11,10 ,2011..............18,07,12............
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........ .........??????............
........ada6.1984................27........23.10.2 011...............30.07.2012.......
.......katrina115.................??.............. .??..........................???............
..........pola......................??............ ...??...........................???............
........Lorelain...................25....... ........??..........................???........... .
.........pamela...................??.............. ..??..........................???

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim:-)

Ale piszecie... mam tyle nadrabiania codziennie że ho ho...

Gratuluje dla Lorelain(szczęściaro) ominęły Cie comiesięczne rozczarowania :-)

Pameli super prezent na urodziny:-D

Poczytam teraz trochę co tam piszecie...

Katy szkoda że @ zawitała:-(

Ja się zastanawiam jak to ze mna będzie..

Ostatnia edycja:
anusia- dla mnie to nie wygląda dobrze, ten wykres,( dla mnie na bezowulacyjny) no ale ja ostatnio jestem zakręcona wiec moge sie mylić !!!!!
Katy testy owu najlepiej robić popołudniu z tego co wiem, ale tylko raz je używałam wiec zapytaj sie dziewczyn jak ona je robią, ale wiem ze po południu i nie pije sie min 2 godziny przed testem
dobrze ze idziesz do przychodni, dobrze ze działasz nie poddajesz sie !!!!!!!! :tak:

a ja tak myślę czy by nie zacząć brać wiesiołka i tego castagnusa i moze tą MACE kupię,może pomoże zajść szybciej !!!!! bo juz mi brak sił:( naprawdę dziś to wpadłam w mega olbrzymi dół:(

Ilonka, jak już pisałam też chyba zaserwuję sobie castagnusa i wiesiołka. Moja koleżanka 1,5 roku się nie zabezpieczała i nic, a w drugim miesiącu castagnusa już @ nie przyszła :happy:

Co dziś na obiad?
U mnie kasza gryczana z gulaszem z grzybami i surówka z marchewki:happy:

reklama
Ja od tego cyklu biorę Castagnusa, więc będę królikiem doświadczalnym na forum:-):-)
Wiesiołka nie biorę, ale za to codziennie pije siemię lniane, ma podobne działanie na śluz jak wiesiołek.
Jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu kupię Oeparol (wiesiołek) bo przez to, że należy do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych NNKT, świetnie również działa na skórę, włosy i paznokcie :-) No i oczywiście śluz szyjkowy :-p
zagubiona bardzo fajne świeczki!! Muszą dawać bajeczny klimat...

Ostatnia edycja:
Do góry