reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

O matko- ja dopiero teraz zaglądam i zaczynam nadrabiać weekendowe zaległości...
niemal zemdlałam jak przeczytałam wpis Ilonki- ja też się nie będę spieszyć z gratulacjami, ale kciuki trzymam bardzo mocno. :)

ufff... no to doczytałam Wasze wpisy.

ilonko- coraz lepiej, ale ciągle trzymam tylko kciukasy, nie gratuluję, żeby ne zapeszać. :)
meldować testujące o wynikach i przesyłać zarażające fluidki, bo póki co Ilonka jest berkiem.

madlen- gdzie jesteś Słoneczko. Ty też miałaś testować na dniach ;)

a gdzie piąteczka- Tygrysku smutno...

silene- co u Ciebie?

ja przepraszam, że nie zaglądałam, ale miałam strasznie trudny czas i narobiłam mężowi takich awantur i takiego wstydu, że aż się dziwie, że mną nie natrząsnął i skąd on siły bierze, bo inny już by mnie zostawił dawno, a on taki kochany... muszę mu to wynagrodzić... jakoś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widzisz Karol-in-ka tutaj jeden dzien i czlowiek wypada z rytmu :happy:

Mam jeszcze pytanie czy moze ktoras z Was oddaje sie jakiejs formie relaxu typu; masage, medytacja, aromaterapia.
Powod dla ktorego pytam jest prosty, musze sie wyluzowac i zrelaksowac, szukam czegos co pomoze mi odnalesc spokoj i da sile do dalszej walki

Ostatnia edycja:
:-):-) hej kobietki!!!
Ilonka piękna robota!!! ale jeszcze nie gratuluje:-):-);-)
U mnie dzisiaj piekny dzień, nic nie robiłam, tylko lezalam i przytulalam się z moim m:-):-) powiedział mi dzisiaj, że tak jest cudownie i boi się, że dziecko mnie mu zabierze:happy: taki kochany jest, uznalismy, że nie będziemy się spinac bo nie ma po co, mamy cudowne życie:-):-)
czytałam Was i powiem szczerze, że jesteście takie silne kobietki, że tylko podziwiac!!! Będzie dobrze kochane damy radę wszystkie:-)

Ja wpadam się przywitać ;)

mało zaglądałam bo dzien miałam bardzo rodzinny :)
Jutro już musze wracać do roboty i aż ciarki mnie przechodzą. Bardzo też się martwię bo ja mam okropnie stresująca pracę i mam nadzieje że to nie wpłynie jakoś źle na moją ewentualną ciążę. @ nadal nie ma więc coraz bardziej zaczynam wierzyć że się udało. Zapiszę się do gina na piątek. Może już coś by widział bo chciałabym mieć potwierdzenie od lekarza. Przyjaciółka mnie dzisiaj pocieszyła ponieważ w pierwszej ciąży nawet tydzień po terminie @ miała kreche jasną a przecież ma córe zdrową jak dzwon a w drugiej ciąży miała dwie mocne krechy więc regóły nie ma. Jedna kobieta a obie ciąże całkiem inaczej przechodziła więc może ze mną też tak będzie.

Lorelain- na pewno wszystko będzie ok. :)

Katy- jak sie udala imporezka?

madlen, piąteczka- gdzie jesteście?

Losiczka- a Ty nadal męża oszukujesz czy już Cię głowa nie boli bo owulka i szanse na chlopaka minęły? :)

dziewczyny- wpadnę jutro- teraz muszę męża przepraszać :zawstydzona/y:

:-):-) hej kobietki!!!
Ilonka piękna robota!!! ale jeszcze nie gratuluje:-):-);-)
U mnie dzisiaj piekny dzień, nic nie robiłam, tylko lezalam i przytulalam się z moim m:-):-) powiedział mi dzisiaj, że tak jest cudownie i boi się, że dziecko mnie mu zabierze:happy: taki kochany jest, uznalismy, że nie będziemy się spinac bo nie ma po co, mamy cudowne życie:-):-)
czytałam Was i powiem szczerze, że jesteście takie silne kobietki, że tylko podziwiac!!! Będzie dobrze kochane damy radę wszystkie:-)

