reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
max 150-200 zł bo dopiero wczoraj dałam im prezenty mikołajkowe więc i tak się w tym miesiącu spłukuje na dziewczyny.

Ilona - ma już karuzelkę...problem w tym że to drugie dziecko więc większość mają po starszej i po jej siostrzeńcu. Siedze teraz na allegro i za cholerkę nie mogę nic wymyślić

Może jakiś słodki śpiworek na zimę albo kojec? No tak, jak mają już wszystko to ciężka sprawa. Może zapytaj czy nie mają jakichś konkretnych potrzeb? Może marzy im się coś konkretnego?

No właśnie ja się ich od razu spytałam co im jest potrzebne, kupę lat się znamy więc oporów nie miałam :-p , no ale oczywiście jak to oni pwiedzieli że nic nie chcą eeeeeeeh no i muszę sama wymyślić ... kasy do ręki dać nie chcę bo wiem że gdzies to pójdzie w pieluchy, kaszki itd a chce żeby mała miała pamiątkę od nas.

KAty super taka rameczka :-):-) :-) mnie sie własnie podobają takie albumy no od 0 do 12 miesięcy, szkoda ze nie pomyślałam o takim czymś jak sie mały urodził !!! :-(

reklama
Już mniej więcej mam wizje :-)
Kupię album o pierwszym roczku, taki porządny ze sztywnymi stronami i wiązany na wstążeczkę. Jakąś ramkę na odcisk stopy i najważneijszy będzie kocyk z imiemiem , datą narodzin itd.

Do góry