reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

urodzilam w lipcu we wrzesniu mialam operacje lkarz mowil i e tak strasznego organizmu u mlodej ziewczyny to jeszcze nie widzial ;/ ataki swoje zrobily no i trailam juz w ostatnim momencie bo woreczek byl juz na wylaniu ;/

reklama
No to przeżyłaś Kochana...Całe szczęście że się dobrze skończyło...
Dobrze że teraz masz toxo a nie w ciąży.Moja siostra ciot. na początku ciąży robiła toxo i okazało się że może mieć.Bożeee co myśmy przeżyli. Ciężko było dostać się do dr Kajfasza.Z kilkutygodniowym wyprzedzeniem tylko..Zrobiłam wszystko i na drugi dzień miała wizytę.Lekarz uspokoił ją mówiąc że przechorowała przed ciążą.Uff

Ostatnia edycja:
ja toxo tez milam w ciazy ale na szczescie przed ciaza zarazila sie lekarz powiedzial zebym sie wogole nie przejmowala tym a gronkowca dostlam w szpitalu przed porodem no i miala paciorkowca jak dobrze pamietam z tych moich wypisaw ze szpitala

Dziewczyny wiecie co???? Jestescie wspaniale!!!!!!

Chociazby za to ze rozumiecie.
Gosiulek ja po ciazy z Natalka nie mialam kompletnie zadnych badan. A teraz od dwoch lat sie lecze w Rzeszowie i ostatnio gin mi powiedzial ze zostalo juz tylko sprawdzic laparoskopowo moje "wnetrze" czy nie ma jakis nieprawidlowosci. Bo to co mogl to mi podleczyl , pozniej cos wiecej napisze bo mi sie goscie zchodza, wpadne tu poznym wieczorem albo w nocy BUZKA DLA WSZYSTKICH

Dziewczyny wiecie co???? Jestescie wspaniale!!!!!!

Chociazby za to ze rozumiecie.
Gosiulek ja po ciazy z Natalka nie mialam kompletnie zadnych badan. A teraz od dwoch lat sie lecze w Rzeszowie i ostatnio gin mi powiedzial ze zostalo juz tylko sprawdzic laparoskopowo moje "wnetrze" czy nie ma jakis nieprawidlowosci. Bo to co mogl to mi podleczyl , pozniej cos wiecej napisze bo mi sie goscie zchodza, wpadne tu poznym wieczorem albo w nocy BUZKA DLA WSZYSTKICH

Udanej imprezki:-)

dziewczyny normalnie becze jak to czytam te wasze historie!!!współczuje wam i podziwiam ze pieknie sobie z tym poradziłyscie bo to napewno ból nie do wytrzymania....
ilonka mam pytanie ile dałas za to autko w biedronce twojemu małemu????

Oj bardzo przykre te wasze historie,ale trzymam kciuki mam nadzieję,że już wszystko będzie u Was dobrze i niedługo pojawią się fasolinki:) Tak jak u Zagubionej:)

Na czerwcówkach już 3 dziewczyny poznały płeć dzidziusia: na razie jest 3:0 dla chłopców:) Ciekawe czy poznam płeć w prezencie gwiazdkowym bo wizytę mam 20.12.

reklama
Do góry