reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam ;-)

Losiczka Roszpunka wykresiki macie bardzo ładne! Trzymam kciuki mocno!!! &&&& Nie ma co się przejmować na zapas, czas pokaże ;-)
Lilian gratuluje serdecznie! I zapraszamy, chętnie przyjmiemy porcje fluidków!! :-p
Bietka witamy. Nie wiem jak Ty wytrzymujesz w pracy z tymi mdłościami, tym bardziej, że musisz się ukrywać jeszcze z ciążą... Ale mimo wszystko zazdroszczę Ci tych męczących dolegliwości :-p Ale spokojnie jeszcze parę tygodni i wejdziesz w drugi trymestr i dolegliwości przejdą ;-)
ilonka sukienki bardzo ładne i nie przesadzaj, że masz oponkę pewnie laska z Ciebie, że hoho bo ja z moją oponką bym ładnie w takich sukienkach nie wyglądała :-):-):-)
anusia zestaw cieni cudowny. Też uwielbiam kosmetykę kolorową!! Ogólnie lubię to i dlatego uczę się w szkole kosmetycznej ;-)
Ogólnie u mnie trzęsienie ziemi :rofl2::rofl2::rofl2: Tempka dziwnie nisko, mam nadzieję, że za dwa dni zobaczę skoczek!! ;-)

reklama
Witajcie Kochane :-)

Zagubiona piekny brzusio :-) Ja mam wiekszy a moja ciaza mlodsza. Kto sie dowiaduje ze ja 12 tydz to wielkie oczy robi bo wygladam na 5 miesiac no ale coz wazne by dzidzi bylo wygodnie :-)

Ja mialam dzis jechac porobic wyniki ciazowe ale nie dalam rady wstac rano z lozka :-( ja nie wiem co sie dzieje ciagle bym spala teraz mnie tez muli cos spanko wiec musze isc na chwile na poczte i mam nadzieje ze mi minie. pozniej mam dentyste :-( buuuu nie lubie tego no ale wole teraz zabki zrobic bo pozniej moge nie miec czasu jak bedzie fasolinka na swiecie.

Gratulacje dla nowych zafasolkowanych i powodzenia staraczkom, zycze szybkiego ujrzenia II kreseczek :-)

Przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki

bobo dziękujemy za fluidki!! :-) Może pochwalisz nam się swoim brzuszkiem?
Marysia tak po owulce najczęściej jest skok temp, która później powinna utrzymywać się na wyższym poziomie i spada przed @

wklejam foto i zaznaczam ze to 12 tydz :szok: Jula rosnie.jpg

wiem wiem ze wielki ale u mnie to rodzinne :wściekła/y:
mama tez miala wielkie brzuchy w ciazach hehe :-)
na zywo nie wyglada na taki wielki to zdjecie bylo robione wieczorem po obzarstwie :-)

reklama
witam was
ale mialm noc o 11.30 obudzil mnie huk i tata a po chwili slysze ze mamy szybe rozbita schodze na dol a tam kawelek chodnika lezy w miom salonie cala szyba rozbita i ta jeszcze 20 cm od lozka mojego taty dobrze ze mialam do polowy zaclone zaslonieta i amortyzowalo uderzenie jak by nie bylo nie wiem co by sie stalo troche bardzo sie zdenerwowalam ale zaraz policja przyjechala nawet sprawca srobokret zglubil pod oknem to chyba najpierw chcial przyczepe campingowa okrasc a ze mu sie nie udalo to szybe rozwali raczej pol okna zobaczymy czy znajdzie sie sprwaca watpie w to.

Do góry