reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nanulika nie znam się na tych badaniach. jeśli jest na czerwono i jeszcze H to chyba znaczy że za wysoka (high), a progesteron w którym dniu cyklu badałaś bo to tez zleży? glukoza na czczo ok

reklama
Cześć czołem kluski z rosołem :-)

a moj to tylko jest dobry w liczeniu ile zabil zolnierzy w swojej grze he he :-D:-D:-D ciekawe jak sobie poradzi jak bedzie mial dzidzie na rekach :-D:-D:-Dzabraknie mu rak :-D jak idzie do sklepu ma kartke co ma kupic a i tak dzwoni i pyta co ma kupic!!!!!taki zabawny z niego misio

twój to przynajmniej dzwoni a mój ma kartkę a i tak połowy nie kupi :-D

ja wyciągam łapki i mam nadzieję, że złapałam Ilonko :)

no ale czas zająć sie czymś innym i starać sie nie myśleć :))))

święta idą i prezenty... no więc musze się zastanowić i pomyślec co i jak :) z rodzicami i teściami mam problem, bratu dam kasę- bo w tym wieku to mu sie zawsze przyda, chrześniaków mamy dwóch (po jednym) więc dla starszego kasiurka- bo to juz gimnazjum, więc co kupić? :szok: a dla młodszej jakies duperele- ostatnio widzialam zestaw do samodzielnego wykonania bombek, jakąś książkę może i coś jeszcze do tego worka dorzucę :) może jeszcze jakiś ciuszek :)
dla męża juz częściowo mam, myślalam jeszcze o perfumie tylko ja chyba nie potrafię rozpoznać jego gustu, bo ciągle wydaje mi się inny. :) więc może podstępem go wyciągnę do perfumerii i poniuchamy :)
więcej prezentów nie robimy.
a na mikołaja idziemy do kina :) a w czwartek wyjeżdżamy na weekend... :)

ja mężowi zawsze kupowałam coś w Leroy :) ... jakąś wiertarkę, wkrętarkę, zestaw narzędzi czy coś .... kosmetyki to dostanie od mojej mamy i pewnie od swojego taty :-)

My myśleliśmy aby takie kupić..... sanki z pchaczem i oparciem SPIWOREK - 12 MODELI (1940875461) - Aukcje internetowe Allegro

ale może nam sie jeszcze odmieni i coś innego sie kupi..!!!!
dzieciaczką siostry zrobi sie jakies paczki, i córce męza siosty tak samo paczkę ze słodyczami i moze coś sie jeszcze dorzuci, ogólnie na szczęście nie ma dużo dzieci wiec nie zbankrutujemy hehhe :)

a ja to bym chciała może jakiegoś ciuszka, albo perfumki :)

a jak myślicie na wigilie można założyć takie wdzianko??????? do rajstop??????SUKIENKA TUNIKA BLUZKA SKÓRA PASY KOLORY S/M P03 (1941940987) - Aukcje internetowe Allegro ,mnie sie podoba wzór 2, musztardowo-ceglasty

albo
SUKIENKA TUNIKA ZAMSZ GUZIKI PAGONY SWETR S/M P01 (1922005818) - Aukcje internetowe Allegro

nanulika ja nie mam pojęcia, nie znam sie

nie wiem czy sanki z tym pchaczek to super pomysł...można go jakoś normlanie wymontować czy ten pchacz jest już na stałe?
sukienka pierwsza mi się nie podoba ... tunika z drugiego linku jest super! .... spódniczka jak dla mnie jest za krótka żeby gdziekolwiek w niej wyjść :-D ... no chyba że na jakieś disco :laugh2:

JA CHCE KUPIC MEZOWI JAKAS GRE BO MI OSTATNIO MARUDZI , PERFUMKI LUB JAKIS CIUSZEK A JA BYM CHCIALA PALETE WIDZIALAM WCZORAJ NA NECIE W SEPHORZE EDYCJE LIMITYWANA MA AZ 96 CIENI JEST BOSKA , MA LUSTERKO :happy::happy:
swiateczne_01.29955.jpg
ALE DUZO ALE NIEMA CO SIE DZIWIC TEZ PLACI SIE ZA MARKE...

heheh no robi wrażenie :laugh2::eek: .... ja to używam 6 kolorów które mi pasują :sorry:

trudno coś powiedzieć. bo na ogół bada się 7 dni po owulacji. więc jeśli byłaś akurat w połowie fazy lutealnej to trochę mało. ja w fazie lutealnej miałam ostatnio 17,23 ng/ml ( przy normach 1,7- 27)

edit:

ilonka dziękuję za info. kupię więc mielone i będę pić. a to mozna cały cykl czy tez do owu

Ostatnia edycja:
Ilonka - jeszcze parę kilo temu też takie nosiłam... może po uda mi się wrócić do tej wagi. Popracujemy, zobaczymy.

justyna - jeszcze nie czuję, ale już się mocno "wsłu****ę" w siebie, bo lada moment powinny się pojawić jakieś ruchy.

O jaaa, ależ Wy dużo piszecie! :)
dopiero Was poznaję, ależ tu miła atmosfera :)
no dobra, nastrój dzisiaj już u mnie lepszy, uff,
KatyB dzięki wielkie za miłe słowa :*
trzymam kciuki Karolina za wyjazd miły :)
Losiczka haha, fajne podejście :)))

co do testowania i w ogóle, to kolejnym razem będę testować przynajmniej tydzień po @, o! teraz testowałam w dniu @, bo już mnie korciło, ale w sumie wiedziałam, że nic z tego (choć nadzieja!), bo temp. ciała mi spadła poniżej 36 więc tak dziwnie. No a potem przyszła @ i klops.
W ogóle z tą temperaturą jestem troszkę zielona, ale może chwilowo mierzyć za dużo nie będą, usiłuję wyluuuuzować i już :))

polisia mierz chociaż do owulacji a potem aby się nie stresować sobie odpuść to bardzo pomaga. najlepiej załóż sobie wykres na www.enpr.pl i wklej linka to będziemy ci pomagać w interpretacji

czesc dziewczyny wiecie co nie da was sie nadrobic ehh przyszla mi dzisiaj choinka no i oczywiscie juz stoi w polowie ubrana hehe, moja mama chyba tez se taka zamowi no i na jutro dziadek sie zapowiedzial ze wpada choinke zobaczyc ( uwielbia takie pirdulki )

justyna ja czuje smyranki od 2 dni hih

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zagubiona czyli jednak to ktosiek daje o sobie znać ????????? kurcze ale super........zazdroszczę aż !!!!!!!!!!!
holo,hola szybko sie przyznawać komu juz widać brzuszek ??????????? szybko wstawiać zdjęcia jak juz coś widać !!!!! no szybko, szybko...... :-p

Do góry