reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anaber ostrzegam abyś nie dołowała się jeśli nie będzie serduszka - ja przepłakałam 4 dni :(
ja w 5 tygodniu i 4 dniu nie widziałam
potem USG 6 tydzień 2 dzień i serce waliło :) więc był to już 7 tydzień.
żeby usłyszeć... to mój lekarz powiedział, że na USG genetycznym w 12-13 tyg. :)

pamelko za zdrowo tez nie mozna jesc bo troszku poprawy slodkoscia humorku musi byc od czasu do czasu ;p:-):-):-)

wiecie co mam problem do wizyty musze zrobic krzywa cukrowa, ale na sama mysl mnie mdli ostatnim razem jak robilam to omalo nie zwymiotowalam po wypiciu tego swinstwa a pozniej jeszcze 2 dni mnie przesladowal smak tego :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pamela czuję się dobrze, na razie nie czuję sie wzdęta :-p hmmmm no własnie Ja sie czuję aż za dobrze cyce mnie nie bolą juz NIC :( tak, wiem nie powinnam sie martwić....ale !!!!!!!!!!!:-:)-( w ogólę nie czuję sie w ciąży :-:)-(

Ja juz nie wiem co myśleć.....może tam nic nie ma??? dlatego nie mam objawów ???:-( nie bede spać pewnie przed wizytą...... ciężko jakoś nie myślec o tym czy jest dobrze czy nie.....!!!!!!!!!!! to początek może dlatego ,ale zaczynam chyba juz świrowac, jak przypomnę sobie jakie dziewczyny miała objawy zanim nawet test robiły :-(

ilona ja nie mialam zadnych objawow jedynie co too mnie troche brzuch ciagnol bo dostalam stan zapalny jajowodu ale to nie jest zaden objaw ciazy pozniej mnie dopiero cycuchy zaczely bolec po 6 tc, pamietasz tez sie balam ze se uroilam dopoki bety nie odebralam

ilona24 kazda kobieta przechodzi inaczej,moja siostra nie miala zadnych objaw az do 7 tygodnia,a i potem bardzo lekko przeszla ciaze,coreczke urodzila tez bez wysilku-szczesciara,wiec nic sie nie martw Ilonka,duzo zdrowka zycze Tobie i dzidzi!

Losiczko- ja mam podobnie. wzrost 169 i 64 kg :((( a w ubiegłym roku schudłam do 57- i mąż tak samo: jak nie przytyjesz to zapomnij o ceregielach.

Ilonko- bo będę musiała podnieść rękę na ciężarną- qrcze mam Cię ustawić do pionu??? Katy- proszę o pomoc! Nie stresuj się Kotuś- wszystko jest ok- nie wszystkie maja objawy.

reklama
ILONKO OJ OJ CO TO ZA DOLINKA ??? KURCZE JAK SA OBJAWY TO ZLE JAK NIE MA JESZCZE GORZEJ OJ OJ PAMIETAJCIE KAZDA CIAZA JEST INNA KAZDA :tak::tak::tak::tak::tak: NAWET JA STARA WIELORODKA :-D:-D:-D KAZDA CIAZE PRZECHODZE INACZEJ WIEC CIESZCIE SIE KAZDYM SPOKOJNYM DNIEM KOCHANE MOJE CIEZAROWECZKI I SLUCHAC MI TU WETRANKI HI HI

PIATECZKE NAM WCIELO

Ostatnia edycja:
Do góry