reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lorelain- kurcze no ale testy CI wychodziły, a każda ciąża jest inna, no ale może lepiej nie myśleć ze to było poronienie !!!!!!!! Jezu ......!!!!!!!!!!!!!!!! Tulę Cię skarbuś mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka- no pewnie ze dziś daruj sobie pracę, zasuwasz od paru dni jak wół wiec odpocznij, praca nie zając nie ucieknie .....:-p
agnieszka dobre podejscie ale nie przesadzaj z tym oschudzaniem bo to tez nie dobre dla przyszłej matki ....a poza tym sama chciałam sie odchudzić troszkę ale gin mi zabronił w ogólę o tym myślec,,,,a poza tym jak sobie pomyslałam to po co.......przeciez zajdę w ciązę i bede wyglądać jak wieloryb zapewne,wiec ja sie biorę za siebie po ewentualnym drugim porodzie !!!!!!!!!!!! :tak:

NIe mogłam wysiedziec w domu juz,,,,poszłam na kawkę do znajomej :) zjadłam przy okazji miseczkę zupki :zawstydzona/y: hihih :)

czesc dziewczyny

lorelain tule mocno ehh nie wiem jak cie pocieszyc :**

wybaczcie kochane ale tyle naprodukowalyscie ze glowa boli a ja nie mam sil czytac, cala noc do dupki mialam przez to wietrzycho a dzisiaj jeszcze na pogrzebie bylam ehh. A tak po za tym to wydaje mi sie ze moje malenstwo dalo mi wczoraj o sobie znac tak wiem powiecie ze to wczesnie i pewno jelita ale naprawde to bylo takie subtelne musniecie jakby piorkiem a moje jelita nie sa tak subtelne wrecz przeciwnie dlatego wydaje mi sie ze to ktosiu Alanka czulam ok 16 tc a czytalam ze w kolejnych ciazach mozna czuc nawet 2 tyg wczesniej :-)

losiczka - sama nie wiem czemu wstawiłam różowy...... hmm.....może podświadomie, jak coś zmienię w trakcie :-D
zagubiona- noooo, może faktycznie ktosiek daje mamusi znaki ze czuje sie dobrze :) super !!!!!!!!!!!!!!! tak, ja tez czytałam o tym, ciekawe czy to faktycznie prawda :) ja pewnie tak szybko nie poczucie bo maluch musi nabrać sił aby konpnąć tak abym poczuła to przez moje sadełko :-p

Dziewczyny ja nie mam strasznego doła bo ja tej ciąży nie czułam, nastawiam się pozytywnie na ten cykl. Już mi aż tak nie zależy na dziewczynce i będziemy się w tym cyklu starać do 1 dni przed owu :) Nie kupię już nigdy testów o czułości 10 żeby za dużo nie myśleć. Strasznie dzisiaj cierpię po dosłownie potok mam jak nigdy i w robocie wszystko się działo więc do wc co godzinę latałam. Wyglądałam jak bym miała jakieś zapalenie pęcherza. Noi od rana jade co pare godzin po 2 nospy żeby przeżyć. Termin testowania 23 grudzień :) ... taka fajna data ... no i jak by sie udało to termin porody wypadł by przełom sierpnia/września więc kochane jeszcze może bym się do was na sierpniówki załapała bo wierze że w tym meisiącu wszystkie tam wylądujecie :)

Katy - rozbawiłaś mnie masakrycznie z tym truskawkami na cyckach :-D

Roszpunka - wyobraziłam sobie ciebie z tymi dzieciakami na korytarzu, musiałaś wyglądać obłędnie :laugh2::laugh2::laugh2:... oczywiście wiem że tobie wtedy nie było do śmiechu :-p Jakiego przedmiotu jesteś nauczycielką?

lorelain ja bym na twoim miejscu badania porobila bo nie wiem ale mam przeczucie ze to chyba poronienie cos jak u Ilonki w tamtym cyklu

Angielskiego Lorelain. Dyrektorce i dyrektorowi chyba też do śmiechu nie było, bo cała szkoła ustawiona na baczność przez tą kontrolę! Kto miał podpaść jak nie ja... :-pEh, zdarza się najlepszym:sorry:

Pospałam godzinkę,ale dalej się nie mogę pozbierać. Już nie mogę doczekać się świąt, w końcu sobie odpocznę od wszystkiego.

Lorelain widzisz kochana to dobrze ze sie nie zalamujesz...a faktycznie badania by nie saszkodzily
A na bol moze pomocna by byl oklad cieply...ale nie goracy.....na brzuch
Mnie zawsze pomaga

No powiem ci ze truskawki i mnie rozbawily jak maz wszedl do pokoju.....ale zebys wiedziala co mialam nizej

reklama
Katy - jakoś sobie tego nie chcę wyobrażać ;)

kurcze z tymi badaniami to nie tak hop siup...bo państwowy gin jest do bani i prędzej pośle mnie do życi niż zrobi jakieś badania. Musiałabym iść do prywatnego który jest super fajny , ale wtedy 100 zł jak nic. Porobić badania w laboratorium a nawet nie mam jak bo pracuje a że byłam juz dwa razy na l4 to żadne wolne w pracy już nie wchodzi w rachubę bo jest koniec roku więc szykuje się ocena okresowa bo od stycznia będę miała nową umowę. Jednym slowem łatwo mówić a trudniej zrobić.

opowiem wam co sie u mnie stało:

całkowicie niespodziewanie wpadli do nas znajomi...Ci od małej Hanki...i oni mają teraz też 3 tygodniową drugą córę, wczoraj u nich byliśmy i wypaliłam hasłem że jak chcą wyskoczyć do kina to śmiało mogą nam dziewczyny zostawić. A tu godzina 18:00 i przyjeżdżają...mówi koleżanka że zostawiają nam dzieciaki na noc i wyszli :szok: Ja oczy jak 5 zł ale myśle no dobra słowo się rzekło :sorry: Oczywiście po pięciu minutach wrócili i powiedzieli że żartowali :-D ... poprosili nas żebyśmy byli chrzestnymi .... a chrzest jest w tą niedzielę :eek: .... no i teraz pilnie na już musze wymyślić co kupić na chrzest żeby co jeszcze dzisiaj zamówić na allegro żeby doszło do piątku. Pilnie potrzebuję konstruktywne pomysły! ratunku!!
mają już leżaczek (pożyczony po moim Mateuszu) , mate edukacyjna i krzesełko do karmienia.

Ostatnia edycja:
Do góry