reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Posmuć się teraz polisia, a za parę dni znów zaczniesz jakże przyjemne staranka :tak::-D

Ilonko cieszę się, że wszystkie znaki wskazują że Małe rośnie :tak:
Poślij tu troszkę fluidków żeby ta tabelka zmniejszała się na górze a rozszerzała na dole:-)
Olewam to pranie, idę spać. Dobranoc :happy:

reklama
polisia ja chyba tez popadam w jakis dołek...złoszcze sie na wszystko wogóle nie do życia jestem...tak sobie mysle ze moze ja mam miec tylko 1 szkraba...ehhh ale ok juz nie smece wam tutaj!!!

hello

Ilonka - no to wsio idzie w dobrym kierunku, mnie swędzą niemiłosiernie, ale w każdej ciąży tak miałam....

polisia - witaj i nie martw się, głowa do góry! zaczynasz nowy cykl, nowa nadzieja!!!

Nanulinka - trzymam kciuki za Ciebie i Twoje badanka (tu i na czerwcówkach też) - buźka

Roszpunka dzięki, a gdzie tabelkę znajdę, nie krzyczcie jeszcze się nie orientuję :)))
staram się nie smucić, ale jakoś mi tak źle noooooo....

Agnieszka_dk my staramy się o pierwsze :)

Katrina115 dzięki, chyba faktycznie tak trzeba myśleć, po prostu się sama nakręciłam, że na gwiazdkę usłyszę serduszko i takie tam... nooo

Cześć trochę już dziś późno ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie:)
Staramy się już prawie rok o małego szkraba i ciągle nic.
Dzisiaj mam gorszy dzień i właśnie się wypłakałam jakoś tak za mną cały dzień płacz chodził nie wiem nawet dlaczego :(

Kurde jakoś mi niedobrze idę spać :(

Ostatnia edycja:
polisia - ja tez na początku się bardzo nastawiałam, że na pewno sie udało, a potem był żal, rozpacz, a nie potrzebne to było, jak podeszłam na luziku, spokojnie, to od razu się udało,

beata - witaj w naszym gronie - popłacz, a potem uśmiech od ucha do ucha - jest dobrze!!! a będzie jeszcze lepiej!!

O prosze widze ze nowe staraczki mamy Polisia i Beata witajcie , jesli tylko tak czujecie to placzcie ale potem prosze sie wziasc ladnie w garsc i szykowac sie psychicznie i fizycznie na fasolke .......bo napewno sie pojawi
Nanulika to powodzenia na badaniach ja jutro mam pierwsza wizyte w przychodni w sprawie problemow z zajsciem w ciaze ....zobaczymy fajnie by bylo jakby ktos mnie potraktowal tam jakimis badaniami itp
Ilonka ty szczesciaro ile bym dala za takie cycuchy
Agnieszka no co ty..... dawaj tu czesciej do nas to ci bedzie lzej na duszyczce

Piateczka my pewnie znow na posterunku

Ostatnia edycja:
Hej dziewwczynki:)
A wiec zdazylam na wizyte ufff. Zrobil mi usg i pyta w ktorym dniu cyklu jestem mowie ze w 16 dc i mowi ze jak wedlug niego owulacja byla z prawego jajnika. Mowi ze jutro powinnam miec skok okaze sie czy tak bedzie. Nalega zeby M zrobil te badania. Nio i jesli teraz sie nie uda to od przyszlego cyklu CLO w podwojnejdawce i przyjsc 12 dc. W sumie czekamy M jeszcze nie ma musze go dzisiaj wziasc jeszcze szkoda ze wieczorem ni robilam testu owu moze juz wczoraj wieczorem byl pozytyw. Bo dzisiaj jak zrobilam juz o 17 to bledsza byla testowa. Nio to teraz czekam na rozwoj sytuacji:)Aa i mowil ze po CLO moze byc mlo sluzu:)

Reszte postaram sie jutro napisac ide juz spac bo jutro do pracki:) buzka dziewuszki

reklama
katrina115 dzięki, troszkę się wygadałam i mi lepiej... ciut

KatyB bardzo mi miło :) postaram się, chociaż chwilowo mi jakoś dziwnie...

Roszpunka nie mogę znaleźć aktualnej tabelki, ale podam dane: 27 lat, teraz będzie 2 cykl starań, przewidywana @ na 27.12

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry