reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Lorelain a może taką karuzelkę, FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA N8849 +GRATIS (1964105986) - Aukcje internetowe Allegro chyb a fajny pomysł
ale może juz ma?????????
-Lorelain-
Fanka BB :)
max 150-200 zł bo dopiero wczoraj dałam im prezenty mikołajkowe więc i tak się w tym miesiącu spłukuje na dziewczyny.
Ilona - ma już karuzelkę...problem w tym że to drugie dziecko więc większość mają po starszej i po jej siostrzeńcu. Siedze teraz na allegro i za cholerkę nie mogę nic wymyślić
Ilona - ma już karuzelkę...problem w tym że to drugie dziecko więc większość mają po starszej i po jej siostrzeńcu. Siedze teraz na allegro i za cholerkę nie mogę nic wymyślić
KatyB
Ilonka dla ciebie i innych dziewczyn cos znalazlam Ramka na zdjęcie USG i tester ciążowy, Baby Art różowy | Prezenty | Pamiątkowe odlewy gipsowe | BezpiecznyDzieciak.pl, zabezpieczenia dla dzieci, bramki ochronne zabezpieczajace, kask do nauki chodzenia, monitory nianie, Reer, Angelcare, tornis
Lorelain moze cos takiego Ramka foto + odlewy 3D nóżki i rączki, BABY ART | Prezenty | Pamiątkowe odlewy gipsowe | BezpiecznyDzieciak.pl, zabezpieczenia dla dzieci, bramki ochronne zabezpieczajace, kask do nauki chodzenia, monitory nianie, Reer, Angelcare, tornistry pleca
http://srebropol.pl/Ramka-na-zdjęci...199922#nclid=a04b7d4db667a95a42863ecb456a4f1f
Lorelain moze cos takiego Ramka foto + odlewy 3D nóżki i rączki, BABY ART | Prezenty | Pamiątkowe odlewy gipsowe | BezpiecznyDzieciak.pl, zabezpieczenia dla dzieci, bramki ochronne zabezpieczajace, kask do nauki chodzenia, monitory nianie, Reer, Angelcare, tornistry pleca
http://srebropol.pl/Ramka-na-zdjęci...199922#nclid=a04b7d4db667a95a42863ecb456a4f1f
Ostatnia edycja:
KatyB
Albo cos z tego rodzaju, ja generalnie na chrzciny zawsze staram sie wybierac cos co bedzie pamiatka Smoczek srebrny otwierany S TU 75/5
Buciki srebrne na pierwsze ząbki BL-BUT ML 68/0
Buciki srebrne na pierwsze ząbki BL-BUT ML 68/0
-Lorelain-
No właśnie ja się ich od razu spytałam co im jest potrzebne, kupę lat się znamy więc oporów nie miałam
, no ale oczywiście jak to oni pwiedzieli że nic nie chcą eeeeeeeh no i muszę sama wymyślić ... kasy do ręki dać nie chcę bo wiem że gdzies to pójdzie w pieluchy, kaszki itd a chce żeby mała miała pamiątkę od nas.

reklama
-Lorelain-
Już mniej więcej mam wizje :-)
Kupię album o pierwszym roczku, taki porządny ze sztywnymi stronami i wiązany na wstążeczkę. Jakąś ramkę na odcisk stopy i najważneijszy będzie kocyk z imiemiem , datą narodzin itd.
Kupię album o pierwszym roczku, taki porządny ze sztywnymi stronami i wiązany na wstążeczkę. Jakąś ramkę na odcisk stopy i najważneijszy będzie kocyk z imiemiem , datą narodzin itd.
Podziel się: