reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilonka w takim razie życze ci aby na nastepnym tescie wyszły 2 grube krechy!!!i wtedy bede gratulowac!!!!ale i tak wiem ze wszystko bedzieokbo to jest twój czas na drugiego bobasa!!!!!

ilonka jak samopoczucie? masz jakieś objawy które przepowiadają fasolkę?

u mnie brzuchol pobolewa na @ tak więc szykuję się już na kolejny cykl. zero objawów ciążowych piersi bez zmian tak więc działamy w następnym cyklu

agnes BRAK OBJAWÓW, poza bólem brzucha !!!!!!!!!!! cyce normalne,tylko słodkie bym jadła ciągle, ale to juz wiecie, bo od paru dni jem tylko slodkie :p czuje sie wyśmienicie ,,, na razie :p :zawstydzona/y:
Roszpunka,aga- no narazie jak mówię, nie ma co się az tak cieszyć, czas pokaże !!!!! ale jestem dobrej myśli :)
Gosiulek- kciuki &&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
gosiulek wlasnie zauwazylam zdjecie twojego aniolka, moj kroliczek tez byl taki malusi przytulam mocno

ilonko zwiekrz lutkne sobie na 2x2

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nawet będąc już w ciąży brzuch może boleć jak na @.Przeważnie tak jest.
Agnes trzymam więc kciuki...:tak:

Zagubiona urodziłaś? W którym tygodniu?

Ostatnia edycja:
witajcie sobotnio,

Coż za wieści od rana???

Ilonka - Ty wiesz!!!! Ja to czułam w kościach, bo przecież, że nie ze starości bolały.... Gratulacje!

Lorelain - już się nie katuj tymi testami, tylko umów na wizytę, a w międzyczasie zrób bete i gitara.

Właśnie wróciłam z Alinką z zakupów - język do pasa, mokra jak szczur... ale moment odsapnę, posprzątam nieci i biorę sie za obiadek.

zagubionatak,tak, juz sobie zwiększyłam dawkę własnie na 2x2.... wystarczy ??????? jak myślisz????????
dziś z tabeliki wychodzi ze miała Dzoana testować tak?????????????
Madlen a jak z Tobą ??????? miałaś chyba też dziś robić sikańca........ czy coś pomieszałam??????:zawstydzona/y:

reklama
ilonko wystarczy wiecej nie bierz kochana

gosiulek 25tc i maly zyl 40 dni a ty w ktorym ?

zamowilam sobie wczoraj ta swiecaca choinke co wam pokazywalam zobaczymy czy na zywo tez taka fajna hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry