reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

My myśleliśmy aby takie kupić..... sanki z pchaczem i oparciem SPIWOREK - 12 MODELI (1940875461) - Aukcje internetowe Allegro

ale może nam sie jeszcze odmieni i coś innego sie kupi..!!!!
dzieciaczką siostry zrobi sie jakies paczki, i córce męza siosty tak samo paczkę ze słodyczami i moze coś sie jeszcze dorzuci, ogólnie na szczęście nie ma dużo dzieci wiec nie zbankrutujemy hehhe :)

a ja to bym chciała może jakiegoś ciuszka, albo perfumki :)

a jak myślicie na wigilie można założyć takie wdzianko??????? do rajstop??????SUKIENKA TUNIKA BLUZKA SKÓRA PASY KOLORY S/M P03 (1941940987) - Aukcje internetowe Allegro ,mnie sie podoba wzór 2, musztardowo-ceglasty

albo
SUKIENKA TUNIKA ZAMSZ GUZIKI PAGONY SWETR S/M P01 (1922005818) - Aukcje internetowe Allegro

nanulika ja nie mam pojęcia, nie znam sie

reklama
nanulinka- ja też się nie znam na glukozie, myślałam, że z obciążeniem to sie prolaktynę robi :zawstydzona/y:

Ilonka- sanki są świetnym pomysłem, a dzieciaczki je uwielbiają i to zawsze miłe wspomnienia- ja swoje sanki pamiętam do dzisiaj i juz wtedy mialam spatrzenie bo oparcie było zielone :))))
jeśli chodzi o strój na wigilię...:nerd: każdy ma inne poczucie elegancji i jedni wybiorą klasyczne polączenie czerni i bieli, inni postawią na kolory, a jeszcze inni na luz. ja zawsze starałam sie by w tym dniu wyglądać elegancko, więc wg mnie sukienka jest bardzo ok- ale po mojemu ta pierwsza bardziej elegancka choć obie są do siebie podobne :)
ja jeszcze nie myślalam- pierwsza wigilia bez rodziców, poza domem...:-( no ale za to z mężem :);-) ale zakręciłam tą wypowiedź... w skrócie- jeśli uznajesz elegancję a nie dresik i wyciągnięty t-shirt (znam też takich którzy mówią, że to przecież dzien roboczy i ma być wygodnie i na luzie) to ta sukienka po mojemu bardzo ok. ja też zazwyczaj sięgam po sukienki, spódnice itp. A co...

qrcze coś mnie pobolewa chwilami ten jajnik- jakoś tak dziwnie. na @ za wcześnie chyba, ale licho nie śpi, więc pewności nie mam. mam nadzieję, że nie przeziębilam tym wybrykiem sobotnim :))):laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka bardzo fajne te tuniczki

nadgoniłam wasze posty dziewczynki. ale wy się rozpisujecie.

wczorajszy dól pomału mija. jakoś mam nadzieje starczy sił na starania w tym cyklu. testować mam zamiar teraz w sylwestra lub nowy rok i może on się zacznie szczęśliwie dla mnie.

a jak się nie uda to od stycznia do gina i niech on myśli co i jak. bo dłużej nie nam sił na niepowodzenia.

agnes- a czy macie jakieś plany na sylwestrową noc? bo jeśli tak to może po prostu dasz się porwać chwili tej magicznej nocy, w nowy rok będziesz szukała wczorajszego dnia i zatestujesz dopiero 2ego. Po co sie wcześniej stresować i psuć sobie nastrój.
Wiem, że latwo sie mówi, bo ja tez mialam takie założenie, a zaczynam powoli świrować :-p ale hmmm... głowa do góry, żebym nie musiała stawiać Cię do pionu po raz drugi. :)
Na dolinę czekolada z orzechami- mnie pomaga zawsze, film żeby wypłakać smutki, chusteczki żeby oczy wytrzeć i następnego ranka z radoscia przywitać nowy dzień :) wszystko przed Tobą, więc nie trać nadziei, bo mówią, że ona umiera ostatnia :) zobaczysz że się uda a w nowym roku to Ty będziesz pędzić do gina ale z testem ciążowym w ręku, a nie po przepis na dziecko.:-p

JA CHCE KUPIC MEZOWI JAKAS GRE BO MI OSTATNIO MARUDZI , PERFUMKI LUB JAKIS CIUSZEK A JA BYM CHCIALA PALETE WIDZIALAM WCZORAJ NA NECIE W SEPHORZE EDYCJE LIMITYWANA MA AZ 96 CIENI JEST BOSKA , MA LUSTERKO :happy::happy:
swiateczne_01.29955.jpg
ALE DUZO ALE NIEMA CO SIE DZIWIC TEZ PLACI SIE ZA MARKE...

myślałam tez na spódnicą HIT WIOSNA /LATO 2011__MINI Z GUMKĄ W PASIE __M (1956179422) - Aukcje internetowe Allegro ale wtedy bym musiała dokupić jeszcze koszule jakąś, wiec chyba kupię jakąś sukienkę i juz :) do tego czarne grube rajtuzy i chyba bedzie OK !!!!!!!!!!!!:):):) poza tym przyda sie ta sukieneczka bo sie rozciąga w brzuszku :) trzeba myślec na przód też hehe :)

agnes no piękny czas na testowanie :)))))) jakby np udało sie w sylwetra zrobić test to wyobraź sobie minę męża jak punkt 12 w nocy mówisz mu ze bedzie tatusiem .......:-D wow !!!!!!!!!!! :-)

anusia wow------ ja chce taką paletkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam makijaż !!!!!!!! ale bym miała pole do popisu :)

no ilonka to by było cudowne rozpoczęcie nowego roku. ale nie ma co gdybać co będzie jeśli...

póki co nowy termometr idzie w ruch. mam nadzieję że teraz może w końcu się uda.

co do stroju to ja też wolałabym sukienkę. bo tak zawsze mam problem co ubrać do spódnicy a sukienki uwielbiam

karolinka to mój już 3 cykl z temperaturami i powiem wam że cieszę się że to stosuję bo to naprawdę pomaga. i dzięki temu nie kuszą mnie testy bo wiem że tempka wcześniej da mi odpowiedz.

tak więc w sylwestra będę szalała z radości bo małpa nie przyszła i są II kreski, albo upiję się na smutno że @ jest

Ostatnia edycja:
reklama
ilonko- no więc dwa w jednym jest ekonomiczne i ma same plusy. sukienka bardzo fajna :) spódnica- fajna ale... trzeba mieć super figurę (więc nie dla mnie) i wg mnie niekoniecznie na wigilię bym ją założyła ;) ale każdy ma swoje zdanie

co do prezentów- ja cieni nie używam w ogóle, więc... jak ktoś często sie maluje i używa cieni- to jak najbardziej na każdy dzien roku inny kolor, a można jeszcze mieszać, łączyć, kombinować. :)

ja sobie zażyczyłam od męża książki i termoforek, dodatkowo dostanę biżuterię, którą sama sobie zamówilam i dzisiaj dzwonili, że już jest do odbioru.
a mężowi coś na polowanko (rękawiczki, spodnie, bluza), coś do pracy (koszula i krawat), cos na co dzień (perfum, kosmetyki)- musze wszystko przemyslec i przeliczyć, bo mi kasy nie starczy :)))

uciekam kochane- zajrze jutro :)

Do góry