Mój S. się nigdy nie odważył mi tego powiedzieć ale czasem też mam wrażenie że tego się boi.... Choć z drugiej strony bardzo chce dzidzi:)
Wogóle kochany jest:) Ale co tam! postanowiliśmy w schematy nie popadać i nie zaglądać w kalendarz co rusz! Idziemy na żywioł, na miłość, na zycie!!! Ja i tak wiem,że nam się uda i że będziemy najwspanialsza rodzinką pod słońcem:)
Póki co robię się na bóstwo: maseczki, żelowanie paznokci, za chwilę jeszcze wałki wylądują na głowie:) Jakoś tak zauważyłam,że lepiej zaczyna mis ię tydzień pracy jak wyglądam w niej jak niezły człowiek:p

Lorelain- na pewno wszystko będzie ok. :)

Katy- jak sie udala imporezka?

madlen, piąteczka- gdzie jesteście?

Losiczka- a Ty nadal męża oszukujesz czy już Cię głowa nie boli bo owulka i szanse na chlopaka minęły? :)

dziewczyny- wpadnę jutro- teraz muszę męża przepraszać :zawstydzona/y:

Powodzenia karol_in-a!!!
Nie wiem co nabroiłaś ale 3mam kciuki za udane przeprosiny:) [czasem bywają bardzo miłe;)]

witam was

witam nowe starczki

mialam kupe roboty przez weekend i nie mialam was jak odwiedzic dzis jeszcze bylismy na angielsko-polskich chrzcinach i dopiero teaz dopchalam sie do komputera

jutro mam pierwszas wizyte u lekarza

ilonko trzymam mocno kciuki aby bylo dobrze

pisze ogolnikowo ale musze was nadrobic kobitki

Ja tylko na chwile powiedziec dobranoc.dzis widzialam 1,5 roczna coreczke kuzynki i serce mnie az boli,tak bardzo chcialabym miec swoja. Tesciowa przypomniala ze czeka na wymarzona wnusie.a ja nie wiem czy kiedyś bede mogla jej ja dac.znow dolek :(:(:(
Karolina ciekawa jestem czym sobie nagrabilas u mezusia.mam nadzieje ze da sie udobruchac.
Moj m tez boi sie ze jak bedziemy mieli bejbika to cala milosc przeleje na niego a on pojdzie w odstawke.:)

Ostatnia edycja:
hehe to chyba kazdy facet takie obawy ma ja tam mojemu otwarcie powiedzialam ze dzidzia bedzie numer jeden i to on bedzie sie musial starac by miec chodz male szanse hehe ( moj m jest nie dobry dlatego ;p;p)

reklama
O rany jaka tu dzisiaj cisza..................:szok:

Lorelain widzisz to super ze masz kogos kto potrafi cie uspokoic, czasami tak jest ze kilka osob mowi ci cos ale ty potrzebujesz to samo uslyszec od kogos komu naprawde ufasz i kogo bardzo dobrze znasz
a sama dobrze wiesz teraz tylko spokoj i luz......dla dobra dzidzi
Karol-in-a imprezka byla bardzo kameralna bo jakos od zeszlego roku umowilismy sie ze obchodzimy urodziny a ze moje imieniny wypadaja w czas ostatkow to laczymy
Juz o 24.30 lezalam w lozku zostawilam wszystko i nic nie sprzatalam bo mi sie poprostu nie chcialo......a rano schodze na dol a tam posprzatane, naczynia wymyte obiadek nastawiony .....he he he moj M sie wykazal
A ty kochana zalagadzaj sytuacje i nie stresuj sie faceci maja krotsza pamiec do takich spraw niz my kobiety
Tomek i Justyna trzymam &&&&&&& i szybko nas informuj jak tam wizyta
Roszpunka
dokladnie mam takie same pytania i ciagla presja ze str rodziny oni sabie chyba nie zdaja sobie sprawy ze i tak jest nam ciezko

No wlasnie gdzie sie wszyscy podziewaja??? Ilonka, Madlen, Silene, Agnieszka, Losiczka rozgrzeszona biedna zagrzebana w szyciu a reszta????

Do góry