Katy - jakoś sobie tego nie chcę wyobrażać
kurcze z tymi badaniami to nie tak hop siup...bo państwowy gin jest do bani i prędzej pośle mnie do życi niż zrobi jakieś badania. Musiałabym iść do prywatnego który jest super fajny , ale wtedy 100 zł jak nic. Porobić badania w laboratorium a nawet nie mam jak bo pracuje a że byłam juz dwa razy na l4 to żadne wolne w pracy już nie wchodzi w rachubę bo jest koniec roku więc szykuje się ocena okresowa bo od stycznia będę miała nową umowę. Jednym slowem łatwo mówić a trudniej zrobić.
opowiem wam co sie u mnie stało:
całkowicie niespodziewanie wpadli do nas znajomi...Ci od małej Hanki...i oni mają teraz też 3 tygodniową drugą córę, wczoraj u nich byliśmy i wypaliłam hasłem że jak chcą wyskoczyć do kina to śmiało mogą nam dziewczyny zostawić. A tu godzina 18:00 i przyjeżdżają...mówi koleżanka że zostawiają nam dzieciaki na noc i wyszli

Ja oczy jak 5 zł ale myśle no dobra słowo się rzekło

Oczywiście po pięciu minutach wrócili i powiedzieli że żartowali

... poprosili nas żebyśmy byli chrzestnymi .... a chrzest jest w tą niedzielę

.... no i teraz pilnie na już musze wymyślić co kupić na chrzest żeby co jeszcze dzisiaj zamówić na allegro żeby doszło do piątku. Pilnie potrzebuję konstruktywne pomysły! ratunku!!
mają już leżaczek (pożyczony po moim Mateuszu) , mate edukacyjna i krzesełko do karmienia.