reklama
hej witam i ja u mnie wszystko o.k samopoczucie dobre na dolegliwosci zadne nie narzekam nie czuje zbytnio ze jestem w ciazy
dzisiaj przyjezdza moj maz z delegacji na 2 dni takze nudzic sie nie bede i milo spedze czas wiecie co mi wczoraj moja siostra odwalila przyjechala z akademika bez zapowiedzi i z bukietem kwietow podziekowac ze zostanie ciocia az sie poplakalam tak mnie zaskoczyla
dzisiaj przyjezdza moj maz z delegacji na 2 dni takze nudzic sie nie bede i milo spedze czas wiecie co mi wczoraj moja siostra odwalila przyjechala z akademika bez zapowiedzi i z bukietem kwietow podziekowac ze zostanie ciocia az sie poplakalam tak mnie zaskoczyla
gosiulek73
mama K&K&A
Ilona a jaki test robiłaś?
gosiulek73
moge spytac ile sie starasz o dziecko ??

gosiulek73
mama K&K&A
Od czerwca.O pierwsze dziecko walczyliśmy 10miesięcy,o drugie wcale.Od razu się udało a teraz od czerwca.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Gosiulek- ja też mocno trzymam kciuki za WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wykorzystaliście wczoraj okazję
Ja kupiłam pare testów na allegro za 1zł o czułośći 10mlU., TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (1947400861) - Aukcje internetowe Allegro. nigdy mi przed terminem nie wychodziły bo zawsze kupowałam te mniej czułe, bo nie wiedziałam ze mogą byc tak tanie te czulsze ale znalazłam i kupiłam,- hmmmmmm mam nadzieje ze nie są wadliwe

Ja kupiłam pare testów na allegro za 1zł o czułośći 10mlU., TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (1947400861) - Aukcje internetowe Allegro. nigdy mi przed terminem nie wychodziły bo zawsze kupowałam te mniej czułe, bo nie wiedziałam ze mogą byc tak tanie te czulsze ale znalazłam i kupiłam,- hmmmmmm mam nadzieje ze nie są wadliwe

Freya1
Fanka BB :)
ilonka ja też kupiłam od tego sprzedającego testy ciążowe i owulacyjne ;-) Ale mi jak na złość nie przyszły
a w niedziele już powinnam zacząć robić testy... cóż mam nadzieje, że w pon będą ;-)

reklama
Podziel się: