reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

JA W DRUGIEJ CIAZY PRZEZYLAM PIEKLO W 6MIESIACU WYKRYLI MI TORBIEL 25CM SZPITAL LEKARZE MOWILI ZE BEDA MNIE RATOWAC NIE DZIECKO SZOK :szok: NIE DOPOMYSLENIA BYLA MYSL ZE MOGE STRACIC SYNKA ALE NA SZCZESCIE ZABIEG SIE UDAL ZADNYCH SKURCZY I SYNKA URODZILAM O CZASIE A POTEM 3 CIAZA URODZIL SIE KUBUS MALUTKI 2700 MAJAC 3 TYG ZACHOROWAL NA ZAPALENIE PLUC SZPITAL A POTEM WYSZLO ZE TO SEPSA MASAKRA LEKARKA PROSILA ZEBYM SIE MODLILA NIE SPALAM NIE JADLAM TYLKO SIE MODLILAM NO I PO MIESIACU WYMODLILAM ZDROWKO MOJEGO STRUSIA PEDZIWIATRA
NIE PRZESZLAM TEGO CO WY DZIEWCZYNKI ZALEDWIE OTARLAM SIE O BOL ALE NAPRAWDE PODZIWIAM WAS I KAZDEJ Z WAS ZYCZE SZCZESLIWYCH CIAZY I JESZCZE BARDZIEJ SZCZESLIWSZEGO ROZWIAZANIA

"Bog nie mogl byc przy kazdym dziecku i stworzyl dla niego matke"
te slowa najlepiej ujmuja role kobiety w zyciu

reklama
Katy a robiłaś jakieś badania? Ja w drugiej ciąży brałam clexan..i się udało.Teraz jak tylko zrobie test i okaże się że jestem to od razu clexan.
Trzymam mocno kciuki.Kochana musi się udać...

Jesli chodzi o lata to przynajmniej masz jeszcze czas. Ja mam 38lat i coraz mniejsze szanse...a nie chcę by Kacper został sam...Bardzo się tego boję.Ten lęk pozostanie już w nas zawsze.Boję się też że gdyby jemu się coś stało to znów zostaniemy sami i się już nie podniosę. Głupie? Ale prawdziwe niestety.Trauma wywołała lęk...
Mam jednak dziecko przys sobie,wiem i dlatego jest mi łatwiej....
Mocno przytulam i wierzę że się uda...

Gosiulek, Katy - trzymam kciuki, żeby szybko się udało.

Gosiulek - rozumiem Twój dodatkowy stres, ale mając tyle lat jeszcze spokojnie się uda, ja też sie bałam czy tak łatwo pójdzie, a chciałam uprzedzić klimakterium... i udało się!!!!

dziewczyny te ktore maja chcociaz jdno dzieko musismy sie cieszyc bo niektore nie moga go miec a moja sasiadka ma synka i wieej miec nie bedzie ma usunieta macice ;/

Sylwia masz rację.Wiem o tym.W moim wypadku nie myślę jednak o sobie tylko o małym,by miał rodzeństwo,by kiedyś miał bliskich.Ja też jestem jedynaczką więc rodziny nie będzie miał a mąż pochodzi z Krakowa.Ponad 300km stąd...

reklama
wie gosiu ja tez pragne by oliwka miala rodzenstwo ja mam 2 braci i moj maz tez ma rodzenstwo ale jak namnie bedzie dane mamy chociaz ja wiem jak to jest jak sie ma dzieko tylko 1 i je stracic moj kolega 6 lat temu zginal i byl jedynakiem mial wtedy 16 lat :(

Do góry