reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam piateczko po dlugiej nieobecnosci.
Widzisz ile cie ominelo.u ilonki 2 tesciory II !:)
A gdzie twoj wykresik?jakiś pusty od powrotu twojego m .;)

witajcie dziewczynki

piateczko myslalam ze cie maz wykonczyl tymi starankami hi hi a swoja droga chcialabym aby mi sie moj system zawiesil na cale 9 miesiecy :-d:-d:-d
ja dzisiaj niestety jeszcze caly dzien przy maszynie :-(
roszpunko termometr nowy nie bedzie juz potrzebny chyba ze za 9 miesiecy :-d
agnieszko przytulam mocno :) :) :)
katy twoje historie sa niesamowite uwielbiam cie za to
lorelain sikalas dzisiaj???
ilonko dawaj znaka co u ciebie i dzidzi :-d:-d:-d

Dzień dobry Dziewczynki.

Ilonka- dzisiaj czekamy na potwierdzenie. :) ja trzymam kciukasy :)

piąteczko- przyjaciele ze stumilowego lasu muszą trzymać się razem, a Ty o mnie też pamiętasz, więc samo przez się...

agnieszka- spojrzałam w tabelkę- ten cykl kończy się Tobie w wigilię, a wiesz co to może oznaczać...??? obyś Kochana miała najlepszy prezent gwiazdkowy. :)

nunulinka- ja qrcze przez to wszystko chyba też zapomniałam się przywitać. :( przepraszam:zawstydzona/y:

tomek i justyna- czekamy na wieści po wizycie.

katy- te kameralne są najlepsze, a mój mąż niestety należy do tych z długą pamięcią- niestety

Roszpunka- przyjdzie na Ciebie czas, a czasem nasi najbliżsi nie zdają sobie sprawy, że takimi pytaniami mogą nas jedynie zablokować na amen i koniec.

Losiczko- przyszyło Cię do tej maszyny?

A co do mojego męża... Qrcze dziewczyny ja ostatni czas miałam tak paskudny i strsujący, że się pogubiłam i nagromadzilo się we mnie za dużo negatywnych emocji. :( w końcu w towarzystwie puściły mi nerwy i zrobiłam awanturę o wszystko i o nic- o pierdołę- bez sensu. Narobiłam wstydu i przykrości, a później szlag mnie trafił i ruszyłam pieszo do domu- uszłam w tych szpileczkach i rajstopkach 3 km i mnie zgarnęli. Ach.... masakra jakaś.... :( I niby się już nie zlości, ale jakoś tak jest dziwnie- bo ja mam ciągle wyrzuty sumienia, a on strach, że ciągle coś we mnie drzemie co może eksplodować. Trudno mu się dziwić- a mi głupio zwyczajnie.

a kto dzisiaj testuje, albo testował w weekend poza Ilonką?
cisza tu taka, że ho ho...
zaraz sobie zobacze tabelkę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie dziewczynki!

ja dzisiaj bez humoru więc wpadam tylko życzyć wam miłego tygodnia. nie wiem kiedy znowu się pojawię bo potrzebuję kilka dni aby uporządkować myśli.

u mnie znowu marzenia prysły. i chyba nie mam już sił na walkę. muszę pogodzić się że chyba nigdy nie będzie dane mi zostać matką.

trzymam kciuki za wszystkie staraczki

reklama
dzień dobry

roszpunka no wykres jest pusty bo nie mam jaj mierzyć tempki- mąż lubi rano:-):-):-):-):-)

agnes buziaczki dla Ciebie- nie poddawaj się- wszystko będzie ok

karolinko no taka już natura człowieka, że czasem musi sobie ulżyć. za chwilę m zapomni o sprawie- każdemu się zdarza zrobić głupstwo

Do góry