reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień dobry słonka:-D
agnes,aguś- płaczę !!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze a byłam WAS pewna tak naprawde !!!!!!!!!!!!!!!! jestem z Wami, i trzymam moooooooocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh
piateczka- no w koncu wyszłaś z łóżka :p hehe :-D
losiczka- kolejny dzien bez Ciebie???????? :-:)-:)-:)-:)-( :-(mam nadzieje ze w wolnej chwili zajrzysz do nas !!!!
Karolina- tak jak pisze Piąteczka, ja taka byłam ostatnio, i tez zrobiłam focha na męża przy koledze,ale może bedzie można to zgonić na buzujące hormony!!!!!!!:tak::tak::tak: u Ciebie dziś spadek....... zagniezdzenie?????? :-D:-):tak: jutro skoczy hop do góry i juz nie spadnie :tak:
Katy historia the best no ale jaka prawdziwa :-) P.S, jak chcesz wpisać komentarz na enpr pod wykresami to NIE MOŻESZ WCISNĄĆ 2 RAZY SPACJI MIEDZY WYRAZAMI :-p bo automatycznie od tego momentu sie ucina cała wiadomość :) tez miałam z tym prosblemy ale doszłam do tego....ale nie powiem ....dochodziłam do tego baaaaardzo długo hehe

Mam nadzieje ze pobęte az do porodu w tej tabelcę ale...... dziś miałam koszmarny sen -KOSZMAR jednym słowem i to nad ranem juz , śniło mi sie ze poroniłam, Boże ja tak nigdy nie ryczałam przez sen, obudziłam sie zapłakana, potem jeszcze wstałam i ryczałam, i poszłam do łazienki i patrzyłam czy faktycznie leci krew,bo nie wiedziałam czy to sie dzieje na prawdę czy to był sen !!!!!!!!!!!!!! az teraz mi łzy ciekną jak przypomne sobie moją rozpacz i jak wydzierałam sie do słuchawki mężowi ze idę sie zabić :szok: wrrrrry.........!!!!!!!!!! ale to sen i mam nadzieje ze nie proroczy !!!!!!!!!!
Testu nie robiłam dziś, zrobię jutro w dzien @, wtedy bedą 2 dni odtępu od sikańców wiec bedzie widać czy beta przyrasta czy nie !!!!!!
do lekarza umówię sie na 6 albo na 8 grudnia, bo do tego czasu wystarczy mi luteiny ( mam 2 paczki) biore po 4 dziennie wiec akurat do tego czasu mi starczy,

Jejku taka pogoda dziś u mnie ze szkoda gadac......całą noc wiało strasznie, nie spałam ,mały tez nie mógł, wstawałam do niego ciągle, a teraz pada deszcze !!!!!! zła jestem bo muszę do lidla iść bo jest książka dla dzieci za 23zł 365 opowiesci na dobranoc, jak bedzie fajna to kupie małemu i bedziemy czytać :)

reklama
piąteczka- kochana jesteś :)

Ilonko- sen nie będzie proroczy- wszystko będzie dobrze, luteinka za pewne Ci pomoże w tych pierwszych tygodniach i będziesz spokojna i szczęśliwa. Spokojnie Ilonko. Glowa do góry i odpoczywaj, bo spokój jest Ci teraz potrzebny najbardziej. Ilonko- ja tam nie wierzę w ten cykl, bo biorę antybiotyki, ale może kolejny. :)
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żebyś wysikała te dwie krechy. :)

Czesc dziewczynki

Wczoraj troche mi komp wariowal ale juz w nim cos pogrzebalam i jestem....narazie dziala....uffff

Agnes kochana wiemy jak bardzo ci ciezko ja teraz tez mialam taki moment ze chcialam stad uciec i powiem ci ze wlasnie najgorsze sa dni kiedy sie ma @ a jak sie konczy to jakas nadzieja w czlowieka wstepuje. Odetchnij od BB ale wroc do nas jak tylko poczujesz moment nadzieji.......my tu bedziemy czekac.............i ci kibicowac
Losiczka wspolczuje ci tego calodobowego prawie) dyzuru przy tej maszynie...moja chrzestna jest krawcowa to wiem jakie to zycie :tak:
Karol-in-a ja tez nie raz zrobilam taka jazde ze uuuuuuuuuu......... no coz ale jestesmy tylko ludzmi , a jeszcze nas starajace sie powinno sie traktowac z ulga nikt nie wie ile sie w nas stresu gromadzi
Ilonka normalnie moje paluszki sa szybsze od mojego mozgu
staram sie na to uwazac i zawsze cos sknoce....ale wiesz o co mi chodzilo , prawda????
Czasami jak dodaje wpis na enpr to pisze jedna reka i jednym palcem co by nie nacisnac nieswiadomie spacji kolejny raz
A jak sie ogolnie czujesz nasz BERKU ;-)

dziewczynki mam pytanie czy ktoras z was zamowilaby mi testy ciazowe ??? na moj adres za pobraniem??? bylabym bardzo wdzieczna bo ja nie mam takiej mozliwosci :-(prosze !!!!!!!!

katy moja chrzestna tez jest krawcowa
:tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki witam sie z Wami bo mam chwilke w pracy a potem nie wiem jak bedzie bo test owu nadal pozytywny mimo ze susza juz nastala wiec trzeba z mezem jeszcze poszalec :-D Zycze milego dzionka i powodzenia wszystkim :-)

Losiczko- ja jak chcesz mogę Tobie zamówić tylko musisz mi podesłać linka i adres na który mam zamówić. :)

Katy- jesteś niesamowita.

agnes- Kochana w samotności te problemy zawsze rosna do rangi katastrofy, więc może nas nie porzucaj tylko wypłacz się w nasze rękawy.

Ilonko- goń chyba pierwszą piąteczkę, bo ona na Mikołaja testuje, później Losiczka, więc jest co gonić. :)

tak tak. wszystko się zgadza. ja na mikołaja. jestem strasznie nakrecona i nastawiona na tak- oj będzie bolało jeśli tylko sobie wmawiam- no ale przeczucie gdzieś w srodeczku we mnie jest

karolinko dzieki bardzo ilonka zamawiala z alegro wejdz na alegro i poszukaj testu ciazowego o czulosci 10hcg jak sie nie myle z takim dzidziusiem firma poprosze 10 testow :-d:-d:-d bedzie na zapas :-)

moje dane beata kierzkowska poznan ul. Sielska 20/9 60-129

jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje jak zamowisz daj znac
:-):-):-)

reklama
Do góry