reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hejka! dzięki wam dziewczynki za pocieszające słowa.

postaram się szybko poradzić z moją doliną. dzisiaj jest ciężko ale może od jutra się poprawi.

nowe dane do tabelki: cykl starań 5, następna @ 29.12.2011

zakupiłam nowy termometr więc zobaczymy.

teraz ja się święta zbliżają to tak na sercu ciężko. bo ja naprawdę zaczynam wątpić czy kiedykolwiek zostanę mamą. lata lecą. za 5 miesięcy stuknie mi 30 a to już trochę późno jak na pierwsze dziecko. do tego problemy z tarczycą. spróbuję się podnieść i zawalczyć jeszcze ten miesiąc. a jak się nie uda to kończę.

dobra nie smucę tu wam. po prostu płacze od rana i nie umiem sobie poradzić.

trzymam &&&&&&&& za was kochane

piateczka taka prosba pamietasz moze stronke tabelki:-)chcialam tam powypelniac a stron duzo i ciezko znajsc;-)

trzymam kciuki za wszystkie staraczki napewno wkoncu zostaniemy mamusiami;)

losiczka drogo CI wyjdzie za pobraniem, bo np tam gdzie ja zamawiałam za 1zł te testy to przesyłka pobraniowa to 18zł :szok: a testy sa faktycznie czułe (10-mlU) a za priorytet 3,5zł do 13 sztuk :) , i mnie doszło w jeden dzien !!!!!
Katy hihih :-p czuję sie dobrze,:) wczoraj bolały mnie cyce a dziś juz nie...... kurcze boje sie :(:(:( ale muszę myslec dobrze,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piąteczka- jesli masz intuicję to super.......tak bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!\
aga- termin mi wypada na 08,08,2012r - taki wstępny oczywiście,:tak: może w lipcu urodzę :) na urodziny :D fajnie by było, bo mąż i Jaś jest z pazdziernika a ja i moze córa byłybyśmy z lipca,,,, no fajnie sobie pomarzyć ,ale wole byc otrożna i nie marzyć

perełka witam i życze powodzenia :)
agnes- uda sie !!!!!!!!!!!!! musisz w to wierzyć,( ehhh a gada to ta co nie wierzyła) ale ja trzymam kciuki bardzo mocno !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Karolinko nie przejmuj się, mi też zdarzyło się palnąć w towarzystwie takie głupoty że potem wstyd mi było przed samą sobą:zawstydzona/y: Nam kobietom to przystoi, każdy facet wie że mamy czasem huśtawki nastrojów :-p Ja zawsze mówię, że wypada mi czegoś nie wiedzieć albo powiedzieć coś głupiego, bo w końcu jestem blondynką ;-);-);-)
Ja będę chyba następna bo planuję zatestować 3 grudnia czyli 14 dnia po owu :tak: dziś też zamawiam teściory na allegro.

perelka, witam cię również. dobrze trafiłaś, bo to forum jest bardzo szczęśliwe, o czym świadczy tabelka:tak:

ilonko, wierzę, że niedługo wylądujesz w sierpnióweczkach. A póki co to idź do lekarza, może ci coś jeszcze przepisze pomocniczego. RELAKSUJ SIĘ I MYŚL POZYTYWNIE !!!!!! bo jak nie to nie ręczę za siebie!!!! ;-):-p;-):-p

P.S. czy znalazłyście te testy na allegro co Ilonka kupowała?

agnes- kochana katy zaraz Ci nakopie a piąteczka postawi do pionu, ale zanim one to zrobią...
Kochana każda z nas ma jakies problemy- mniejsze lub większe, ale zawsze dla każdej z nas katastrofalne. Niektóre z nas przeżyły traumatyczne poronienia, pożegnały swoje maleństwa, niektóre (tak jak ja i Katy) mamy po jednym jajniczku, ale nie można się tak poddawać Słoneczko. Musisz walczyć- właśnie dlatego, że idą święta, dlatego, że nie będziesz się tak spinać bo będzie inna praca, bieganie, sprzątanie, kupowanie prezentów itp. A może Gwizador przyniesie Ci właśnie dwie kreseczki na teście, w końcu maleńki Jezus się o to postara. Głowa do góry i pierś do przodu- musisz czerpać przyjemności z seksu, z czułości i bliskości męża. On też ma swoje uczucia- razem zawsze łatwiej. Wiem, że łatwo się mowi, bo ta wredna @ zawsze przynosi ze soba łzy, ale postaraj się nie myśleć o niej jak o wrogu- może Twój organizm się przygotowuje na ten cudowny czas. A 30 lat to nie wyrocznia. życie dopiero się zaczyna. Będziesz dojrzalą i odpowiedzialna matką. Problemy z tarczycą? Są wyleczalne i na pewno wszystko jest na dobrej drodze. Więc głowa do gory, bo jak my we trójkę Cię weźmiemy w obroty, a reszta zapewne sie dolączy to Kochana iskry sie posypią, więc...

roszpunka- ja też jestem blondynką ;) ale są pewne rzeczy których tym sie nie da wytłumaczyć. mąż kochany niby się nie gniewa, ale mi jakoś tak glupio i chyba muszę wymyślić coś co mu poprawi nastrój. :) jakaś forma przeprosin. Może macie jakiś pomysł. :)

ilonko- proszę Cie Słoneczko- ostrożnie z tymi marzeniami. wiem, że nie jest łatwo, ale powolutku- wszystko w swoim czasie.

Losiczka- na allegro jak wpiszesz, że chcesz 10 sztuk na aukcji i zaakceptujesz to pojawia sie kolejna strona- albo logowanie, albo masz możliwość- jednorazowe zakupy- może spróbuj tak i zaplacisz wtedy przelewem i masz za 8 zł przesyłkę tak jak mówi Ilonka. :)

perełko- tabelki nie trzeba uzupełniać samemu, poki co robi to agnieszka (chyba) musisz tylko podać: wiek, który cykl sie starasz, kiedy masz termin spodziewanej @ i już uaktualnią tabelkę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry