reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też się nie nastawiam, bo pewnie wcześniej przyjdzie @. W najgorszym wypadku rozpoczniemy w Mikołaja kolejny cykl staranek:tak: Nowy cykl, nowa nadzieja:tak:

Jak ja wam zazdroszczę, że macie już po jednym dzieciaczku... Przynajmniej wiecie że możecie. A ja może się nie doczekam nigdy. Jeszcze 2 cykle mam, a jak się nie uda to badania:-(

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny jestem ale ledwo zyje tak to jest jak mam dwie roboty naraz i torebki i stroje
sylwia witaj i trzymam &&&&&&&& za mikolaja :-d
katy po pierwsze przykro mi z powodu @ tule mocno po drugie rozbawilas mnie do lez ta wiertara :-d:-d:-d
ilonka sikaj rano ile chcesz ale nie na test he he

roszpunko ja ci pozycze mojego Kubule na wekend he he zameczylby cie:-D

Ostatnia edycja:
kochana ja sie staralam dokladnie 17 miesiecy moze dwa dluzej ale juz doklanie nie pamietam i tak samo myslam jak ty ze nigdy sie nie doczekam ze zaadoptuje predzej niz urodze i bach wcale sie nie spodziewalam dowiedzialam sie jak zaczelam wymiotowac w 9 tyg ciazy bo o okresie calkiem zapomnialam kiedy mialam dostac

ja nawet doklanie nie wiem kiedy mam dostac moj przedzial to od 1,12 do 10,12
roszpunka wy staracie sie 3 cykl ?? dobrze zauwazylam w tabelce ??

wiec test w rosmanie kupiony za 8.9 nie pamietam jakicos novum+ czy jakis taki wywaliłam go...czułość 25 a ja doopka biore od 18 do 26dc... nie wiem sama zobacze jak jutro bedzie ale mam tylko 25 w domu...sama nie wiem jak sie czuje brzuch jak na @ boli tyle ze mdlimnie czasem ale moj mowi ze jego tez wiec chyba cos w powietrzu wisi...
witam nowa staraczke

Tak, 3. Ale już rok temu odstawiłam tabletki. Z drugiej strony przez ten czas miałam 8 czy 9 cykli, a nie zawsze byliśmy razem przez wyjazdy do pracy. No i uważaliśmy. Więc jakby policzyć te szanse to niewiele ich było. Ja miałam cykle 30-39 dni, więc nie jesteś sama:tak: Wnioskując z wykresu to @ może przyjść od 1.12 do 6.12. Ja czekam do ostatniego dnia, a jak nie przyjdzie to wcale nie będzie mi jej brakować:-p

agnieszka, ale masz ładny ten wykresik:tak:

Dziewczynki jak mam zaznaczyć granicę @ na wykresie jak wyświetla mi tylko do 1 grudnia a ja bym chciała wyznaczyć 2 grudnia?? da się jakoś te kratki przesunąć na wykresie?

Ostatnia edycja:
ja 16 dnia cyklu mialam taki bol brzucha ze myslalam ze zaraz zwarjuje nie dosc ze co chwile do wc to jeszcze bolalao mnie podbrzusze musialam wziasc tabletke oczywiscie przytulanek nie bylo bo nie bylo jak byly dopiero 18 dc

Tak, 3. Ale już rok temu odstawiłam tabletki. Z drugiej strony przez ten czas miałam 8 czy 9 cykli, a nie zawsze byliśmy razem przez wyjazdy do pracy. No i uważaliśmy. Więc jakby policzyć te szanse to niewiele ich było. Ja miałam cykle 30-39 dni, więc nie jesteś sama:tak: Wnioskując z wykresu to @ może przyjść od 1.12 do 6.12. Ja czekam do ostatniego dnia, a jak nie przyjdzie to wcale nie będzie mi jej brakować:-p

agnieszka, ale masz ładny ten wykresik:tak:

tak szczególnie te dwa czerwone minusiki u góry:-(taka tempka ładna a to doooopa blada!

reklama
Do góry